Selammmm
KS'nin can canları ✌️
Ya ordan bir yerden eşi, sevgilisi çıkar gelirse 🙄 bilemedim riske gerek var mı? Günün sonunda zopayı yemek var.

Selammmm
KS'nin can canları ✌️
Ya ordan bir yerden eşi, sevgilisi çıkar gelirse 🙄 bilemedim riske gerek var mı? Günün sonunda zopayı yemek var.

kadın kişisi için uygun olmayabilir, sapık ilan edilebilir rahat diye saçma şekillerde tasvir edilebilir, erkek kişisi için de kafasına çanta yediği ve ortamdan dışlandığı bir sonuçla karşılaştığı bir durum olabilir, işin aslı burası türkiye ve bu puslu ve karanlık vadide insanlar hislerini duygularını ve benliklerini yaşamaktan ölesiye uzaktalar ve korkuyorlar ki yaşamın onlara getireceği hediye süpriz ve güzellikleri ellerinin tersiyle tepebiliyorlar, bu yüzden sade bir ortamda tanışmak için yanaşılan bir kişi aynı zamanda tehlike çanlanırını çalan bir kişi de olabiliyor. bu özgüvensiz toplumda kadın ve erkeğin bu denli tersleştirildiği hepinizce de malum olsa gerek, hal böyle olunca ortamı ve şartları iyi analiz edip o'na göre hareket etmek gerek. genede özgüvenli olmak en rahatı yeri gelir birisiyle tanışmaya gittiğimde bir çantada yedim dersiniz tatlı bir anınız olur.
Ortamda değilde okuldayken toplu olarak kızlarla gidiyordu. Cesaretimi topladim. Ve yanına gittim. Dedim : bayan, sizinle konuşanilirmiyim? Diğe. Dedi : ı ı. Ve hızlı adımlarla üst kata gitti. Kizlarsa arkadan biraz gülüyordu. Ve üzerinden 1 yıl geçti. Sevgili olduk. Taa 2 yıl. Çok güzel zamanlar geçirdik. Ve askere gittim. Askerde 6 inci ayimda birakti beni. Bi 6 ay daha konuştuk. Sonra soğuma oldu. Yazdım hayatina bir kez birisini aldığını öğrendim. Bu gün doğum günü kendisine yazacagim sadece kutlicagim. Artık sohbet devam ettirirmi bilmem. Benden artık son hamlem olur diğe düşünüyorum. Birisini hayatina aldıktan sonra benimle birlikte olması ne kadar etkili olur bilmem. Bu kadardi😁
Cevap
53Cevap
Ben tanımadan kimseyi beğenmem.
ben yurtdışında çok gittim çünkü göz teması ve gülümsemeyle belli ediyorlar bizimkiler suratı mahkeme duvarı gibi telefonundan gözünü ayırmıyor kulağında kulaklık hep meşgulum havası. Evde kalın
😂😂😂
Önce tanıdığım güvendiğim bir arkadaşıma sorarım o kız kimdir sevgilisi var mı yani onun hakkında bilgi edinmeye çalışırım arkadaşlarım dan ondan sonra arkadaşlar aracılığıyla tanışırım sonra sosyal medyadan konuşmaya çalışırım onu tanımaya çalışırım. Direk balıklama dalarsam yanına iyi olmayabilir.
Flörtöz biri değilim ama sürekli beni kesen birini farkederim. Eğer duygularımızın ve bakışlarımızın karşılıklı olduğunu düşünürsem, yanına gidebileceğimi bana hissettirirse veya davet ederse gidip konuşabilirim. Eşi sevgilisi abisi cart curt gelirse de durumu izah ederim.
başka ne için gidilir saatiniz var mı acaba saat kaç, ya da sigara içecektim ateşiniz var mı acaba denilmez ki, eğer o da bakışlarını benden alamıyorsa merhaba demek için giderim zaten bakışlardan konuşmak için geldiğimi anlar
Ya da bana Osmanlı tokadı atacak sevgiliniz, kocişiniz var mı? Ahahahay 😄
Tercih sizin sksjsj
Hayır gitmem, hoşlandıysam bile ilk adımı onun atmasını beklerim
O zaman daha çok beklen deyim sana.
