ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİR ACI VERMESİN. BİR İHANET HİKAYESİ?

Babasının mezarında ağlarken tanıştığım kızla beraber oldum 5 ay boyunca acısına ortak oldum Babasından bana kalan en değerli miras olduğunu söylerdim. sürekli yanındaydım sevgiliydik iş ciddiye vardı her türlü hayali kurdurrtu evlilik vs aklınıza ne gelirse.. Ciddi ilişki üzerinden yürürken biranda çekip gitti amcasının oğluyla sözlendi şu an düğününe 1-2 ay kaldı.. Oturacağı ev benim oturduğum evimin balkonuyla karşı karşıya. En kötüsüde bu oldu benim için. Düşünün hayalini kurduğunuz insan gün geliyor karşı balkonunuzda başkasıyla yaşadığına ister istemez şahit oluyorsunuz çok acı verici değilmi allah kimseye böyle acı dert vermesin. Kız sözlüyken 3-4 defa buluştum sürekli ağlıyordu pişman olduğunu söylüyordu çünkü bu olay aile büyükleri arasında söylentiyle gerçekleşti ve sözlenme kararı alınmayana kadar bana bunda. Bahsetmedi ve bende önüne geçemedim. Kız ciddiye almadı 3 gün sonra başkasının yüzüğüyle karşıma geldi çok acı verici ben çok acı çektim o an…şimdide gayet mutlu bilmiyorum. Yani anlatcak çok şey var kısacası ben ortada kaldım onunla kurduğum hayallerle ona olan sevgimle yarım yamalak ortada kaldım allah kimseye böyle acı vermesin ben çok acı çekiyorum üzülüyoum kendime burayada bunu yazmaaya mecbur duyduğum için bi okadar daha üzüldüm. Benim konuşcak arkadaşım yok Bana yardımcı olursanız bi yol gösterirseniz sevinirim çünkü çok dardayım düşündükçe göğsüm sıkışıyor.. Geçen günde el ele gördüm. Ben saçının teline zarar gelince kıyameti koparabilecekken o karşımda başkasıyla. Bu tüm hayatımda karşımda olcak evlendiği zaman oturacağı evde karşımda. İnanın çok zor bi imtihn yaşıyorum bana bi yol gösterirseniz iyi olurum. Gerekirse numara mı yazarım Hani sırf allah rızası için birisi bana bi teselli versin Bişeyler desin azda olsa iyi olmam için ben şu an bunlArı buraya yazacak kadar kimsesiz olduğumu farkettim ya onada çok üzülüyorum. allah bana yardım etsin kimseye böyle dert vermesin
ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİR ACI VERMESİN. BİR İHANET HİKAYESİ?