Bence ben hiç güzel değilim. Ama bayaa bayaa ilgi görüyorum. Yani sadece sosyal medyada değil. Çalıştığım iş yerinde bana aşık olanlar var. Çok yakışıklı bir çocuk vardı mesela benimle görüşmek istemişti vs. Hani bu çocuğun takıldığı kızlar bayaa güzel kızlar. Çok güzel havalı bir kız arkadaşım var ve ben daha sormadan cok yakışıklı bir arkadaşını ayarlamak istedi. Bana onu uygun görmüş. Benim aklımda başkası olduğu için hiç istemedim. Hatta ona beni beğenmeyebilir o kadar iyiyse dediğimde şok oldu. Nasıl beğenmesin seni dedi..
Onun dışında yaşadığım yerde hiç tanımadığım kizlar hakkimda hic olmayan dedikodular uyduruyormuş. Yani adım Ayşe diyelim, Ayşe diye bir kız var ya şunla takılıyormuş bunla geziyormuş vs halbuki konuştuğum kimse de yok. Beni bir yerde gördüklerinde ortak arklarimla konuşurken laf arasında senin o arkadaşın geçen şurdaydi buradaydı diye ciddi ciddi takip ediyorlar.
Tüm bunlar dikkat çekme emaresi ama güzel değilim ben. Çok güzel olmadığımi bir kere en yakın arkadaşım ima etmişti zaten. Ben de görüyorum aynada kendimi. Sadece bakimliyim. Ama doğal güzel hatta çok çok güzel kızlarla aynı muameleyi görüyorum. Niye böyle oluyor? Dürüstce söyleyebilirsiniz. Kaldı ki öyle kaşar biri de değilim. Kimseyi kabul etmiyorum. Sadece arkadaşlarımla görüşüyorum çay kahve içmek için çıkıyoruz o kadar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fizikle ya da yüzle alakası yok. Türk erkeklerini bilmiyor musun? Profil resmi olmayan arkadaşıma bile yüzlerce takip isteği geliyor. yokluk yokluk
Bunun cirkinlikle guzellikle alakasi var tabi ki ama enerjide onemli auran iyiyse enerjin yuksekse ilgi cekersin
Bence çirkin değilsin kendini öyle görüyorsun ve auran var demekki
Sonuç : kendine göre çirkin herkese göre güzel kadınsın
burada bnde pembe profil açsam bi sürü mesaj ve ilgi çekerdim açıkçası. Cokta üstüne gitme bmce anı yaşa gitsin
Ben burada mı diyorum. Sosyal medyayı değil realiteyi konuşuyorum.
Genelleme yapıyorum zaten. Saçı uzatan ilgi görüyor tr de
Goguslerin ve popon buyuk mu? Açık mı giyiniyorsun
aura dediğimiz şey bu büyük ihtimal çok çekicisin sohbetınde ayrı guzeldır ondan sevıyorlardır seni
Ama ilgi gösteren kişilerin çoğu beni tanimjyor, uzaktan görüyorlar.
burcun neee akrep boğa falan mı ateş grubundansın sankii
Evet ateş grubuyum da akrep boğa falan ateş grubu değil 😅
aaa ben akrebi ates zannedıyordum pardon ozur dılerım ahshagd ates grubundan oldugun bellı ama ayrı cekıcı oluyorlar yay falansın sen o zaman yaylar asırı cekıcı oluyorlar guzelk yakısklı olmasalar bıle bır seytan tuyu oluyor cok fena bayılıyorum
Koç burcuyum.
valla ben de güzelim ama hiç ilgi görmüyorum çevremde sosyal medyayi demiyorim
Havalısındır sosyalsindir belki
Flört öz sundue
Vücudun güzelse ondandır
Auran yüksektir
Fizik ve auran güzeldir
Ben cırkınlerı severım. Ilgını cekerse burdayım
Aura meselesi
Fiziğin güzeldir.
Fiziğim güzel de yüz olarak çok güzel değilim. Hem fiziği hem yüzü güzel olan bir sürü kız var.
Belki sen güzelliğinin farkında değilsindir. İstersen objektif bir yorum yapabilirim fotona
Destan yazmışsın