Evliliğinde bir hataya düşmemek için bu eksikliğini gidermeden evliliği çok düşünme. Evcil hayvan sahiplen, yeni arkadaşlar edin ve erkeklerle bir süre sadece arkadaş ol. Bu şekilde ilgi ihtiyacını giderebilirsin. Bu eksikliğinin sebebi ailen, zaten kendin de belirtmişsin. Küçükken 2 olan ilgi ihtiyacın bu o yaşlarda giderilmeyince bu yaşlarda 20 oluyor maalesef. Bu eksikliği giderebilmek için de beynin sürekli seninle oyun oynuyor sürekli seni oneitis'e sürüklüyordur. Bu benim ruh ikizim, tam aradığım kişi veya aradığın kişi olmamasına rağmen onunla beraber olmana devam ettirir seni. Yakın arkadaşlar edin, onunla vakit geçir. Ne erkekler ne de kadınlar deccaldir. Kendisine bağlandığını düşünen ahlaksız insanlar muhatabını cepte görür ona göre muamele eder.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumdayım. Ve evet benim de babamla aram iyiydi ama annemle bağımız pek iyi değildi. Sonra terapiye başladım ailemle aramızda başka sorunlar olustu. Terapistim babamın beni koşullu sevdiğini söyledi. Yani onun beni sevdiğini biliyorum. Ama ancak onun istediği gibi bir evlat olursam -mesela başarı bunun en önemli kıstası- sevilecegime inandım hep. Bu da beni hep yetersiz hissettirdi. Şunu basarinca iyi olacağım, sevilmeye layık olacağım ama henüz değilim gibisinden. Çocukluğumla ilgili hatirladigim en temel his bu babama dair.
Sonuç olarak biri koşullu seven babam ve sevgisini çocukken görmeyip yetiskinligimde bana göstermeye çalışan annem sayesinde öz sevgisini yitirmiş bir karakter olmuşum. Bunu fark edisim de 27 yaş falan xjndjjy
Neyse artık onlardan ayrı kendi ayaklari üzerinde duran başarılı bir kadınım. Öz sevgimi arttırmaya çalışıyorum ama ilişkilerde hâlâ en ufak ilgiye tav oluyorum :/ Bunu asacağım ama yavaş yavaş. Heralde 30u bulur xuneyj
04 Yorumla- +1 yıl
Bendede aynı sıkıntı var abi her selam veren nasılsın diyen yüzüne gülen kız senle flört ediyo anlamına gelmemeli flört etmek isteyenin zaten vücut dilinden anlıyosun özgüven yeterli değil galiba bende
Cevap sahibi+1 yıl@redbulll3434 ya ben de aynı şeyi yaşıyorum. Ben normalde hep çok kibar yaklaşırım herkese. Ama nedense millet bana kibar sevecen olunca hemen bir tutuluyorum yuksjs artık kendime diyorum hayır bu bir yanılsama aşık degilsin saçmalama yuenjs
- +1 yıl
İnsan sevmeye ve sevilmeye biraz aç olunca biraz bendede bu durum bundan dolayı böyle şeyler yaşıyor olmalıyız
- +1 yıl
Gizli durumun aynı mı
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Çünkü yeteri kadar ne başkasından, özellikle kendinden ilgi görmemişsin. Onu da başkalarından tamamlamak istiyorsun. Ama kendini gerçek anlamda seversen, sahip çıkıp, kendine hakkettiğin ilgiyi sen verirsen başkalarına ihtiyacın kalmayacak. Kendi kendini severek tamamlayacaksın.
