Doğum günüm 14 şubattı. 6 senedir de beraberiz. Birbirimizden de uzaktayız. Telefonla kutladı güzel şeyler söyledi fakat ufakta olsa hediye bekledim ama olmadı çok üzüldüm.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gayet normal üzülmen daha bi kac aylik sevgili olan arkadaşlarıma bakiyorum cicek sepetinden neler yollamislar cicekler cikolatalar. Her zaman mi boylr?
Yüz yüze olduğumuzda alıyor ama böyle uzaktayken kargo ile bir şey yollayamıyor diyebilirim. Sürpriz yapamıyor yana yana olduğumuz da parasını benden hiç sakınmıyor kısacası.
Siz nasıl yetişiyorsunuz ben anlamıyorum ki. Ulan hediyeyle önemsemenin ne alakası var? İki liralık hediyeyle kendini önemsenmiş mi sanıyorsun. Yazık o kafaya boş gelmiş boş gidiyorsunuz
Öğretmenim ben. Burada üzüldüğüm nokta hediye değil. Hediye bir temsil bana değerli olduğumu hissettiriyor belki senin için farklı şeyler anlam ifade ediyordur bilmiyorum.
Hatırlayıp doğumgününü kutlamış birinden neyin temsili bu? Benim için hiçbir anlam içermeyen temsili bir şey bu hediye olayı bu o yüzden içinizdeki o yıkık önemsenmemiş değersizleştirilmiş duyguyu anlamıyorum evet.
Teşekkür ediyorum farklı görüş açınız için. Peki ne yapmalıydım sizin bakış açınız göre?
Her insan için farklı hissettiriyor demek ki. Sadece üzüldüm insanım ve duygularım var. Ben duygularımla varlığımı hissediyorum.
Hediye karşı tarafın sana sunduğu teşekkür babındaki bir şeydir başka anlamları olmayan metasal bir şey yani. Eğer biri düşünüp hediye almışsa bana teşekkür eder alırım. Almamışsa da teşekkür ederim hayatıma anlam kattığı için güzelleştirdiği için bu böyledir. Yani ben kendim eminsem karşı taraf için ne kadar değerli olduğum konusunda hediyesi ya da jestleri hiçbir anlam katmayacak günüme. Çünkü değerimi karşı taraf belirlemiyor ben biliyorum ondaki yerimi önemimi. Anladın mı şimdi, demek istiyorum ki o değersizlik hissi önemli görmek kendini karşı tarafın değil kendi özbenliğimizle alakalı bunu göremiyoruz anlamıyoruz içimizde ki o duygu eksikliğini karşı taraftan beklediğimiz temsili hediyelerle tatmin etmeye doldurmaya çalışıyoruz.
Kesinlikle haklısın. Teşekkür ederim güzel yorumun için. İster istemez üzüldüm sadece. Galiba bir beklentim vardı ve gerçekleşmediğinde de hayal kırıklığına uğradım. Bana şu an ne tavsiye edersin?
En altta pembe üyeye yaptığın görüşü gördüm daha da üzüldüm. Beklentini söyleyip üzüldüğünüde göstermişsin ne gereksiz olmuş. Üstelik anladığım kadarı ile birbirinizi iyi tanıyor şartlanızı biliyorsunuz. Sen bunu söylediğinde karşı tarafın ne kadar incinebileceğini düşündün mü? Maddi şartlarından dolayı yapamadığı o aklındaki kutlamayı yüzünü güldüremediğini mahçubiyetini? Yapmayın lütfen kimsenin kalbine o yükleri bindirmeyin. Bunu telafi et, aradaki gereksiz beklentiye son ver bence. Bir beklenti içine girmezsen hiç hayatın boyunca mutlu olursun. Bir beklentin yokken karşı taraftan alacağın sürprizle daha mutlu olursun yoksa böyle bir sürpriz yine mutlu olursun çünkü beklenti içinde değildin.
