Çirkinim ama neden ilgi görüyorum?

Bence ben hiç güzel değilim. Ama bayaa bayaa ilgi görüyorum. Yani sadece sosyal medyada değil. Çalıştığım iş yerinde bana aşık olanlar var. Çok yakışıklı bir çocuk vardı mesela benimle görüşmek istemişti vs. Hani bu çocuğun takıldığı kızlar bayaa güzel kızlar. Çok güzel havalı bir kız arkadaşım var ve ben daha sormadan cok yakışıklı bir arkadaşını ayarlamak istedi. Bana onu uygun görmüş. Benim aklımda başkası olduğu için hiç istemedim. Hatta ona beni beğenmeyebilir o kadar iyiyse dediğimde şok oldu. Nasıl beğenmesin seni dedi..

Onun dışında yaşadığım yerde hiç tanımadığım kizlar hakkimda hic olmayan dedikodular uyduruyormuş. Yani adım Ayşe diyelim, Ayşe diye bir kız var ya şunla takılıyormuş bunla geziyormuş vs halbuki konuştuğum kimse de yok. Beni bir yerde gördüklerinde ortak arklarimla konuşurken laf arasında senin o arkadaşın geçen şurdaydi buradaydı diye ciddi ciddi takip ediyorlar.

Tüm bunlar dikkat çekme emaresi ama güzel değilim ben. Çok güzel olmadığımi bir kere en yakın arkadaşım ima etmişti zaten. Ben de görüyorum aynada kendimi. Sadece bakimliyim. Ama doğal güzel hatta çok çok güzel kızlarla aynı muameleyi görüyorum. Niye böyle oluyor? Dürüstce söyleyebilirsiniz. Kaldı ki öyle kaşar biri de değilim. Kimseyi kabul etmiyorum. Sadece arkadaşlarımla görüşüyorum çay kahve içmek için çıkıyoruz o kadar.

Çirkinim ama neden ilgi görüyorum?