Her seferinde konusmayi ben baslattim ama konusurken kibar ve guzel karsilik verdi arada goz goze geliyoruz ve sadece 1 kereye ozel ben gidicegim yeri bilmedigim icin benimle gelmeyi teklif etti ve bu yuzden otobusu kacti ama bunu hic sorun etmedi ben bu olaydan sonra daha yakin oluruz sanmistim ama hala hic bisey yok onunla yakin olmak istiyorum duygularimi anlasin istiyorum ama red eder diye cok korkuyorum ne yapmaliyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynı ben persembe soylicem sevdiğime ee başka ne oldu ben haber veririm buraya snsjsj
Hadi bakalim umarim istedigin cevabi alirsin ve bende onun dikkatini cekip benden hoslanmasini saglarim
Uu net sana aşık haber ver
Umarim oyledir bisey olursa ilk buraya yazicam
Yaz bekliyorum bende cuma akşamı yazariiim
Ben bugun acildim ve red yemedim sen ne yaptin
Yapamadım hep yanında arkadaşları var unutmam lazim arklarm sana karşı cok utangaç diyir ama ilk o bana açılsın diyemedim
Hep benden kaçıyor onu tek goruyorum hizli hizli sinifina giriyor
Uuu sevgilimsnz
Yani henuz neyiz bende bilmiyorum sadece hayir demek istemiyorum ama evet demek iicnde erken cunku birbirimizi tanimiyoruz dedi bakalim
Bence cesaretini topla soyle ve kac ben oyle yaptimda geldi geri buldu beni
Uu saol teşekkürler
bende hoşlanıyorum ilgim var ama yanına gidemiyorum
sen iyi iletişime girmişsin bence sen teklif et
Duygularindan cok bahsedebilen biri deyilim ayni okuldayiz ve olurda hayir isteyorum derse cok uzuluurm😪
ama başka çaren yok böyle hiç imkanın olmuyucak bence açıl gitsin bende hoşlandığım kızla konuşabilsem açılcamda işte
Evet çok söylemek istiyorum ama yapabiliceğimi düşünmüyorum ama umarım sen yapabilirsin
hergün bakışıyoruz ama konuşmuyoruz benim işim zor benim sohbetim olsa derdim sende de bence içinde kalır yoksa
Ama sen onun sana karsi bisey hissettiginden emin gibisin ben deyilim ama ve emin olmadan bisey yapmak pek istemiyorum
emin değilsen şimdilik dursun zamana bırak ilerde emin olduğunda teklif edersin
Oyle yapmayi dusunuyorum bakalim ne olucak
Korkma açıl gitsin bahset duygularından
Tanisali cok olmadi ama
Birşeyler hissedecek kadar olmuş o yüzden şansını dene
Sadece kibar ve düşünceli birine benziyor
Yaşlar kaç
Mantikli yanim aynen boyle diyo ama kalbim hayir senden hoslaniyo diyo jdhdhdhdhdhd
Ben 19 o 20
Öyle ergen biride değilmiş sksjdsdhj ama sanki kibar olduğundan öyle gibi
Tamam kibar biri o cepte pekii ben ne yaparsam o kibar birinin dikkatini cekebilirim
Sen de kibar ol eğlenceli ol onu biraz aç. Bazen ona ihtiyacın varmış gibi hissetmesine izin ver olur bence
O zaman gidip konusmaya devam etsem ama cok sıkmadan o zaman zamanla olabilir
Aynen öyle zaten kibar biri duygusal demek ki etkilenir
Teşekkürler umarım ilgisini çekebilirim
Umarım rica ederim
Kendini topla git pat diye söyle
Onu yapamam ya öyle bisey yapsam kalpten giderim ben onla konusurken bile sesim titriyo kalbim yerinden cikicak gibi oluyo
Mesajla at o zmn 😃
Gidip söylemezsen onu başkasıyla görme ihtimalin var ama söylersen seninle olabilir
Soyleki hic bi iletisimimiz yok sadece okulda konusuyoruz
Beni kabul edicegini pek sanmiyorum
Ahh zamanında ben de yaşadım bunları 😔
Ben ne olursa olsun söylemek istedim çok korktum senin gibi ama onu başkasıyla görmeye dayanamazdım. Bizim ne yüz yüze ne de mesaj olarak sohbetimiz yoktu. Hiç. Ama söyledim sonra arkadaşca dedi belki sever diye devam ettim. Doğum günü hediyesini verdikten 1 2 gün sonra sevgilisi olduğunu öğrendim. Ama yanına kalmadı. O beni üzdüğü gibi sevdiği de onu üzdü onemsemedi onu değer vermedi. Simdi ise aptal aptal suratıma bakıyor. Eğer demeseydim şu an konuşuyor olabilirdik 😕. Ama bi yandan da ne kadar pislik olduğunu öğrendim. Demek şu ki nolursa olsun söyle. Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye o gerçekten de öyle. Korkma kendine inan. Olmazsa da hayırlısı değilmiş de ve kendini üzme. Senden değerlisi yok. Ben bunu yeni fark ediyorum ve kendime sövüyorum gerçekten. Kendime saygım yokmuş hiç diyorum ama iş işten geçti gitti bir ders oldu bana da..