110 Yorumla
+1 yılBu aslında senin şahsınla değil de ailenin sana gösterdiği ve göstermediği şeyler ile alakalı şöyle ki bu tecrübe ile sabittir aksını ispatlayan bi kız çıkmadı henüz ; küçük yaşta baba ya sa annesinden gerekli derecede ilgi gösterilmeyen, önem ve söz hakkı tanınmayan bireylerde ileri yaşlarda ki bu 19 26 yaş arası oluyor özellikle de kızlarda karşı cins en ufak anlamlı söz söylediğinde içten bi bakış attığında ya da ona hediye aldığında; zaten bunlara çocuk yaştan beri aç bırakıldığı için yoksunluğunu çeken bireyin yelkenleri hemen suya inip aslında normal olan tavırlara extra gözü ile bakıp aldanması da muhtemel oluyor. Bu tür yoksun bırakılmış şahışlar yaptıkları evlilikte de hep sıkıntı çekiyorlar ve aşırı itaatkar oluyor ve karşı taraf ondan gitmesin diye ona hep alttan alıp yapıcı davranıyor.
76 Yorumla- +1 yıl
Her cumlen beni anlatmış gerçekten. O yüzden ilişkiden ve evlilikten korkuyorum. Çünkü verici taraf hep ben olacagim alttan alan ben olacağım buna eminim. Özellikle baba sevgisi eksikliği bu hale getiriyor diye düşünüyorum
- +1 yıl
@Adsızyorumcu iyi bir gözlemci ve iyi bir yorumcuyum bende senin çektiğin sıkıntıların bir benzerini çekiyorum hem kendimden hemşeri çevremdekilere yaptığım gözlemden yola çıkarak yaptığım bir yorumdu
- +1 yıl
Beni neden engellediğini anlamıyorum halbuki yardımdan başka bir amacım yoktu çok garip?
Soran+1 yılKim engellemiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence en ufak ilgiye düşmek güçsüzlük göstergesidir. Kişinin kendi karakteri sağlam olmalı ki bu tarz yakınlaşmalara karşı dik durabilsin. Zayıf olan insan her yere sürüklenir. İlgi görmedik ya da kötü şeyler yaşadık diye ilgilenen insanların hepsine düşeceğiz diye bir kural yok. Sadece isimlerimizi biliyoruz hikayelerimizi değil ve eminim herkesin hayatında binbir tane sorun olmuştur. Etkilenmemek için insanın kendi ruhunu ve duygularını güçlendirmesi gerekir. Mutluluğu birilerinin alakasına bağlarsınız hayat boyu oradan oraya savrulursunuz..
40 Yorumla
u +1 yılKendinle vakit geçirerek.. ders veren filmler ve kitaplar okuyarak, izleyerek, aşabilirsin..
25 Yorumla- +1 yıl
Napiyormuşum ben
- +1 yıl
Sataşmayin efendim sataşmayin iyi akşamlar size
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta Allah yardım etsin zor olmalı ikinci olarakta ilgi istiyo olabilirsin
00 Yorumla Bağımlı kişilik bozukluğu olan bireylerde bu tarz problemler görülür. Çocukken veya ergenlik döneminde yeterince ilgi göremediğin için en ufak ilgide ilgi gösteren kişiye bağlanıyor olabilirsin. İlgi açlığı çektiğinden dolayı bu durumu yaşıyorsun. Terapi tedavi yöntemi ile travmalarından kurtulabilirsin. Bilinçli biriyle konuşmak sana iyi gelecektir.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥹
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Bu ne ilgi açlığı ne sevgi ne başka bir şey yüzünden. Bunun sebebi kendinde. Kalbin iyi. Karşındaki insan sana ilgi gösterdiği zaman değer gördüğün için değer gösteriyorsun fakat karşındaki insanın içinde neler olduğunu anladığında kalbin kırılıyor. Aslında sen insan olarak değer veriyorsun. Değer aldığını sanıp arkanı yasliyorsun. İşte böylelikle düşürüle düşürüle de sorunun sende olduğunu düşünüyorsun. Sorun insanlarda. Çıkarcı kendini düşünen bencil insanlarda. Evet çocukken yaşadığın psikolojik şeyler de eğilimini arttırıyor ama asıl sebebi yukarıda anlattığım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFreudun psikanalatik kuramina göre bu bir oral dönem saplantısı olabilir. 0/1,5 yaş aralığı dediğimiz dönemde ihtiyaçlar karşılanmazsa ya da fazla karsilanirsa bu tarz saplantilar olabiliyormuş. Örneğin çocuğun vaktinden önce memeden kesilmesi gibi. Ilerde ciddi sorunlara yol açabiliyor. Ne alaka ben de bilmiyorum ama ilerde ciddi sorunlara yol acabiliyormus.
