kendine yazık edersin daha çok gençsin. en basiti birlkte olsanız bile karısından ayrılsa falan aradan 10 yıl geçtiğini düşün. o adam iyice yaşlanıcak, görünüşüde iç acıcı degil dedin. sen tam 32 yaşında kıpır kıpır bir enerjiye sahipken o adam sana ayak uyduramıcak seni kısıtlıycak. her dediğni yaparsan seni bile o yaşta yaşlandırabilir yani. yaşayamadan maf edersin hayatını. durum böyle olunca aranızdaki sorun falan da büyür mutlaka ve mutsuz olursun. ve zaten bu tarz adamlar ne bileyim 5 yıl sonra baska birini bulur belki 5 yıl bile sürmez bulması. senden öncede karısı dışında büyük olasılıkla ilişkisi olmuştur. kazara ayrılır evlenmeye kalkarsınız falan sen mutsuz olursun. daha çok yeniymiş zaten 2 bucuk ayla 2 yıl arasında o kadar fark olur ki. bir zamandan sonra sende sıkılmaya başlarsın. ve simdi böyle hissetmen de normal. adam evli ve cok değişik heycan verici bir ilişki gibi geliyo göze. ve karısı yerine seni tercih etmiş olması insana gurur da verir. ama öyle adamlara hem güvenme derim hem kendi hayatını mahvetme. ne güzel genç yakışıklı o kadar güzel insan var ki. daha 22 yasındasın harcama kendini nolur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeresinden tutsam bu olayın dedim; tutulmuyor, çürük, pis, boş, anlamsız, iğrenç.
Açık konuşucam, gerçekler aydırsın seni; 40 yaşında çirkin bir adam, 22 yaşında bir çıtırla birlikte, ağzına sıçsan eyvallah der, bunun için aşık olmasına gerek yok, onun için şu an büyük nimetsin zaten. yaşlanıp erkekliğini kaybetmeden önce 40 yaşından sonra ki adamlar daha çok azarlar, son seferlerimi değerlendireyim diye düşünürler bilgin olsun.
Evliliğe gelirsek, istatistiklere göre kolay kolay hiç bir erkek 2. kadın için yuvasını yıkmaz düzenini değiştirmez. 2. kadın onun gönlünü hoş ettiği kişidir, karısı ise temeli ve çocuklarının anası, alıştığı varlık, mağarası. Hadi diyelim boşandı, 22 yaşındasın, ve 40 yaşında adam. Sen utanmasan o utanır çevredekilerin yorumlarından.
Başka bir insanın sırf kendi duyguların için bencilce yuvasını yıkmayı arzuladığın için ise seni kınamadan konuyu kapatamayacağım. Yine de tek tavsiyem ; kaç kurtar kendini.51 Yorumla
erkekler evli olduğunu bilen ve bunu bilerek kendileriyle birlikte olan kadınlara bayılırlar şahsen senin gibi bir partneri ben bulsam bende kendimi şanslı hissederdim
düşünsene evli olduğunu biliyorsun ses seda çıkarmıyorsun cinsel paylaşımda var e böylesini başkasına kaptırmak istermi sence bu sebeplede başkası bu güvercine konmasın diye kısıtlamalar felan yapıyor
uyanık ol kurtul bu adamdan kurtulmanın yolunuda anlatayım
eşinden boşan de benimle evlen de baskı kur oyalarsa hamileyim de dünyasını karart aldıralım derse doğurucam felan de kolay lokma gibi davranma
ve son olarak karısına hayat arkadaşına sdık kalmayan sana hiç sadık kalmaz
üzgünüm bunu söylerken de özür diliyorum senden ama erkekler için kolay lokma kadınlar sınıfındasın
söyliyim
tekrardan özür dilerim10 Yorumla
+1 yılkendine bile itiraf edemediğin bir sıkıntıyı buraya yazman senin kaçış yolun olmuş arkadaşım. bekara karı boşamak derler ya seninki de o hesap. insanlar sanal alemde bunları diyorsa gerçekte çevrende neler der bir de bunları düşün. yazık etme kendine.
o karakter yoksunu adam eşini boşasa ne olur? günün birinde aynı şeyi sana yapmayacagından nasıl emin olabilirsin ki? kabul içinde bulunduğun durum kolay değil. yeniden bir hayat kurmak yeniden sevmek vb. ama unutma be arkadaşım başkalarının gözyaşlarına mutluluk ekilmez.
