Biriyle birbirimize aşık olmaya başladık fakat o evli. Akıl verir misiniz?

Bir iş başvurusuna gitmiştim. Orada beni işe alan kişi bana en başından beri ilgi duyuyormuş. Bazen hissediyordum ama emin olamıyordum, böyle bir şey varsa da kendi içinde yaşıyor diye düşünüyordum. Bana iltifatlar ediyordu, beni görünce mutlu olduğunu söylemişti, bir gün fotoğraflarıma bakmak istemişti galerimde, "belki kötü bir fotoğrafım vardır" diyince de "senin hiç kötü fotoğrafın olmaz ki, sen çok güzelsin" demişti. Bir gün beni izlediğini fark etmiştim. Benimle ilgili şeyleri, anlattıklarımı unutmuyordu. "Sürekli seni düşünüyorum sana nasıl yardım edebiliriz diye" demişti, utangaç birisi olduğum için. Bana 2 bin lira para da göndermişti, yardım etmek için demişti. Arada sırada beni eve bırakıyordu. İçten içe görüştüğüm kişiyi bile kıskandığını hissediyordum çünkü onun hakkında olumsuz şeyler söylüyordu. Bazen beni başka insanlara karşı istemsizce savunduğu da oluyordu. Yakında yurt dışına taşınacağım, ikinci bir planımın olmasını ve burada üniversite sınavına girmemi, sınavın ücretini ödeyeceğini söylüyordu. Bana araba kullanmayı da öğretiyor. Bir gün beni eve götürürken ellerin üşümüş diyip elimi tuttu. Sohbet ediyorduk. Sonra beni öptü, "çok güzelsin, durduramadım kendimi özür dilerim" dedi, defalarca kez özür diledi. Tek taraflı mıydı diye sordu, ona olan duygularımı merak etti. Ben de hiç öyle bir şey düşünmedim dedim. O gün reddettim ama sonra aklıma düştü. Görüşmeye başladık. O gün ona duygularımın olmadığını söylediğim için hayal kırıklığına uğradığını söyledi. "Seni kaybetmek istemeyecek kadar senden hoşlanıyorum, sınırları sen belirle" dedi. Maddi manevi bir ihtiyacın var mı diye soruyor hep. Geçen gün biraz yakınlaştık ve bana günlerdir seni düşünüyorum dedi. Unutulmaz bir andı dedi. Bende önemli bir iz bırakmak istiyor sanırım. Saçlarımı koklayarak öpüyor. Tanıdığım en kibar insansın dedi. Her görüştüğümüzde yurt dışına gidip gitmeyeceğimle ilgili sorular soruyor, tarih net belli mi, kararlı mısın diye. İçten içe gitmemi istemediğini fark ediyorum. Hem kötü hissediyorum hem de bırakamıyorum. Aklım çok karışık. En son benim gelecek hayallerime ilgili konuştuğumuzda yurt dışıyla ilgili konuştum hep. Geçen gün telefonda bana "o zaman çalışmalısın, çok istiyorsun gitmeyi, çalışmaya başla bugün bence" gibi şeyler dedi. Şimdi kafam çok karışık.

Biriyle birbirimize aşık olmaya başladık fakat o evli. Akıl verir misiniz?