31 Yorumla
Soran+1 yılOkumak istiyorum önerin var mı bu tarz
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik. 0-6 yaş iken gelişen bağlanma duygusunun sağlıksız bir türde oluşması. Sebepleri yeterince sevgi görmemek veya tutarsız veya koşullu sevgi görmek olabilir
34 Yorumla
Soran+1 yılO dönemlerde ailemden uzakatydım şu andada sağlıklı bi ilişkimiz yok babamla biraz iyi ama annemle hiç yok
- +1 yıl
Muhtemelen sebebi bundan kaynaklanıyor. Bunun farkına varırsan eğer bunlar değiştiremeyeceğin şeyler değil. Sadece duygularınla değil mantığınla da hareket etmeyi öğrenmelisin. Herkese değil, sevgini hakedecek insanlara baglanmalısın. Aksi takdirde üzülen sen olursun
- +1 yıl
Eksik oluşmuş ya da hasarlı bağlanma duygusu noktasında hemfikirim
- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Bunun temeli sevgi eksikliği. Sevilme ve değerli olma isteği. İlk başlarda gösterilen ilgi ve sevgi seni senden alıyor. Tüm kalkanlarını indirmene ve koşulsuz bağlanmana sebep oluyor. Bunun yerine sevgini verirken ve bağlanırken biraz sabırlı ve gözlemle...
21 YorumlaZayıf biri falan değilsin. Kalbin çok temiz ve herkesi kendin gibi sanıyorsun. Aynısı bende de var bazen oluyor ama bazende sorguluyorum artık insanları. Amaçlarını öğrenmeye çalışıyorum falan diyelim. Dikkat etmelisin kendine ve karşında olabilecek kötü niyetli insanlara :)
11 YorumlaYani ne desem bilemedim ama sakın hayatınızın içine eden birini kalbinize yerleştirmeyin, çünkü ben sizi çok iyi anlıyorum şu an ve aynısını ben de yaşadım ama artık kimseye tama etmemem gerektiğini anladım.
20 YorumlaAileden, kendinden gormedigin ilgiyi cevrede ariyorsun. Ya basta cok fazla sevdigine ilgi verdigin icin ve o da bi gun verir umuduyla psikolojik olarak baglaniyorsun. Ya da kendin gibi gorup romantik hayal kuruyorsun ( bi ara bende yapardim) Olay bu. Oncelikle beklentileri kes, haklarinda hayal kurma, kendine bi ugras bul ve kendini sev. Basta zor gelebilir ama en dogrusu bu. Birini birakip baska birine baglanarak kendine zarar verirsin. Bagimliligi kendine verirsen kendin gelisirsin ve kafa olarak da rahatlarsin. (Biraz kirici yazmis olabilirim ama bi iki yilim benimde boyle gecti ve fark edilmesi gereken durum bu.)
