Adam evli ve bana "senden hoşlanıyorum" dedi. Birlikte olduk şimdi ne olacak?

Hoslaniyorum dedi. Ayni yerde calisiyoruz. Buyuk biryerde. Ikimizinde korkuları vardi. Uzak kalmaya cok calistik. Ben bosanmis bir kadinim. O 52 brn 34 yasindayiz. Basta arkadas olduk benim dertlerimi dinliyordu. Ben ondan zaten hoslaniyordum ama hiç böyle olacağını tahmin etmedim. Evli olduğunu saklamadi ama ben de arastiramadim duyulur diye. Asla yuva yıkmaya çalışan biri değilim ama onu çok seviyorum. Bosansin istemiyorum ama yanimda olsun istiyorum. Benden ayrılma sebepleri bağlanıyoruz olmustu ama tekrar döndü ikimizde karşı koyamadik ve dun ilk defa birlikte olduk. Bana mesaj atmaya aramaya daha onem vermeye başladı. Sizce bana gerçekten sonumuz olmasada ki bunu ikimizde kabul ediyoruz. Baglaniyormu? Birlikte olduktan sonra merak etme bundan sonra hep konusuruz dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Benden etkilendigi o kadar belli ki adam gözlerime bakıyor surekli. Yanimdwykrn oda bende cok mutluyuz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın adam beni ilişkiye zorlamadi. Hatta beraber olmadan önce istersrn olmayalım kendini kötü hissedeceks en dedi
Adam evli ve bana "senden hoşlanıyorum" dedi. Birlikte olduk şimdi ne olacak?