Evli biriyle birbirimize aşık olmaya başladık. Kafam çok karışık, lütfen akıl verin?

1.5-2 ay önce bir iş görüşmesine gitmiştim. Orada beni işe alan kişi bana en başından beri ilgi duyuyormuş. Bazen bunu hissediyordum ama emin olamıyordum, böyle bir şey varsa da kendi içinde yaşıyor diye düşünüyordum. Bana iltifatlar ediyordu, beni görünce mutlu olduğunu söylemişti, bir gün fotoğraflarıma bakmak istemişte galerimde. "Sürekli seni düşünüyorum sana nasıl yardım edebiliriz diye" demişti, genel olarak utangaç birisi olduğum için. Benim anlattığım şeyleri unutmuyordu. Soğuk havalarda kalın giyinmemle ilgili uyarıyordu. Ben varken biri eşiyle ilgili falan bir şey sorduğunda tedirgin oluyordu. Bana 2 bin lira para da göndermişti, yardım etmek için demişti. Arada sırada beni eve ya da gideceğim yere kadar bırakıyordu. İçten içe görüştüğüm kişiyi bile kıskandığını hissediyordum çünkü onun hakkında olumsuz şeyler söylüyordu. Yakında yurt dışına taşınacağım, ikinci bir planımın olmasını ve burada üniversite sınava girmemi, sınavın ücretini ödeyeceğini söylüyordu. Bana araba kullanmayı da öğretiyor. Bir gün beni eve götürürken ellerin üşümüş diyip elimi tuttu. Sohbet ediyorduk o sırada. Sonra beni öptü, hiç beklemiyordum. "Çok güzelsin, durduramadım kendimi özür dilerim" dedi. Defalarca kez özür diledi. O gün reddettim ama sonra aklıma düştü. Görüşmeye başladık. "Seni kaybetmek istemeyecek kadar senden hoşlanıyorum, sınırları sen belirle" dedi. Ne şekilde olursa olsun hayatımda kalmak istiyor diye düşündüm. Tek taraflı mıydı diye sordu, ona olan duygularımı merak etti. Maddi manevi bir ihtiyacın var mı diye soruyor hep. Bugün biraz yakınlaştık ve bana günlerdir seni düşünüyorum dedi. Saçlarımı koklayarak öpüyor. Her görüştüğümüzde yurt dışına gidip gitmeyeceğimle ilgili sorular soruyor, tarih net belli mi diye sordu bugün. İçten içe gitmemi istemediğini fark ediyorum. Hem kötü hissediyorum hem de bırakamıyorum. Aklım çok karışık.

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Evli biriyle birbirimize aşık olmaya başladık. Kafam çok karışık, lütfen akıl verin?