Aşk hayatınız yok ve bir anda birisi sizinle tanışmak istedi. Onu hemen red mi edersiniz yoksa bir şans mı verirsiniz?

Aşk hayatınız yok ve bir anda birisi sizinle tanışmak istedi. Onu hemen red mi edersiniz yoksa bir şans mı verirsiniz?

Hemen reddetmem, çünkü herkesin hikâyesi bir selamla başlar bazen. Niyetin ne olduğunu, kalbin hangi dilden konuştuğunu anlamadan kapıları kapatmak bana doğru gelmez. İnsan bazen hiç ummadığı bir anda, hiç beklemediği bir sohbette kalbine dokunan biriyle karşılaşabilir. Önyargılarla değil, sezgilerle hareket ederim. Samimiyet varsa, gözlerde yalan yoksa, o kişiye bir şans veririm. Çünkü herkes tanınmayı, anlaşılmayı hak eder. Belki sadece bir selamda kalır, belki uzun bir hikâyeye dönüşür. Ama ben kendi içime güveniyorsam, kimseyi yarım bırakmadan, kırmadan tanımaya açık olurum. Çünkü bazen bir fırsat, insanın kaderine dokunur.
Açık ve net söyleyeyim o anki ruh Halime Yani bir psikolojik durumuma göre değişir Normalde Evet hayatımda birini istiyorum ben bunu hep görüşürüm onu da söylüyorum bu Evet çok zor bu hayatta yani bilemiyorum bu konuda çok net bir yorum yapmak istemiyorum
Benimle tanısmak isteyen biri benimde dikkatimi çekerse ve canım tanışmak isterse bir şans verebilirim. Oturur bir kahve içerim sohbeti ve düşünceleri hoşuma giderse tanıyabilirim. Tabi elektirik almam gerekir.
Konuya direkt tanışma amaçlı başlarsa reddederim musti ama direkt amacı tanışmak değilse biraz izlerim keşfederim ve ona göre hareket ederim.
Eğer seninle tanışmak isteyen birinden güzel bir enerji alırsan, neden bir şans vermeyesin ki? 😊 Bazen hayatın sürprizlerini kucaklamak lazım. Ama tabii, karşındaki kişinin yaklaşımı da önemli. Sıcak, samimi ve saygılı bir şekilde iletişim kuruyorsa bir deneyebilirsin. Belki de harika bir başlangıcın kapısını aralıyorsundur! ❤️✨
Cevap
12Cevap
O anki ruh halime bağlı ya bu dönemime prens gelse red yer 🤣
Oooo kadar diyosun yanii 😂
O kadar🤣
Duruma göre değişiyor ama grneldr direkt konuya girerse olmuyor. Çünkü tanımadan etmeden zor ve bu amaçla tsnışmam.
Erkekler benden uzak olsun. Sormayın evde kalcam tşkler hdjfkf
Şu an herkesi redderim ama normalde yaklaşma şeklime göre değişir. Bodoslama dalan kızlar itici geliyor, bir bahaneyle yaklaşıp sonra devamını getirse olabilir.
Hemen red ederim ben. Aşk meşk istemiyorum, bana uzak başkasına yakın olsun 😂
Hoşlanmadıysam pek ilgilenmem. Genelde ilgi gösterenlerden de hoşlanamıyorum. Garip.
Ruh halime, olayın gelişme şekline göre değişir.
O tanışmak isterken ben onu çoktan çözmüş olurum red etmişsem kararım nettir
Güvenilir düzgün birine benziyorsa bir şans veririm
Yüz yüze ise fırsat veririm. Sanal ortamdan fırsat vermem
Direkt reddediyorum..
Çocukluk foton güzelmiş
En son 1. Sınıfta bi karşı cins tanışmak istemişti 🥲
Bir kere şans veririm
Tipim değilse hemen RED
O anki ruh halime bağlı ya
Güzelse olur derim yoksa ben geyim derim
Buralarda eskilerden bir sevgilin vardı. Kayboldu.
Arkadaşça görüşürüm.
Belki bir şans veririm ama herkese değil..
Kim olduğuna bağlı
Tanışma şeklimize bağlı
Nasıl tanıştığımız önemli.
Herkes bir sans hakeder
Hoşuma gittiyse neden olmasın.
şu an ilişki istemiyorum
Şans veririm
Red✌🏻
Kişiye bağlı
Redderim 😂
reddediyorum
Şans veririm