00 Yorumla
+1 yılNedenini söyleyeceğim ama kızacaksın diye korkuyorum. (Mevzu bel altı bir şey değil)
13 Yorumla
Soran+1 yılSöyle yinede
- +1 yıl
Çok saf ve iyi niyetlisin, kul herkesi kendinden bilirmiş. Bence kendine çeki düzen ver herkese hemen güvenme yoksa seni hem çok üzerler hem de çok ezerler. Ailen haricindeki karşı cinsle de kolay kolay bağ kurmamanı öneririm. Çünkü yüzde yetmişten fazlasının aklı hemen değilse bile kısa sürede cinselliğe gidiyor. Hani bir laf var ya; devir kötü kolla g*tü. O yüzden insanlara fazla güvenme, aç gözünü.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle benzer sayılırız bu aileden kaynaklanıyor bu konu baba ile alakalı ondan yeterince sevgi ilgi alamamissindir başka erkeklerden gidermeye calisiyosun ben bunu kendimde uzun yıllar sonra gördüm kızlar için baba sevgisi önemli kesinlikle bu eksiklik hep içimde küçükken onun ilgisini çekmek için şiirler yazar ona gösterirdim
21 Yorumla- +1 yıl
Anne ya da baba fark etmez babam bana cok duskundu ama annem degıldı elestırırdı hep ve bende boyleyım baba ile ilgili degıl yanı
Annemle çocuklugun nasıl geçti eğer yeterince anne baba sevgisi almadıysan bu tür durumlarla karşılaşman çok normal ama sana tavsiyem kimseye bağlanma seni çok üzerler
10 Yorumla
+1 yılBabanla bir problemin var mı? İlk tanıdığımız erkek babamız. Küçükken ondan yeterli ilgi ve sevgiyi alamadıgımızda bu açlığı maalesef ki en ufak ilgi gösterine kanarak gösteriyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgiye muhtaçlık 2 aşırı uçtan meydana gelir. Ya kızımız hiç ilgi alaka görmemiştir. Yakın çevresinden ya da tam tersi Çok yoğun gereksiz ilgiye boğulmuştur Buda bir İlgi eşiği oluşmasına neden olur. O seviyenin altında ki ilgiyi ilgi olarak görmez. Zaman muhtaçlık arttıkca artar. Bide sosyal medyayı yoğun kullanımda buna neden olabilir.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü eksik olan şeyler var hayatında. Tamamlamak istiyorsun kendince.
Gerçek sevgiyi görmemişsin hiç. Aile bireylerinden özellikle. Bu yüzden dışarıda arıyorsun. Hepsi bu.10 Yorumla
+1 yılBoşluktasın. Bir de çocukken sevgi görmemiş olabilirsin
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden böylesin deyil, erkekler neden böyle oyuncak gibi oynuyorlar kızlarla, kim olsa etkilenir çünkü, bir kediyi bile yanına çağır sev, ilgilen yanından ayrılmaz, erkekler suçlu sen değil
40 Yorumla
+1 yılAilenden görmediğin sevgiyi başkasından arıyorsun annen baban kardeşin var mı? Onlardan almaya bak sevgiyi en düzgün seven tek insanlar onlar çünkü
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. İlgi ve değeri ayırt ettiğinde bu sacmalıktan kurtulursun insan ilgiye actır ama sana değer verenin yanında kal ilgi biter değer kalır
20 YorumlaPeki baglaninca sürekli onu düşünüyor, hep vakit geçirip ilgisini hissetmek istiyor, ayni zamanda seni terk edecegine dair kaygilar da yaşıyor musun?
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyleydim. Sonra ayni anda birden fazla kisiyle konustum ve gecici olarak gitti benim sevgi eksikligi. Sonra tekrar basladi depresiflik. Cok sosyal biriyim ve bu yuzden asiri etkilemiyor beni ama derinlere surekli bir huzun var. Beni ben sevmiyorumuşumki , birinin beni sevmesi ne fayda. Kendimi sevmeye basladim gunluk turarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi niyetli ve temiz kalpli birisi olduğun için. Bunun insanlar tarafından yeterince ilgi görmemekle alakası yok. Herkes birileri tarafından ilgi görür fakat bazıları daha temkinli yaklaşır. Bence sen ilgi görsen bile o kişi yanlış bir şey yapınca ve güvenin kırılınca bu kez yine aynı ilgiyi gösteren kişiye aynı şekilde güvenmeye devam ediyorsun. Sonuç yine aynı olsa da, ilgi gösteren başka birine yeniden güvenle yaklaşıyorsun. Bence sorunun büyük kısmı bundan kaynaklanıyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok sevgi görmediysen normal. Sevgiye açsın herhalde. 😶
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar şaçma dimi, bu durum bendede var yaaaaaa abiiii kız sana sadece selam verdi nasılsın dedi neyin bağlanması buyaaa😂😂😂😂 aq herselam veren flörtmü ediyo oluyoya bazen cidden s*lak olduğumu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılDışarıdan ilgi ve sevgiyi arama yoksa yanlış kişilerle ömrün heba olur ben şahsen istemem senin için yardım al kendini iyileştir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılsiz bütün kadınlar böylesiniz. bu huyunuz hiç iyi değil. bu size hep acı verecek ve üzecektir. kendinizi değiştirmeye başlayın ve gerçek sevgiyi görmeye çalışın...