Alttaki yorumumu şu şekilde açıklamak istiyorum. O yorumda şunu demek istedim aklımdan ister istemez böyle kötü düşünceler geçiyor ben de istemiyorum ama geçiyor. Sosyal hesaplarda bir bakıyorum herkes sevgilisine birşeyler alıyor. Görünce birincisinde kendine iyi şeyler söylüyorsun ikincisinde olmaz ya yanlış düşünüyorsun diyorsun kendine ama üçüncüsünde aklıma ister istemez acaba neden yapmadı diye içerliyorsun.
Maddi sebeplerden ötürü mü yapmadı emin değilim.
Bu adam seni seviyor değer veriyor mu? Ötesi hikaye. Sen oraya odaklan oraya yoğunlaş. Biz biliyoruz o sosyal medya reklamlarını. Gerçekten sevilen önemsenen kişiler bunu kantlamak için oralarda afiişe etmezler görgüszce kendilerini. Altta ağır mutsuzluk var çünkü gerçekten mutlu değiller. Ama kuyruğu dik tutma çabası onlarınki. Hayatındaki önceliklerin bu olsun iki hediyeyle göz boyayıp ağzından burnundan getirenleri gördük
Çoook teşekkür ederim. Bazen insan kendini böyle saçma sapan düşüncelerin içinde boğulup doğru düzgün düşünemiyor.. Yorumlarınız beni çok mutlu etti.
Son bir şey daha sormak isterim peki değer verdiğini sevdiğini nasıl anlayabilirim sizce?
Ama Yağmur yaa. O kadar konuştuk ettik hala sorduğuna bak. Bunu sen bilirsin onunla arkadaşlık eden sensin. Eğer bunda hala emin olamadıysan sorgula ilişkinizi
Sadece sormak istedim belki benim göremediğim birşeyi görebilirsiniz ya da atladığım birşeyi siz atlamazsınız diye.
E yani birde şanslı adam hem doğum günü hemde sevgililer günü aynı günde karda var yani insan onun hatrina alır ya yazık
Evet düşününce insan buna kırılıyor zaten. Önemli olan da hediye değildi sadece onun için değerli olduğumu hissetmekti. Belki de yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum. Ama çok üzüldüğüm doğru.
parası yoktur beklki
Üzüldüğümü söylediğim de ilerde böyle olmayacak her şey düzelecek dedi.
bak işte maddi sıkıntısı var demek bu :D
Beni önemsemediğini yapmak isteseydi yapardı sadece yıl da bir kere olan bir şey gibi düşünceler aklımdan geçiyor. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama bunlar geçiyor ister istemez. Siz ne düşünüyorsunuz ve ne yapmalıyım ?
uzaktan ilşki değil yanında dimi
6 senedir beraberiz aynı şehirlerdeyiz sadece şu an 6 ay uzak bir ile gitmek zorundayım. Yani bu bir senedir 6 ay uzakta kalıyorum yoksa aynı şehirlerdeyiz
oo 6 yıl artık karı koca moda dönmüş biraz rutine inmiş gibi :D
Bilmiyorum belki de. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🙏
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için.
birlikte oldunuzmu bu arada
Hayır ve neden sorduğunuzu da anlamadım açıkçası.
6 yılda yaşanmasa o iş bitmiştir zaten evlilik vsde beklemeyin
Ayril rahatsiz san
Sadece bu olayı ölçüt alıp kestirip atmak haksızlık olur.
Yol ver ozaman
Bu kadar kesin mi vermeliyim kararı sadece bunu ölçüt alarak
Evet
Hic buluştunuz mu
6 senedir beraberiz. Defalarca görüştük sadece bu sene taşıdığımız için 6 ay aynı şehirde olabiliyoruz.
Peki buluşunca neler yapıyorsunuz
Güzel vakit geçiriyoruz.
Birlikte oldunuz mu hiç
Yapma be, çok üzücü