Evli biriyle sevgili olduk sonrada beraber olduk. Onu elimde tutmak için ne yapmaliyim?

Evli o. Ben bosandim. Ilk o açıldı. Sonra 2 kez yapamıyorum dedi geri dondu. Yani bir yanım seni istiyor bir yanım evdekilere sana haksızlık dedi. Uzak durmaya calistik. Ama olmadi. Beraber olduk. Beraber olduktan sonra bana daha sıcak davranmaya başladı. Iliski icin beni asla zorlamadi. Biz onunla sohbette edebiliyoruz. Yani kullanma gibi birsry soz konusu değil çünkü birlikteliği ben istedim. O acele etmedi. Ben evlenene kadar beraberliğimiz sürsün istiyoruz. Ben onunla evlenmicem zaten. O 52 ben 34 yaşındayım. Ama onunkaybetmrk istemiyorum yani benimle olsun. Sizce ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onu sevdiğim için beraber oldum herkesle olacak biri değilim . Ayrıca kullanmak istese 2 ay beklermiydi ben istedim beraber olmayi
Güncellemeler
+1 yıl
Biz 2 aydır beraberiz 2 ay içinde ayrilmak istedi 2 kez ama dondu geri.1. sinde kendi döndü 2. snde ben ikna ettim baglaniriz korkusu yaşadığını söyledi. Şu an devam ediyoruz
Evli biriyle sevgili olduk sonrada beraber olduk. Onu elimde tutmak için ne yapmaliyim?