Ne saçma bir mantık
Ben çok değişik bir tipim😃hoşlansam ve ilk adimi atmak için yanıma gelse tesliyorum ya🤦♀️
Zaten her gelene olumlu bakacak değiliz ki 😄
Hoşlanan taraf olsam dahi tersliyorum🤦♀️
İçinden geldiği gibi davran boş ver 😄
Öyle yapıyorum😃
😄🥰
Tanışma işini bu kadar kastırmamalı, iyi akşamlar deyip lafa girersin, tanışalım mı demek komik geliyor bana
O detay sorunun esprisi olduğu için komik 😄 amaç o
Ben farkedemedim kibar kız, pardon
Sorun değil ☺️
İşaret veririm istiyorsa gelsin diye riske girmeden 😅
Göz kırp çaktırmadan 😂
Orta parmakla sacimi duzeltirim veya gel gel yaparim cjdj
😄😄
Erkek olarak beğendiysem benim gitmem gerekir. Biraz beklerim yanı boşsa gelen giden yoksa gidip tanışmaya çalışırım. İstemezse beklediği varsa zaten söyler. Öyle her selam için dayak yiyecek halimiz yok.
Gitmeden olmuyormu programlar yok mu, bilmiyorum ki.
Ben de bilmiyorum 😄
Onlar eskidendi. artik sosyal medyadan seviserek tanisiyorlar.
Şimdi ki aşklar sanal olmuş 😏
askta denemez ama aynen
Özellikle tanışmak için gitmem. Birinin sadece görünüşü güzel diye azmıyorum ben. Tesadüfen muhabbet edersek ve birlikte iyi vakit geçirirsek daha sonra birlikte görüşmeyi teklif ederim.
Başka sorularda kadınlar eşitlikten bahseder seven ilk adımı atar falan filan lakin bu soruda da görüldüğü üzere yine her şey erkeklerden bekleniyor.
Gitmem.. ama dikkatimi çekmeyi başarmışsa demek ki, karşılıklı o enerjiyi yansıtmışız.. tanışırız illa ki bir şekilde
yanına gitmem ama birinden hoşlandıysam çekinmeden ona bunu söyleyebilirim ilk adımı erkek atmalı kafası yok bende
Durduk yere pat diye tanışamam. belki bi bakış belkide bi mazeret gibi durumlar olabilir.. saati sorarım😂
Begenmekle olacak iş değil bildiğin vurulmam lazım gitmem için
Ahahahay 😄 doğru her beğendiğinin ayağına gitsen sağlam bi Osmanlı tokadını yersin sjsjs
Aynen öyle 😁 insan hoşlandığı ile beraber olmamalı aşık oldugu ile beraber olmalı günümüzde tam tersi yapıldığı için evlilikler kısa sürüyor
Ben o faslı çoktandır aştığıma inanıyorum. Biriyle tanışma gereğim varsa o zaten beni bir şekilde bulur, efor sarf etmeme gerek yok anı yaşarım
Hiçbir zaman ilk adımı atan olmadım olmam da
Hayır ne hacet bana bakanı bile bakışımla terslerim sevmem ben öyle
Hayır gitmem. Ama Onun gelmesini sağlarım. 😊
Gitmem, hoşlananlar bile mesafemden cesaret edemiyorlarmış :D
Direk giderim ya da bir şekilde tanışma ortamı yaratirim
Hayatında birisi olmadığından emin olayım yeterli. Benimdir :d
Valla gitmek isterim ama utangaç olduğumdan biraz zor.
Hemen gitmem önce gözlemlerim duruma göre hareket ederim
Çok riskli bulduğum şeyler bir iddia yoksa ortada kesinlikle yapmam.
Hayır tabi ki sonra onun gözünde basit bir kadın olurum
Biraz çekinirim ama tanışmak istiyorsam da merhaba derim ve konuya girerim 😂
Gitmem kendiliğinden olmasını beklerim ilk adımı atınca erkekler havaya giriyor saçma sapan
Hayır geliyorsa o gelsin, Bu hareketi yaparsam kendimi kötü hissederim.
Kalabalık ortamsa gitmem. Yalnız kaldığında belki giderim.
Giderim. gic düşünmem. denemeden ne olacağını bilemeyiz.. :)
Eşi ve sevgilisi varsa bunu bilememki alnında yazmıyor giderdim herhalde mooduma bağlı
Ortamlara girmem, kimseyi de beğenmem, tanışmam da bunlar benim tarzım değil 😃
Ben niye gidiyorum o benim ayağıma gelsin 😁 😁
Beğenen sensin arkadaşım sksjsj
Ben kolay kolay beğenmem birini o yüzden ilk adımı benim atmam zor 😁😁
Geçmiş olsun skskdj
Öyle deme gelip tanışmak isteyen çok kadın var benimle ama ben fazla yüz vermiyorum 😂
Peki sjsgd
Nasıl gidebiliriz ki? Reddetse bağırsa çağırsa?