Senin adina olmadigina sevindim gercekten kotu biriymis ama siz boyle gaz verirseniz ben dayanamam acilirim
İşte nolursa olsun hem nasıl biri olduğunu anlamış olursun. Ama kalbinden ne geçiyorsa onu yap senin kararın sonuçta 😇
Biliyorum ortaokulda deyiliz cocukta deyiliz ama ne biliyim ya dalga gecerse ya arkdaslari arasinda dalga konusu olursam iste bunlar beni tutuyo
Neden dalga geçsin ki bende çok korkuyordum bu konuda ama sonra saçma gelmeye başladı. Seviyorum diye alay konusu olacak değildim ya güveniyorsan ona böyle bir şey yapmayacağı konuda sorun yok bence
Oyle bisey yapicak birine benzemiyo ama icini bilemem tam tanimiyorum cunku
Heh aynı ben. Ağzını yokla bi ortak arkadaş aracılığıyla öyle öğren sonra 🤭
Denicem teşekkürler😁
Ne demek rica ederim. Gelişmelerden haberdar et 😃
Umarim iyi seyler olur ve bende mutlu mutlu yazarim
İnşallah. Hayırlısı neyse o olsun 🤲
Merhaba eger cuma uygun bi ortam bulursam acilmaya karar verdim direk yuzune senden hoslaniyorum demeden ne desem anlar ya da ne yapabilirim
Eğer yüzüne söyleyemiyorsan mesajla bildir bence. Sana bir şey söylemem gerekiyor tarzında ki o anlar ztn o laftan tabi sevdiğini belli ediyorsan. Ben direkt bütün her şeyi yazdım okulda da pek sorun olmadı biraz utangaçlık hepsi bu 😂😂
Bence belli ediyorum ama kendisi israrla anlamiyo🤦♀️
Belki de gerçekten bilmiyordur 😊 . Bilemezsin
Yani bilmiyosa iyi bisey en azindan anlamamis farkinda deyil derim ama farkindaysa ve salaga yatiyosa bu hic iyi deyil
Seni de anlıyorum 😕. Çok zor bu işler ama nolursa olsun bi anda olsun çıksın. Onun hoşlandığını düşünüyor musun peki? Hisseder insan
maalesef hayir bence o benden hoslanmiyo ve ben boyle yaptikca rahatsiz oluyo gibi
Neden napıyor ki mesela
Ben tenefuslerde gozunun icine bakiyorum bana baksin diye ama asla bakmiyo ya da benle konusmaya bi tepki vermiyo ama bdn bisey yaptigimda terslemiyoda. bisey hissediyomus gibi gelmiyo buyuzden ama arkadasini baya etkiledim sanirim onu etkilicem derken🤦♀️
Ooww umarım yanlış düşünüyorsundur. Belki yengesini kontrol ediyordur ne dersin 🤭
Yani keske oyle olsa ama duydugum ve gordugum seyler pek oyle demiyo aklima bisey geliyo ama cok imkansiz gibi acaba bu arkadas benim hoslandigim kisiye beni begendigini soylediyse ve bu yuzden bana soguk yapiyosa
Her şey ihtimaller dahilinde bu da olabilir elbette. Mesela ben ona ondan hoşlandığımı söylediğimden beri konuşmuyoruz. Benden çekiniyordu adım atması gereken de adım bekleyen de bendim ve bu sürdü böyle hâlâ öyle. Gidip açılsan bilip bilmediğini de öğrenirsin hem de daha yakın olmaya çalışırsın.
