Tanışmak için çaba sarf eden birisi varsa, ona bir şans verebilirim. İnsanları tanımak gerektiğini düşünüyorum. Bu onların hayaliyle oynamak gibi algılanmasın, süreç iyiye giderse zaten iki taraf için de işler yolundadır. Süreç tek taraflı olarak ilerlemeye başlarsa, zaten bunun farkına varılıp karşılıklı olarak biz çizgi çekilebilir. Yani insanlara şans vermeden, o kişinin doğru ya da yanlış kişi olduğunu anlayamayız. Herkes her zaman bir şansı hak eder. 😊
Hayır vermem gerek yok denedim olmuyor çünkü çok denedim hemde son bir yıl içinde ettiğim flört kadar var ya hayatımda flört etmedim ben ama olmuyor ne böyle wow çok yakışıklı erkek gibi erkek diyebileceğim bir adamla karşılaşmadım ya da kişilik olarak ah işte çok iyi çok güzel sevilmeyi hak eden bir adam diyebileceğim birisiyle de karşılaşmadım belki de karşılaştım ama ben görmezden geldim bilmiyorum ama yok şunu net bir şekilde söyleyebilirimki şansı yok kapılarda açık değil eğer birisini bana karşı bir şeyler hissettiğini anlarsan ben bunu hissedersemn karşı taraf söylerse diyorum ki benden hayır gelmez baştan kesiyorum yani jdjdjd
İsremiyorsammm boşuna şans veripte karşımdaki kişiyii bir beklenti içine sokmayı hiç sevmiyorum o yüzden şans falan vermem :D sonuçta o tüm bunları yaparken yarı yarıya olduğunu biliyor ve olumlu olumsuz her şeyi göze alması gerekiyor. Evet evet bu konuda gaddar olduğum doğrudur :)
Takıntı haline gelmişse hayır. Konuşma isteğim dışında bı konuya gidiyorsa yine iletişimi mi keserim. Ve benimle , benim için kim olmak istediğine göre de değişir bu durum.
Ah o halde Muhabbetin genel seyrine göre gider bu durum zaten kendimi açmak anlatmak istersem o sıcaklığı samimiyeti hissedersem zaten bunu söylemesine gerek yok zamanla tanıya tanıya kendimi açarım
Hayır vermiyorum gerek duymuyorum, yeterince arkadaşım var. Yeni insanlar tanımaya tahammülüm kalmadı üstelik ısrar edenlerden daha da cok uzak suruyorum. Hep bir yalan dolan ve sıkıldım.
Dışardan bakılınca öcü olmadığımıza göre tanisirdim onunla sohbeti bağlayan insanlarla sohbet etmek hoşuma gider Instagram'da sohbetinden gez aldığım abiminde dediği benim kapım gönül kapısı herkes girebilir bu kapıdan eden ve Erkan bildikten sonra
Şansı vermek istiyorsam, tabii ki. Ama baştan hiçbir etkileşim duymadığım birine o şansı vermem. Çünkü başta hiçbir şey hissetmediysem sonradan da hissedemiyorum. Boşuna kalp kırmaya gerek yok.
Biz insan olarak asla yanımıza gelen sırt çevirmeyiz. Düşmansa; düşman gibi, dosta dost gibi davranırız. Sevmediğimi söylerim. Üzülmemesini temenni ederim.
Zaten şimdikiler özellikle internet aplikasyonlarıyla sadece tanışmaya çaba gösteriyorlar. Hem de bir sürü kadınla aynı anda... Sıkıntılı erkekler takip listelerinden belli oluyor.
Bazen asiri fazla cabalayan kisi psikopat oluyor. Stalklayan erkek kadar tehlikeli bir sey yoktur herhalde oyle tiplerden cok korkarim ben. Yok dedigin zaman anlayan erkek candir.
Yazık günahtır, Rabbim biz insanoğluna defalarca şans verirken biz kimiz ki vermeyelim ileride olmazsa olmaz tabi ama denemeden de bilemeyiz sonuç olarak
Bünye alışık değil tabii, okuyunca düşündüm bi an dshjsj eğer hayatımda biri yoksa tanışırız tabii, olursa devam olmazsa sen sağdan ben soldan iletişimi sonlandırırız
Sonra karılar neden evde kalıyor diye sorarlar yorumlara bak , 20 li yaşlarda hepsi birer prenses sanar kendini , sonra 30 lara gelip turşusu çıkınca ağzı açık ayran budalası gibi yapışırlar alakasız birine