Sözlere, tavırlara değil... Fadarlık ve özveriye odaklanın
12 Yorumla- +1 yıl
çok konuşma joe git stalk yap
- +1 yıl
@justlookin5 onu da yaparız ama üslup önemli. daha dikkatli konuşursak sevinirim.
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İnsanlar sevip, sevilmek isterler.
Önemli olan ilişkilerde dengelere dikkat etmek. Zaten seçimlerde hatasız olmak imkansız. Sadece fazla hata yapmaktan kaçınmak lazım.
20 Yorumla
+1 yılBaşkasının ilgisine muhtaç olduğunu düşünüyorsun çünkü
20 Yorumla
+1 yılÇocukken sevgiye aç yetiştiğini düşündüm O yüzden küçücük bir ilgi gösterene küçücük bir yeşil ışık yakada koşuyorsun tespitim bu Ama doğru mu bilmiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok kaçıyorum
- +1 yıl
Netten kaçıyorsun
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılBağlanmak istemiyorum sevilmeye layık değil gibi hissediyorum
- +1 yıl
Nasıl bir çocukluk geçirdin peki sen ponçik
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılYalnızdım
- +1 yıl
Zihnen mi
Bedenen mi yalnızdın
Soran+1 yılİkisi gibi
+1 yılKüçükken sevgi görmemişsin veya kendini eksik hisetmişsin..
Annenin senden sonra çocuğu oldumu?
Herkeste sevgi arama çok kırılırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu benim 3-6 yaş arası uzakta geöti sonradanda ğek düzgün bi bağımız olduğu söylenemez babamla iyiyiz ama annemle hiç yok
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBağlanalım diye ellerinden geleni yapıyolar sonra da suçlu hissediyolar en iyi hiç konuşmamak
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende baba sevgisinden mahrur büyüdüm ne yapsam düzelmedi zamanla kendimi sevmeye başlayınca atlattım
40 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim, çevremizin ailemizin ilgisizliğinden kaynaklanıyor
10 YorumlaSevgi açlığından yeterince sevgiyle büyümemiş ruhlar böyle iki canım aşkım lafına kanıp dünyasını karartabiliyo işte. inşaallah dogru insan cikar karsiniza. En önemli etken aile ben anne baba sevgisi almadan büyüdüm şimdi kaygılarım korkularımdan bagımlı ilişkimden kurtulamıyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. ailenden görmediğin ilgiyi başkalarında arıyorsun çünkü..
