Güncellemeler
+1 yıl
Şu işlerden Anlayan ya da başından böyle şeyler geçmiş arkadaşlar Bi akıl verin ckk Akif olmasam mi instagram da yoksa olsam mi ne yapsam hef gün bisi paylaşmıyorum haftada 1 falan acaba Bi süre yok mu olsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam ver karşılık verecektir. Niye ilk adımı ona attirmaya calisiyorsunki
İlk o ekledi gerçi bende geri döndüm story bakıyor ama gkbderi beğenmiyor bilmiyorum ki beni ister mi o hiç birsey paylaşmıyor biri var mı hayatında onu bile bilmiyorum sende çok aktif olmasa mi ne yapsam
irtibat kurmadan bilinmez
Öyle ama nasıl nasıl ilk o yazar birde belki öylesine ekledi bilmiyorum hiç bisi sadece yoruluyorum
Beğendiği zaman sende özelden teşekkür et bir şekilde konu konuyu getirir arkadaş olursunuz veya sen onun stoy lerine yorum yap
Ben kedi mi çiçeğimi paylaşıyorum yaa kendimi değil ki ona mı teşekkür edeyim çok skk görmüyor anladığım kadarıyla
Ben yerinde olsam oda bir şey paylaştığı zaman yorum yaparım
Ayda 1 tane resim atmış o kadar atsa bireyler belki beğenirim ama atmıyor stary de paylaşmıyor hiç
Sen Bir şekilde muhabbet açamıyor musun
Yok ya nerde 2 hafta oldu olacak u şekilde biraz daha ümitsizliğe gidersem cikarticam onu çünkü Bi story attığımda bile kaç defa bakıyorum o görmüş mü diye bu şekilde çok zor
Bakıyor ama bir şey yazmıyor sana
Evet bakıyor saten çok aktif değilim 4 günde 1 ya da 3 günde Bi bisi paylaşırım bakıyor genellikle ama yazmıyor
Hım ver adresi bana ona yazayım diyeyim neden açılmıyor sun kız senin yazmanı bekliyor ☺️
Çok üzülüyorum umudum da gidiyor her gün bazen diyorum çıkartayım gitsin bu ne yaa böyle madem yazmican gelmicen o zaman neden eklersin ben kendi kendime unutuyordum bile
Sence story bakması ya da eklemiş olum lu birsey mi beklemeye değer mi sence ne yapayım guru olmuşsun bak demek ki yerinde tespitlerjnde var acaba çok aktif olmasam mi hani bir süre belki 3 hafta falan hiç bisi atmasam mı
Napsam Bi akıl ver bana asi kaptan oda 30 yaşında ama çekingen Bi adam değil
Özelde konuşsak olur mu sakıncası yok sa
Bundan yazsan olmaz mı
Özelde olsa daha iyi olur
O şekilde yazamam ancak u şekilde yazabilirim
Siz bilirsiniz
Ani bu kadar kasma direk konuş
Çekingen biriyim o eklemese ben ekleyemedim onu nasil konu açayım
tamam işte eklemiş daha ne istiyorsun bekle o yazar sana biraz bekle
Evet ekledi doğru ama epey zaman geçti belki 1 aya yakın story lerim bakıyor ama gönderi beğenmiyor birde o hiç bisi atmazdı story falan bugün atmış şaşırdım inşallah atar mesaj
yani aslında senden etkiilenen biri olsa illa yazaardı sana. senin bu kadar bu duruma takık olman beni şaşırttı. neden bu adamna bu kadar taktın
Dimi zaman baya uzun o süre zarfında yazardı bana denk ki öylesine eklemiş bilmiyorum ki olsun istiyorum sadece pek anladığım konular değil, ama bir ka kişi daha 1 ay olmuş şimdiye çoktan yazardı demiş herslde haklılar
yani bence yeni insanlarla tanış etrafına bir bak derim kendini kısıtlama. çünkü senin kıymetini bilmeyecelinsanlara değer verip başının tacı yapınca sapıtıyorlar emin ol. kendilerini dünyanın en güzel kadını ya da erkeği sanıyorlar
Evet oda var farkındayım bazı şeylerin şimdi sinirle hareket etmek istemedim bir kaç gün sonra cikarticam instagramdan o şekilde bağım kopar heralde
doğru bir karar olur. sonuçta aranızda herhangi bir şey yokken b iter. sende önüne bakarsın. değilse çok yorulursun. umarım hayattaki önceliği sen olan birini bulursun.
İnşallah artık böyle dualra ya da iyi dkleklere inşallah derken bile içim buruk bu insan da beni yordu geçmişte kırıcı lafları oldu kırıldım incindi sonra hiç bisi yokmuş gibi geri geldi sanki kirilan ben değilim gibi bunu dile getirdiğim de dedi gi şey şu idi insanlar meler yaşıyor bunu mu taktın kafaya büyütme vs insanlara olan inancım gitti bu ve böyle insanlar dan
istersen arkadaş olabiliriz.
Teşekkür ederim kimseyle arkadaşlık istemiyorum
Takipleşmeye devam edeceksiniz muhtemelen
Hedalde o bisi yazmadığı sürece
Evet yani
Çok aktif olmasam mu ne yapsam yasa Bi süre hiç bisi atmasam mı
en kötu ne olabilir ki yaz konus
Bunubizemi soruyon
Evet hiç anlamam bu işlerden
Direk yaz merhaba diye
Terslerse beni
Sohbet ac