ÜNİVERSİTE HOCAMA PLATONIĞIM SİZCE NE YAPMALIYIM, BENDEN NE İSTİYOR?

Arkadaşlar bekar 38 yaşında bir üniversite hocam var hiç evlenmemiş benimle geceden sabahlara kadar konuşuyor bazen durumlarıma vs yanıt veriyor genelde ilişkilerden bahsediyor ben 23 yaşındayım Tam istediğim bir adam bir ara alkol almak için sözleştik ama 2 kere sorun yaşandı ve plan iptal oldu bir Cafe de denk geldik ailemle otururken ben onu gördüm görmemezlikten geldim oturduk masaya bir ara bakıyım dedim yer değiştirmiş bize sırtını dönmüş şekilde oturmuş akşamına Bana yazdı cafedeydin diye unutmamış yani. Eski sevgilisinde bahsetti bende aynı şekilde ama adını 1 kere söylememe rağmen unutmamış hiç arada soruyor ona geri dön falan diyor çocuğu zaman hem flört ediyoruz ama çelişiyor kendiyle hem bana senin gibi sevgilim olsun isterdim ilerde ki kocan boşamaz seni, tam brnim kafadasın diyordu geçenlerde seninle birlikte olunmaz diye gülücük emojisi attı kırıldım açıkcası hoşlanıyorum çünkü ama söyleyemiyorum da açıkcası ve bitirme tezimi ondan alıcsm seneye o yüzden biraz da. Ve bana bir ara 15 yıldır burdayım bölümde 500 öğrenci var ilk defa biriyle bu kadar sabaha kadar konuşuyorum yazan olsa valla engellerdim. İnsan kaldırmıyor artık kafam ama seninle ne sevgiliyiz ne bir şey yaşadık nede içtik ama konuşabiliyoruz bu güzel diyordu, seninle birlikte olunmaz dedikten sonra iltifatınız için sağolun hocam dedim güldü bir şey yazmadım sen mutlu edersin erkeği dedi bana adam kendiyle çelişiyor bve ben bunu çözemiyorum artık bir kaç gündür de mesaj atmıyor hikayelere bile bakmıyor. Ciddi düşünmediğim sürece hiçbir öğrenciyle konuşmam diyordu. Bu adamın derdi amacı ne ben artık anlayamıyorum başta kendi de benden hoşlanıyor sanıyordum. Bir ara bana sabah 7 de beni arayıp uyandırır mısın diyordu. Sarıldığımı düşün sana saçlarını okşadığımı düşün falan diyordu şefkatliydi.
ÜNİVERSİTE HOCAMA PLATONIĞIM SİZCE NE YAPMALIYIM, BENDEN NE İSTİYOR?