Evliyim başkasına aşık oldum bu durumda ne yapmam doğru olur? yalvarırım detaylari okuyun?

Eşimle 4 yıllık evliyiz ben 22 yaşındayım o 31 yaşında bide oğlumuz var 2 buçuk yaşında neyse biz çok hızlı evlendik yani instagramdan tanıştık 2 ay sonra söz Nişan oldu nişandan 5 ay geçti düğün oldu ilk 1 yıl kaynanamla yaşadım sonra farklı eve çıktık bizim son 1 seneye yakındır aramızda saygı aşk kalmadı çok kavga ediyoruz hele o olur olmadik sebeplerden beni azarlıyor küfürler ediyor aşağılıyor aileme sulaleme sövüyor çok üzüyor beni bir kaç kere dövdüğü de oldu beni çok sık asagilamalari küçümsemeleri olmaya başladı ben ona çok sadık biriydim ben evden çıkmayan biriyim eşimsiz asla dışarıda tek gezmedim tek gittiğim yer sadece market benim hiç arkadaş cevremde yok hep evdeyimdir onun erkek arkadaşları var okeye gider arada bir yani eşimden artık sevgi ilgi aşk göremiyorum bi saçımı bile okşamak istemiyo hatta bazen bıktım iğreniyorum şu uzun saclarindan batıyor bana diyor fazladan küpe taksam köpeğe benzemişsin diyor eşim beni defalarca kırdı üzdü ama ben onu hiç üzmedim saygısızlık yaptım ona en güzel kadınlığı yaptım ev hanimligini da yapıyoruz ama yaranamiyoruzz aşık olduğum kişiye geleyim tiktok da birinin canlı yayını izliyorum 1 haftadır ona fena tutuldum o canlı yayın yaparken ben birseyler yazıyorum o şekilde sohbet var onun dışında iletişim yok ne yapmam lazım bana akıl verin?
Evliyim başkasına aşık oldum bu durumda ne yapmam doğru olur? yalvarırım detaylari okuyun?