Başta onun bana duyguları vardı. Fark ediyordum ama emin değildim, görmezden geliyordum. Erkek arkadaşım var ve erkek arkadaşımı seviyorum. Onunla evlenmeyi düşünüyoruz. Ama bu adamla tanıştığımdan beri onu düşünmeye başladım. Normalde duygularını bastırmaya çalışan biri olmadığım halde ona olan hislerimi kendime bile itiraf edemedim. Bir gün hiç beklenmedik bir anda o bana açıldı. O gün onu reddettim. "Böyle bir şey olamaz, sen evlisin" dedim. "Evli olduğum için mi yoksa tek taraflı mıydı" dedi. "Hiç böyle bir şey aklımdan geçmedi" dedim. Başka bir gün bundan dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Beni kaybetmek istemeyecek kadar benden hoşlandığını söyledi. Beni düşünüyor musun, beni özledin mi diye soruyor hep. Kendisi beni sürekli düşündüğünü söylüyor. Yaklaşımı temas etmekten ibaret değil. Bazenleri benimle kısa da olsa vakit geçirmek için uzak bir yerden geliyor. Bana karşı korumacı tavırları var, beni hep kusursuz birisi gibi görüyor. Beni bana karşı bile savunduğu oluyor. Geçen gün bana istediğim bir şeyleri almak istediğini söyledi. Birçok konuda yardım ediyor, bir şeyleri öğretmeye çalışıyor. Benim hayatta ilerleyişimi görmek istiyormuş. Sürekli onu düşünmeye başladım. Ama kendisi evli ve üstelik çocuklu. Kısa süre önce bebeği oldu. Benim de sevdiğim ve gelecek hayali kurduğum başka biri var. Üstelik yurtdışına taşınacağım yakında. Ama bu adamı aklımdan atamıyorum. Ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
cok uzucu ama en iyisi iletisimi kesmen. ne o karısından ayrılır ne de teklif eder. olan masumlara olur maalesef ona da değil
Haklısınız
evli adamla olmak ayrı konu ama ilişkini gözden geçir
Neden
boşluk ve açlıklar var senin dışa dönmene neden olan
Evet
Ama yine de en büyük hatalı benim
hata denmez ona bence bir açlık boşluk var
Yine de aldatılmayı hak etmedi
hak etmez tabi ama işte bunun nedenlerini bul ayrıl ondan yeni biri olacaksa ne istediğin ve nasıl bulacağın konusu daha belirgin olsun
Haklısınız
Peki o adam unutur mu beni hemen?
evli ile olma kısmı etik değil sadece
o onun problemi
Ne kadar kalitesizsiniz ya evli ve çocuğu olan bir adama yaklasmayacaksin bacim. Bir yerleriniz oynuyor cidden
Yaklaşmadım zaten? Ben adamın bana ilgi duyması için hiçbir şey yapmadım. O bana ilgi duyduğu anda eşini aldattı zaten. Yargı dağıtmayı kes önce üslubunu topla.
Of bı kes sesini yukarda yazmış işte bu adamla tanıştığımızdan beri onu düşünüyorum diye bide gelmiş bana üslubunu topla diyor soeolsowskwk ben evli ve çocuklu adamlara hürmet duyarım sevgi değil veya ilgi değil hadi bana cemkirme şimdi 😘😘😘
Böyle bir insana aşık olmayı kendinize yakıştırıyorsanız ne yapabilirsiniz ki?
Zaten yakıştırmadım, yazdım ya uzun bir süre kendime bile itiraf edemedim diye?
Ama sonunda yakıştırmış normalleştirmişsiniz ki aşık olmaya başlamışsınız. Karısına sadık olmayan evladını düşünmeyenden olmaz. Siz yol yakınken dönün. Vaktinizi, duygularınızı israf etmeyin.
Teşekkür ederim. Ben de bir geleceğimizin olmayacağını biliyorum.
Aklından kalbinden çıkarmaya çalışmalısın canım biliyorum kolay değil ama yapman gereken bu.
Teşekkür ederim
Aynı durumu yaşıyorum ve sonu kötü
Ne oluyor sonunda
Tahmin ediyorum sonumuz ayrılık olacak
Neden
Çünkü ayrılamaz o eşinden ve sonu yok
Aldatmaya başladıysa eninde sonunda boşanılır. Belki 5 yıl sonra belki 10 yıl sonra. Ama o zamana kadar da kimse beklemez.
Göreceksin
duygularına yenik düşüyorsun
eminim duygularına yenik düşürdüğü tek kız değilsin
Başkalarıyla da görüştüğünü sanmıyorum
eminsin yani
Büyük ihtimalle
nasıl bu kadar eminsin
Çünkü benimle ilgili detayları hatırlıyor. Eğer başkalarıyla görüşseydi hatırlamazdı, hafızası o kadar iyi değildir.
Ne zamandır görüşüyor sunuz
2 ay oldu tanışalı
2 ayda konuştuğunuzu hatırlıyor yani
Benim anlattığım ama sonrasında unuttuğum şeyleri bile hatırlıyor. Sohbet sırasında hatırlatıyor.
o normal ama
Bende hatırlarım
Ben senden öncesini dedim ayrıca
belkide ayrıldı bıraktı
Sen nasıl tanıştın
İş yerinde tanıştık
sorularım olacak merak ettiğim
burada cevaplayamazsın takip eder misin
En sevdiğim fantezi diyebilirim
Yatarsiniz
Öyle basit biri olamam
Gorursun :)