10 YorumlaMuhtemelen çocukluk ve ergenlik döneminde gerekli ilgi ve sevgiyi görmediğin için
10 Yorumla
+1 yılAilen tarafından sevgi görmediğin için oluyor genelde bu
10 Yorumla
+1 yılYengeç burcu olabilirsin onun dışında kulübe hoş geldin bende öleyim initihar etmek istemiyorum ama bunaldım
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşağım
İlgisizlik sevgisizlik başı buyruk yetişme
10 Yorumla
+1 yılSenin için bir sorun olarak gordugun bu durumu lehine çevirme sansın cok yüksek. Mutlu olmayı tercih edip güven duygusunu hemen saglayan bir yapıya sahipsin demektir. Sadece kendini de koru
10 YorumlaBazı insanlar spesifik olarak birini sevmezler, sevilmeyi severler.
10 YorumlaÇünkü ilgiye açsın sana ilgi göstermemişler zamanında
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil hiç yok
Soran+1 yılGibi
+1 yılMasumsun o yüzden. İnsanlar şeytan olmuş, seviyorum, ölüyorum bitiyorum diyeni bile oturup düşünmek lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın tecrübe sahibisin sanki
- +1 yıl
@aysimayyyyyyyy kendi tecrübelerim değil, gördüklerim.
Ilgiye açsın. Etrafinda sana ilgi gösteren kimse yoktur. Ailende sana gerekli ilgiyi göstermiyordur. Duygusal bosluktasin dikkat et sırtlan çok
10 Yorumlailgi eksikliğinden olabilir. Bende öyleydim eskiden ailemde pek fazla ilgi sevgi bağlılık duyguları yoktu kız olsun ona kardeşim derdim erkek olsun hemen bağlanırdım çok şükür artık öyle değil onlardanda kazık yiye yiye anlıyosun hayatın ne olduğunu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılİlgi ve sevgi eksikliğin olduğu için böyle içindeki eksikliği bir başkasının kapatmasını bekleme olmuyor çünkü
10 Yorumla Baba travması olabilir. Küçükken baba sevgisi ve ilgisi görmemiş olabilirsin.
20 Yorumla
+1 yılSevilmemişsin belkide senin durumun bağlılık değil sen bağımlısın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü sevilmeye ihtiyacın var çocukken sevgi görmedin veya kendini sevmiyorsun
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIste o eksikliği kapatiyorsun mesela benim annemle aram şu an iyi ama önceden annem çok genç olduğu için beni sevdiğini hissetmezdim annem tecrubesizdi ve 19 yaşında bir çocukken çocuk sahibi olmuştu bana yeteri kadar ilgi vermedi şu an onun eksikliği var şu an ne kadar da sevse bir kere ben o hissi yaşadım
- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilgisiz kalıp ( tâbi böyle bir şey varsa ) sonra kim olduğu fark etmeksizin ister istemez bağımlılık ondan mı oluyor acaba? 🙄
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılŞu profilini aç da sana biraz ilgi göstereyim böylesi kolay bulunmuyor kajsdna
01 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin
+1 yılZokayı yiyince akıllanman lazımdı aslında :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYemedim bişey
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiden bende senin gibiydim annemle aram yoktu evlenince seni Kabul ederler o boslugu doldurdun sanirsin ama esini ezersin sonrada bi bakmissin laf kalabaligin icinde bulursun kendini sonra herkesi ardindan birakip gidersin ne aile ne bisey yalnizligi secersin...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşındayım iğrenç bi ailede büyüdüm sevgisiz ve ilgisiz büyüdüm hep kavga gürültü olan. Sebebi bu çünkü sevgi görmemişsin bu yüzden en ufak ilgi gösterene bağlanıyorsun gitmesin istiyorsun. Benim en büyük problemim en iğrenç pislik adamları bulup onlara bağlanmaktı ama geçti umarım sen de yenersin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. En ufak ilgi gösterene bağlanıyorsun hmm KIZ ABAZASISIN bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAbaza ne alaka 😔
Soran+1 yılHerkesten uzak duruyorum
yalnızlıktan ilgi görmemeden kaynaklı olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi açlığı yaşıyorsun. Bunun birçok sebebi olabilir. Aile ilgisinin eksikliği, travmatik ya da platonik bir ilişki gibi.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılFarkında olmadan hayatındaki başka boşlukları karşındaki insanla kapatmaya çalışıyor olabilirsin.
00 Yorumla - Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat