Herşeye karşı çok isteksizim nedenini bilmiyorum?

7 ay önce 5 senelik bı ilişkimde aldatıldığımı öğrenerek ayrıldık 7 ay geçti tabiki hayatıma bakıyorum en azından çabalıyorum ilk zamanlar çok kötüydüm ama zamanla toparladığımı düşünüyorum bunu hala çok seviyorum ama bı yerde vazgeçmem gerektiğini de farkındayım o 7 ayda sorarsanız hiç bir şekilde bana ulaşmadi bende ona. Şu aralar ondan da bağımsız olarak ruhen ve bedensel olarak kendimi çökmüş gibi hissediyorum ev işini az çok seven biriyim dağınıklığı pek sevmem evde 2 tane de kedim var onların bakımlarıyla da günlük olarak ilgilenirim ama şu aralar yaklaşık son 2 haftadır evi geçtim odamı temizlemek ya da kedilerin günlük bakımlarını yapmak içimden hiç gelmiyor kendimle bile ilgilenemiyorum en sevdiğim şey makyaj yapmaktır makyaj yapmak bile işkence gibi geliyor bana daha 21 yaşındayım ama hayattan bıkmış gibiyim hiç bir şey zevk vermiyo hayat enerjim bitmiş gibi aile olaraktansa çok baskıcı bı aileye sahibim az çok farkındayim çoğu şeyin ama bu psikolojiden nasıl çıkabilirim bilmiyorum

Herşeye karşı çok isteksizim nedenini bilmiyorum?