Evli ve çocuklu biriyle sevgili olduğumu öğrendim. Ne yapacağım?

Arkadaşlar lise sondayken bir şekilde tanıştık, ben 18 o 22-23 yaşlarındaydı. Flörtleşmenin arkasından ben üniversiteye geçince sevgili olduk, ev tuttuk, birlikte yaşamaya başladık. Mesleğinden ötürü gün içinde sık seyehat ediyordu, nerede olduğunu takip etmiyordum bu yüzden. Meğer evliymiş, eşi ve iki çocuğu köyde annesiyle birlikte yaşıyormuş. Bunu trajik bir şekilde öğrendim, kavga edip ayrıldım. Eşyalarımı almaya gittiğimde işe gitmemiş beni bekliyordu, ayaklarıma kapanıp özürler diledi, yalvardı. Hem çocuklar için hem de kendi emeklerimle edindiğim mallar için boşanmadım, hangi gece ayrı uyuduk vs dedi, dinlemedim eşyalarımı alıp çıktım şimdi kaldığım evin önünde arabada yatıp kalkıyor. Onu gördükçe kendimi daha kötü hissediyorum, evli biriyle gençliğimi harcadığımı düşündükçe kafayı yiyorum. Nasıl kurtulacağım bu düşüncelerden, nasıl normal hayata geri döneceğim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yurtta büyüdüm aile hayatını pek bilmem ama insan kocasından çocuklarının babasından ayrı uyumaz herhalde. Yurttan ayrılıp üniversiteye başladığımdan beri hiçbir günü onsuz geçirmedim. Bu yüzden de şüphelenmedim. Zaten insan sevgilim acaba evli mi diye şüphelenir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamadım eşine ulaştım en azından durumdan haberdar olması gerektiğini düşündüm. Meğer en başından beri bilip sesini çıkarmıyormuş. Neden ya? Bir kadın böyle bir şeyi nasıl kabullenebilir? Evlenmişsin peş peşe çocuk yapmışsın sonra eşin bir kızla tanışıp eve sadece para bırakmaya gelir olmuş bu durumu nasıl kabullenebilir insan aklım almıyor.
Evli ve çocuklu biriyle sevgili olduğumu öğrendim. Ne yapacağım?