Evli bir adamla beraberim?

Adam evli, fakat bu sene bosandilar. Benim yuzumden, mesajlar cikti ortaya orada benle beraber oldugu yaziyo hersey yaziyo. Ben bu konu kapansin istedim, bi kac sene konusmadim onunla, ama olmuyor, yapamadim, evlencegiz bu sene, adamin cocuklari var yetiskinler, baya sinirliler, sizce bisey yaparlarmi? Veya bu ofkelerinin gecmisi icin ne yapabilirim? Sonucta onlar baya yetiskin evlenme cagina gelmisler, ama oglu madde bagimlisi evde her gun hir gur cikariyormus evdeki huzuru bozmus, annesiyle babasinin zaten huzurlu gecen bir gunj olmamis, hergun bi sorun hergun polis geliyormus eve, adam diyoki seni tanimasam ben zaten bu evden cekip gitcektim, olay sana kaldi diyor, ben git bunu bu sekil anlat diyorum, ama karsi taraf bildigi halde kabulenmiyor. Huzurlu oldugun yuvayi birakip gidermisin? Kadinla hergun kavga ediyorlarmis benden önce, komsularida diyorki adam iyi ki gitti, kadin buna hergun bagiriyordu rencide ediyordu, adamda kilibik oldugu icin bisey diyemiyordu diyorlar, ya kafam karisti 😅 sizce oglunu nasil sakinlestiririm ya da bize karsi kin tutmasinda, sonucta evlencem o adamla cocugum olcak, yani bize zarar verirlermi?

Evli bir adamla beraberim?