Ya orasıda var sjsjs
Tabiki hayır, zahmet olacak ama kendisi begenirse gelsin oda yanımda kimse yoksa ve görüşme yapmıyorsam telefonda.
Bilemiyorum çok zor bir durum 😅 Ben adım atmam sanırım. Çok hoşlandıysam anın gazına bağlı şsöxşsöxls
Hayır ben önce gözlemlemeyi severim
En doğrusu bu
Pek bana uygun bir hareket değil açıkçası sokakta yolda bir yerde insanlarla tanışmak bu sebeple olmaz en azından ben böyle düşünüyorum ama tanışmak isteyene de bir şey söylemem
Hayır gitmem o ülke Türkiye ise hiç gitmem
Ben giderim kimse bana o adımı atacak bakışı yapmıyor ki
O dediğiniz durum halk dilinde sapıklık sarkıntılık taciz
Hiç tanımadığım birine sadece dış görünüşü için gitmem tabii ki.. Ama tanıyıp hoşlandığım birine ilk adımı atarım. O başka.
Yok hayır gitme kanka , direk erkek mantığını söylüyorum. Kendi geldi işte kaşınıyor yapıştır geç hesabı. 😄
Yaşa göre değişiyor genç erkekler veya ergen yaşlarda genelde pek sorun olmuyor, sorun 30'lu yaşlardan sonra daha çok olabilir.
Hayır gitmem. Bana gelmesini beklerim.
Daha çok beklersin sjsjsk
Hıhım, sen öyle düşün. 😜😜
😏😏😏
Hayır gitmem. Belli eder kadın ve erkek adım atar.
En doğrusu bu
Evet şimdiki kadınlar üzerine atlıyor erkeklerin, erkekler de aşko kuşko oldu, neredeyse istemeye de kadın gelsin diyecekler
Hayir. Bir ateşli bakiş atarım...
Şimdi gelir abazalar bize de malzeme çıkar 😄
Yani en fazla red yersin merakta kalmak yerine
Ya da zopayı yersin sjsjs diyorum ki ya sevgilisi varsa
Anlamıyorsun ki sevgilisi tutki lavobo ya gitti geri geldi seni yanında gördü ne iş bilader 😉sen her gördüğün kadının yanına gidip şansını mi denersin dedi veee gözüne yumruğu, yüzüne Osmanlı tokadını yedin afiyet olsun 😄
Hahaha 😄
Hayır egom ağır basar
Egodan ziyade ona ağırbaşlılık, hanımefendilik diyebilir miyiz?
O da var elbette çünkü karşı tarafa ve çevreye rahat bi imaj vermeyi istemem
Doğrusu bu
Hoşuma gittiyse tabi ki giderdim
Geldi kocası yedin gözüne yumruğu neydecen ya 😄
Kocasını döverdim;)😂
Ne haddine
Kadın bana göz kirpiyorsa bana karşı istekliyse döverdim kocasini😅
Öyle bir detay yok sorumda dgdf kadın gayet edepli kimseye göz kırpmıyor kendiliğinden hikaye yazma 😄
O zaman farklı olur tabi ki😂
Eee yanii 😄
Sefkatli hanfendi sizinle sohbet etmekten memnun kaldım iyi günler;)
Herkes mahrum kalıyor 😄 iyi günler size de
😂😂
Memnunu mahrum diye okumak 🙈🙈
Fark ettim 😂😂😂
Ahahaha 😂 sabah sabah ya
Sabah sabah bazen böyle olabiliyor. 😂
Evet 😄kusura bakmayın
Eğer ki sohbetimizi ilerletirsek kusura bakmam ;)
Maalesef ☺️ iyi günler
Pekiii
Öyle tacize girer sapık sanar haklı da önemli olan karşı tarafında sana bakması
Ben gitmem. Önce kesişirim sinyali alırsam uygun zamanda yaklaşırım.
Eğer ondan bir bakış ile falan karşılık alsam gelmesi için cesaretlendirmek gülüşü falan atarım
Hayır gitmem
Aferin sana dgdfd
Rica sjsjs
Yanına gtmem ama göz hapsine alirm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?