Cuma gunu hoslandigimi soyleyemesem bile konusmayi denicem fikirlerin icin cookkk tesekkurler 🙃
Hadi inşallah , hayırlısı olsun Ne demek rica ederim 💐
Merhabaaa bugun sonunda cesaretimi topladim ve acildim
Ve beni red etmedi sanirim oldu bu is
Oha ya senin adına çok sevindim 😃😃. Maşallah. Ne dedi peki 😃😃
Yani evet dedi gibi bisey daha tam anlamiyla tanisicaz
Yiaa senin adına çok sevindim gerçekten 🥺🥺🥺. İnşallah her şey dilediğin gibi olur. Gözlerim doldu be
Ya cok tesekuurler umarim oyle olur bende baya sevincliyim
Rica ederim ne dmk 😇 . Bir şey yapmadım ki.
Olsun fikirleriniz cok onemli benim icin yani o kadar zahmet edip yazdiniz sonucta
Yia🥰😇
😘😘😘😘
Yine gelişme olursa bildir. Merak ederim 😂
Tabiki soylerim
👍🏻
Veee evett son gelisme kendiside benden hoslandigini soyledi ve ufak bi cikma teklifi etti galibaa artik birlikteyizz
Saka gibi ya hic aklima gelmezdi benden hoslanicagi ama simdi gozumun icine icine bakiyo cok guzel ya
Yiaaaa bana noluyor bilmiyorum ama çok ama çok mutlu oldum senin adına. İyi ki söylemişsin yaa yoksa öyle bekler bakar dururdun. Ne güzel be 🥺🥺.. Darısı başıma o zmn. İmkansız ama..
Yaaa cok tesekkuur ederimm yani evet bi sure daha bakmaya devam ederdim onun gelicegini hic sanmiyorumm umarimm cok daha iyisini bulursun banada cok imkansiz geliyodu ama degilmis🤭
Ama benim ki gerçekten öyle. O kadar zor bi durum ki. Düşünsene seni sevmediğini bildiğin biriyle hergun gözlerinin değmesi. Artık inanmıyorum aşka hissizlestim
Benimde oyleydi normalde bende inanmiyodum bundan bi 5 yil once bende baya kusmustum aşka ama banada bi daha hissedemem gibi geliyodu ama Şu an bunlari yaziyorum bence sende umidini kaybetme sen onu deyil o seni kaybetti
Sevmediğin bir şeyi kaybetsen ne kadar umrunda olur ki 😞
Tabiki orası öyle ama insan ister istemez üzülür bence
Üzülsün o zmn ben yeterince üzülmüştüm 😪
Eee tabiki o üzülsün yani bundan sonra sen dedigim gibi umarim coook iyi biri cikar karsina
Umarım. Bana bu konuda dua edersen çok sevinirim. Cidden sevgiye ihtiyacım var çünkü 🙁
Edicegime emin olabilirsin seni cok iyi anliyorum
🥺🥺🥺 teşekkür ederim. Senin durum nasıl bu arada noldunuz 😂
Rica ederim. biz geyet iyiz ya güzel gidiyo🤭
Teklif etti mi bari 🤭
Kız arkadasim olurmusn dedi sadece 😂
Eh yani benimle çıkar mısın huhuuu tebriksss. 🥳🥳🥳. Al bi yastıkta kocatsın derlerdi sanırım evet aynen öyle olsun inşallah
Devam et anlarsın