Evli ve çocuklu biriyle birbirimize aşık olmaya başladık. Ne yapacağım bilmiyorum?

Başta onun bana duyguları vardı. Fark ediyordum ama emin değildim, görmezden geliyordum. Erkek arkadaşım var ve erkek arkadaşımı seviyorum. Onunla evlenmeyi düşünüyoruz. Ama bu adamla tanıştığımdan beri onu düşünmeye başladım. Normalde duygularını bastırmaya çalışan biri olmadığım halde ona olan hislerimi kendime bile itiraf edemedim. Bir gün hiç beklenmedik bir anda o bana açıldı. O gün onu reddettim. "Böyle bir şey olamaz, sen evlisin" dedim. "Evli olduğum için mi yoksa tek taraflı mıydı" dedi. "Hiç böyle bir şey aklımdan geçmedi" dedim. Başka bir gün bundan dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Beni kaybetmek istemeyecek kadar benden hoşlandığını söyledi. Beni düşünüyor musun, beni özledin mi diye soruyor hep. Kendisi beni sürekli düşündüğünü söylüyor. Yaklaşımı temas etmekten ibaret değil. Bazenleri benimle kısa da olsa vakit geçirmek için uzak bir yerden geliyor. Bana karşı korumacı tavırları var, beni hep kusursuz birisi gibi görüyor. Beni bana karşı bile savunduğu oluyor. Geçen gün bana istediğim bir şeyleri almak istediğini söyledi. Birçok konuda yardım ediyor, bir şeyleri öğretmeye çalışıyor. Benim hayatta ilerleyişimi görmek istiyormuş. Sürekli onu düşünmeye başladım. Ama kendisi evli ve üstelik çocuklu. Kısa süre önce bebeği oldu. Benim de sevdiğim ve gelecek hayali kurduğum başka biri var. Üstelik yurtdışına taşınacağım yakında. Ama bu adamı aklımdan atamıyorum. Ne yapacağım?

Evli ve çocuklu biriyle birbirimize aşık olmaya başladık. Ne yapacağım bilmiyorum?