üzüldüm sana açıkcası. lütfen kendine yakışanı yap. bunu buraya yazma sebebin olan gururunu hatırla.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Neden yapıyorsunuz bunu? Niye..
Çevrenizde o kadar bekar erkek varken Allah aşkına niye milletin yuvasını yıkmaya çalışıyorsunuz?
Çok matah bir şey mi sanıyorsunuz.. Sizin gibiler yüzünden bekar olan bayanlar da, erkekler de evlilikten korkar hale geldiler. Eşini aldatan bir kişiliksiz sizi aldatmayacağını mı sanıyorsunuz?
Evine gittiğinde gizli kapaklı işler çeviren bir erkeğe nasıl güvenebiliyorsunuz..
Unutmayın ki.. Ağlayanın malı gülene hayırlı gelmez..31 Yorumla- +1 yıl
zor tutuyorum kendimi ya bırak allah aşkına..
+1 yılAh be kardeşim ne gerek var , hemde bu kadar gençsin neden böyle b, r şey ihitiyacı duyuyorsun, Yaşın 22 gayet genç, yakışıklı birini bulup, güzelce evlemnmek varken değer mi, bırak seni sevmesin senin gibi işi olan kadınları kazanmaya çalışan yüzlerce erkek varken, yazık etme kendine bence.
10 Yorumla
+1 yılHerkes seni suçlu bulmuş ama bence asil suçlu olan o adam. Evli de olsa birisini sevebiliriz bu suç değil ama evli olan kiiş başkasını sevemez işte suç bu. Bu adamin seni sevdiği falan yok bence. Karısindan sıkılmıştır. Yakında bırakır seni. Boşuna üzme kendini ayrıl gitsin.
00 YorumlaNe güzel hayat birde gayet normalmiş gibi yazıyorsun buraya. Biraz gururunuz olsun yaaa
Bu arada adam seninle sadece gönül eğlendiriyor gayet açık yazıcam adam evde karısından alamadığı zaman senden alıyor sende buna razı oluyorsun adamda ne güzel değişik değişik takılıyor :))00 YorumlaEvli adamla beraber olmanın yanlış olduğunu söylemeyeceğim zaten sende bunun farkındasındır ki herkes de çokça söylemiş zaten. Madem böyle bir işe kalkıştın bir de şunu düşün o kadın kaç yıllık karısı çocuklarının annesi ona yaptığını sana neden yapmasın ya da 3. bir kadın neden olmasın adam harem seviyor belki.
00 YorumlaAdam 40 yaşında bulmuş senin gibi çıtırı bırakırmı. Göz açtırmıyorki sen başkasına gitme diye. Gidersen nerden bulacak böyle tazecik si... lecek a.. söylesene. Sende sana aşık diye bekle dur. Bulsun 18- ya da 19 yaşında birini anında sana tekme yi vurur. Bu kadar mı aciz kaldın. seks istiyorsan git yaşıtın birini bul garibanda sevinsin.
32 Yorumla- +1 yıl
Cuk oturtmuşsun arkadaş.. +1
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılsen onun nesisin ki kıskansın bence işi sarpa sardırmamak için yapıyor.. (: ayrıca kıskanma gibi bir mallık yapıyorsa o da onun salaklıgı çünkü kıskanacagı biri varsa gitsin evindeki karısını kıskansın ve otursun kendini karısının yerine koysun birde o yönden düşünsün böylelerini ALLAH islah etsin. Beddua etmemek için zor tutuyorum kendimi. Bekarlara gına mı geldi de evliyle berabersin sendede suç var...
en önemlisi unutma yuva yıkanın yuvası olmaz...20 Yorumla
+1 yılBurada seni kınamamın bir anlamı yok, bence otur düşün istediğin hayat bu mu? İkinci kadın olmaya razı mısın? Onda ne buldun, veya ortalama olarak bir 10 yıl daha hayatına daha iyi seçenekler sunacak erkekler girebilir. Kaldı ki insaniet açısından yaptığın ne kadar doğru bunu düşün. Hislerine sahip çıkıp birkaç yıl içinde toparlanabilirsin öyle sıkı sıkıya seviyorsan. Bir de empati kur.
10 YorumlaUtanmıyor musun bu durumdan?
Evli bir adamla ilişki içinde olmaktan?
Vicdanın ne kadar rahat?
