Başka biriyle evliyken benimle sevgili olmuş sizce ne yapmalıyım?

Ondan 5-6 yaş küçüğüm. 5 aydır konuşuyorduk bugün öğrendim 2 yıldır evliymiş 5 yıldır tanışıyorlarmış yani öncesinde sevgiliymişler bilmiyordum. Aramızda hiç cinsel sohbet bile geçmedi. Eli elime değmedi. Seni seviyorum sensiz yapamıyorum sadece seni istiyorum merak ediyorum platonik oldum gitme evleniriz istediğini alırım gibi sözler diyordu. Her sabah günaydın her gece iyi geceler bile diyordu. Karısı yanında uyurken bile benimle konuşuyormuş. Birlikte yemeğe gittiklerinde benimle mesajlaşıyormuş. Anlamadım hiçbir şey. Karısını da seviyormuş gibi gözüküyor. Araları gayet iyi. Birlikte oldukları resimleri paylaşıyor. İltifat içerikli sarılmalı öpmeli resimler. Kadın da onu çok seviyor. Sosyal medyada baya aktiflermiş birlikte fotoğraf video atıyolarmış. Benim bunlardan haberim bugün oldu. Bu zamana kadar bana sosyal medya hesabı olmadığını söylemişti. Niye böyle bir şey yaptı? Cidden anlamıyorum. Sebebi neydi? Hatta karısını bana kardeşi olarak tanıtmıştı. Soyadları aynı olduğundan ve aynı evde yaşadıklarından dolayı bana attığı bazı videolarda karısı da çıkıyordu ve o kardeşim diyordu. Ama karısının haberi yok bundan tabi. Ona belli etmiyordum ama onu seviyordum maalesef ve çok canım yandı. Başka kızlar olduğundan şüphelenmiştim bu yüzden ona kötü davranıyordum kavga çıkarıyordum o da bana başka kimse yok sadece seni istiyorum ve hep seni bekliycem diyordu. Ama evli olduğunu düşünmemiştim. Öğrenince şok oldum. Eşine bunu söylemiycem çünkü beni anlayacağını düşünmüyorum. Kocasını seviyor güveniyor ve ona inanacaktır. Ağzı iyi laf yapıyor. Manüpile ediyor. O yüzden hiç o olaylara girmiyorum. Hepimiz 20 li yaşlardayız. Sizce neden böyle oldu?

Başka biriyle evliyken benimle sevgili olmuş sizce ne yapmalıyım?