Birlikte olduğum adam evliymis?

1 ay önce tanıştık kendisi mühendis benim staj yaptığım şirkete gelmişti orada tanıştık bana sorular sordu kaç yaşındasın filan gibisinden bende özel hayatı diye hiç evli misin diye sormadım sohbeti ilerlettik benden numaramı aldı birkaç kez buluştuk kendisi 38 yaşında bende 20 yaşındayim. Bana sevdiğim yemekleri sordu bende pizza şarap ikilisini seviyorum dedim o da tamam o zaman bende yiyoruz dedi ısrar etti evine gittim ama ona duygusal olarak gerçekten birşeyler hissettim çok yakışıklı meğerse karısıyla çocuğuyla yaşadığı değil diğer bekar evine götürmüş beni bana yaklaştı dudağımdan öpmeye başladı karşı koyamadim çok utandım çünkü benden yaşça büyük ve resmi bir ortamda tanıştık ben sana aşık oldum diye mırıldandı bende karşılık verdim çünkü ondan çok hoşlandım yatağa gittik beraber olduk sabahleyin duşa girdi sonra benim telefonum çaldı staj yerinden olan arkadaşıma bahsettim şu an onun evindeyim diye o da sen ne yaptın o adam evli bir tane kızı var diyince şoka girdim o dustan çıkınca bir tokat patlattım noluyor dedi bende sen evlisin ve bana yalan söyledin dedim o da ben sana aşığım dedi bende Allah senin belanı versin duygularımla oynadın ben sana güvendim beraber oldum dedim gerçekten ben ilk kez birine bu kadar teslim oldum Allah onun belasını versin hayatımı mahvetti? ?
Birlikte olduğum adam evliymis?