Ve nasıl bu adam beni seviyor mu diye soru sorabiliyorsun?
Adam sevse ne olacak evli o adam evli.
Nasıl midesiz karakter yoksunu insanlarsınız böyle.40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kullaniyor. Sen de hakediyorsun. Yuva yikanin yuvasi olmaz. Sen hic mutlu olamazsin hic iyi bir yuvan olmaz. Kendini heba ediyorsun. Hic kimse sana senin bu yaptigindan daha buyuk zarar veremez. o* damgasini kendine vurdun. Kendini eglencelik 2. Kadin yaptin. Ve bundan sonra duzgun bir hayatin olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaptiklarin dogru degil evli bir adamla olman cok yalnis kendini o bayanin yerine koy sen istermiydin esin seni baska bir kadinla aldatsin? Bugün baska biri icin esini aldatan yarin baskasi icinde seni aldatir.
Hayat tabiki senin hayattin tercihlerinde öyle buna karisma gibi bir hakkimiz yok ama iyi düsün yaptigin dogru degil.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa boşver uzaklaş o adamdan, zamanla etkisinden kurtulursun merak etme. Bide cinsel ilişki yaşamışsın baya ilişki miydi yoksa seviştiniz mi? Bekaretini mi verdin? Sen bu kafayla başına iş açarsın. Sevme falan hikaye senle zevki sefa yapacak işte.
10 Yorumla
+1 yılKafayi mi yedin? O adam ayri bir pic kusura bakma ama sende bildigin halde hala berabersin ve bosanmalarini istiyorsun, bosanir mi saniyorun sen gercekten? Kendini kullandirtmaya devam et aynen
12 Yorumla
Soran+1 yılkullanıyor mu sence
- +1 yıl
Tabii ki yol yakinken don bu isten
bence yanlıs yapıyorsun ama evlı olması deyıl yas konusunda evlı bırıyle bırlıkte olmak senın tercıhın kımse karısamaz alan razı satan razı olduktan sonra ama yas olara bırlıkte olacagın en fazla 5 6sene ondan sonra ılgını cekmıycek zaten.
10 Yorumlasenin için zor bir durum gerçekten üstelik bekaretini de ona vermişsin, ama zararın neresinden dönülürse kardır mantığıyla birden olmasa bile yavaşa yavaş ondan uzaklaş bence kendine güzel ve düzgün bir hayat kur. burada herkes seni çok kötü yargılamış ama herkes duygusal hatalara yanlışlara düşebilir
00 Yorumla
+1 yılAdamın metresi olmuşsn dicem ama ne metresi senden santimetresi anca olur kendini kullandırtma...
51 Yorumla- +1 yıl
objektif kadınlara saygım var bravo
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama ağzımı bozmak istemiyorum. Almışsın yanına baban yaşında adamı, takmışsın koluna "Aşk bu." diye geçiniyorsun. Seninle gönül eğlendiriyor. Kaç kurtul diyeceğim ama bundan sonra almışsın başına belayı rahat bırakmayacak seni. Günaha giriyorsun, yuva yıkma.
20 YorumlaBence ailesiyle mutlu değil ve karısıyla yaşayamadıklarını seninle yaşamak istiyo ama bilmelisin ki kızım ailesi olan biriyle böyle çok içli dışlı olmak ne olursa olsun hiç doğru değil bence sen en iyisi bu onla arana mesafe koy.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam cok güzel seni kandırmış :) hergün pilav degil degişik şeyler yiyor :) yani şu seninle sadece zevki icin vakit geciriyor o dar ve kücük vajinanı yeteri kadar becerince senide çüktür edip başkalarına sulanacak :D Lan ne beyinsizsiniz yani şimdi KARISINI aldatan adamın sana SADIK kalacagını mı düşünyon...
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılla kızım sen dahaa onlamısın bugün karısını aldatan yarın seni aldatır. gel vazgec bu sevdadan düzgün birini bul yaşıtını bul
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni yedekte tutuyor ne sevmesi kıskanması eşini boşayıp senimi alacak ve yaptığın çok ayıp kendinden büyük baban yaşındaki adamdan nebekliyorsun yol yakınken geri dön adam kıtlığımı var o senin gözünü boyamaktan senden yararlanmaktan başka birşey değildir insanların yuvalarını huzurlarını bozmayın gün gelir sanada yaparlarsa ozaman anlarsın
10 Yorumla
+1 yılAllahın Ahlaksızı. Bir de ballandıra ballandıra anlatıyor en fazla 16 yaşındasın kandırmış allahın pezosu seni.
61 Yorumla- +1 yıl
Allah o adamın belasını versin ne diyelim , anca kızların duygularıyla oynarlar...
uzun lafın kısasını mevlana hazretleri söylemiş.. anlayana...
"bugün senin için başkasını bırakan, yarın başkası için de seni bırakır"
40 yaşındaki adam bulmuş çıtırı gönül eğlendiyor...00 Yorumla
+1 yılbenle de takıl sana :D
yaşım 26 , fit bir vüdum ve çoğu bayanın istediği bir tipim ve dilim var. 5 yıldızlı oteller sorun değil :D
Allahım neler diyorum ya , hadi ben diyorum da sen de MOTOR musun abi , ne işin var evliyle :>)00 YorumlaBugun karısını aldatıp kapının onune koyan yarın senıde aldatır tekmeyı vurur bir yanlarına ;)
31 Yorumla- +1 yıl
hıhh tam üstüne bastınn :D bende aynı düşünceyi paylaşacaktım
+1 yılsen evlen sende bu sekilde aldatil bak bakalim marifetmis gibi yazicakmisin geri buraya...
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMillet çoşmuş. Sanki bu ilişkiyi yaşayan tek sensin. Kimse anlamaya çalışmadan yargılamaya çalışmış. Umarım o kinayanlar aynı şeyi yaşarlar.
Kalbinin götürdüğü yere kadar git. Boş ver milleti.20 Yorumla
+1 yılyuh yaa karısını seviyorsa ona gitsin bence yenı heycanalr arıyor ve bu heycanda senii kulanıyor bence kendini kulandırrma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. 40 yaşında adam neden sevsin seni. karısından bıkmış bunalmış senle gönül eğlendiriyor. Yazık sana. Karakterine yazık. Umarım biri de senin kocana yapar aynısını o zaman anlarsın
30 YorumlaKalbine söz gecirmek zorundasın. Herşeyini değiştir numaranı adresini. Bir ailenin Günahını sakin alma. Yazık
00 Yorumlasenı kasar o. p benım babamlada bır kadın bırlıkte ve yenı ogrenıyorum bu olay da sınır ettı ınsalah aılesı senı dover ıns sıker senı pıc oglu
41 Yorumla- +1 yıl
Helal
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana içimden küfür etmekten başka birşey gelmiyor..
Ruhun o... olmuş haberin yok!10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılyol yakınken dön derim ben , yarın başka biri için seni bırakmıyacağı ne malum , seni kesinlikle kınamıyorum duygularına kanmış olabilirsin yanılmış olabilirsin ama daha fazla devam ettirmemelisin.
00 Yorumla iyi halt etmişsin. adam seni kuma niyetine kullanmış. nasıl bir midedir anlamıyorum. bir gün başkasıyla öbür gün senle. eee onu da seviyormuş ula bu kalp iki kişiye gönül verir mi
00 Yorumlaneden yapıyorsunuz bunu yuva yıkanın yuvası olmaz inşallah da olmaz. adam size aşıksa uygun bir dille reddetmeniz gerekirdi. ben bunu kadınlara yediremiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi o. rospu çocukları elime geçse anneni bacını seni aleme ibret olsun diye a. mınızdan tavana asardım.
30 Yorumla
+1 yılSana küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. Öyle aşkı, sevgiyi -seveyim- Umarım bir gün evlendiğin adam tarafından aldatılırsın bebeyim:))))
00 YorumlaYaptığın ayıp. Ayıbını geçtim birde şu açıdan bak. Sen 32 yaşına geldiğinde adam 50 yaşına gelmiş olucak o zaman ne yapcaksın? ileriyi hiç düşünmüyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen nasıl bir bayansın ya? karısının yerinde olsan sen ne yapardın? bir de boşanmasını istiyormuş.. yazıaklar olsun be... bir de utanmadan soruyor bu beni seviyor mu diye?
46 Yorumla- +1 yıl
böyle tipleri gördükçe insanın evlenesi yuva kurması hayaleri hepsi yıkılıyor insan evlenmekten soguyor lanet olsun böyle iğrenç insanlaara.
Cevap sahibi+1 yılHAKLISINIZ.. VE BU CÜMLEYİ BİR ERKEĞİN KURMASI BENİ MUTLU ETTİ:)
- +1 yıl
Sağolun ama övgüyü hak edecek bir şey değil bence yinede
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
Birincisi bayan değil kadin. Ikincisi enden bu kiz suclu? Neden ilk olarak erkegi suclamiyoruz? Karisindan baskasina bakmasaymis
Cevap sahibi+1 yılsen ne diyon be ütopik? kendini ütopyada mı sanıon yoksa? aynı şey senin başına gelse napardın?
bu ne mezhebi genisliktir ya nesil demorolize oluyo
20 Yorumla
+1 yılinsanlar sizin gibileri gördükçe aile hayatından evlenmekten yuva kurmaktan soguyor sizin gibilerin bu dünyada olması bile bir adalatsizlik
10 YorumlaAllah yardımcın olsun. bıraksan, normal birini bulsan aslında ne güzel olur.. karısını aldatan yarı n öbür gün senide aldatır :/
10 Yorumlayuva yıkarsan hiç bir zaman mutlu olmazsın henüz yol yakınken vazgeç bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum kopamıyorum, kopmak istiyorum çünkü üzüleceğimi düşünüyorum
Soran+1 yılaşık olduğuna sevdiğine inandırdı beni çok fena şekilde yavaş yavaş kopacağım soğuyacağım
kanka bak sana ne getirdim :)
https://oyunlar.yasinka.com/resimorj/daragaci.jpg00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Beddua etmedim hayatım boyunca çok şükür ama şöyle birşey diyim.
Allah yuva yıkanların cezasını şüphesiz ki ya bu dünyada ya da öbür dünyada verecektir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Evli adamla beraber olamazsın, zira evliyse ve başkasıyla beraber oluyorsa o adam değildir net.
00 Yorumla
+1 yıllimonlu sodamı aldım çekirdek bitmiş alamadım sana gelicek küfürleri okumak için geldim gidiyorum
00 Yorumlaben anlamıyorum senı baskasıyla aldatan adamdan hayır gelmez dıyelım kı karısını bıraktı senı aldı yarın bırgun senı aldatmayacağı ne malum..
azcık aklınla hareket et varsa tabı..
bak sınır oldum sana da o seref yoksunu adama da00 Yorumla
+1 yılsonrada beni aldattı da dersin senin olmayan biri için sonra erkekler böyle şöyle ben sürtüğümde aldattı diyen yok ne ekersen onu biçersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin aklına ben sinirlendim azmış seni kullanmış işte.
Seni sevmiyor kızım bir süre sonra senden bıkacak eski karısını özleyecek ona gidecek.
Senim yaşın kaç? 20 mi? 22 mi?
Tam oynatılacak kızmışsın.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada ayrıl ve karısına da anlat bir şekilde.
O pcle aynı yatağa girmesinler artık zina işlemiş...
Ya kızım harbi dayaklıksın! O da tam bir *** anladın sen. Kendine gel, evli kişiyle ne işin var senin. Yuva yıkanın yuvası olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKarısını aldatan bir günde bir başkası için seni aldatır..
00 Yorumla
+1 yılSnde Afedersin ama neyse ağzımı bozmayacağım yazık sana çok yazık
20 Yorumla
+1 yılkadınlar evli erkekleri, sever ve boşansınlar istwer...
bu bir gerçek
kadınlar delisiniz siz10 YorumlaYapma şunu, hadi o aptal, ya sen?
Sadece seks için desem dış görünüş sıfır.
Yapma kuzu..10 Yorumla
+1 yılkaşarın tanımına tam uyuyosun resmen bide utanmadan seviyo mu diye soruyo yaa:))
20 Yorumla
+1 yılBence tamamen yanlış ve sonu olmayan bir ilişki. Unutma yuva yıkanın yuvası olmaz.
Adam karaktersizmiş. Evlisin senin başka kadınlarla ne işin olur!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık be o kadına acıyorum evli kadına ulan seks yapcaksan gid genç erkeklere yap gel bizle yap ne buluyosunuz moruk adamlarda
10 Yorumla
+1 yılsizin gibi kızlar yüzünden kaç tane çocuk babası büyüyo lan
10 Yorumla
+1 yılmetres olmak hoşuna gidiyor hakediyosun sen bu sıfatla yaşamaya metres olarak hayatına devam et.
10 Yorumla
+1 yılTek lafım bu size ikinizede Puuhhhhhhhhh reziller :D
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler