Aşk İlişkileri Yakalamayacağınızı bilseniz aldatır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dürüst olun lütfen ben aldatırım Aldatırım Aldatmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yakalamayacağınızı bilseniz aldatır mısınız? Cevapla Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Demir_yumruk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aldatmam tabiki kadınlar aldatıyor ama çoğu da yakalanıyor bütün çocuklara dna testi yapılsa ortalık karışır 1 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. yakalanıp yakalanmamak biraz insanın kendi elinde.. aklınla hareket ettikçe ve doğru şartlar içinde oldukça sorun olmuyor.. tek eşli olamıyorum açıkcası.. yapıyorumda 0 0 Yorumla
RollThree Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl aldatmadanda bi çok şey yapılıyo aldatma fix artık herkesde normal karşılanır oldu insan sevdiğini aldatırmı tam sevmiyodur ondandır 1 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günaydın.Ben yakalanmayı umursamam, yapmış isem göstere göstere yaparım. Dünya da umurumda olmaz. 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Namusumuzu, haysiyetimizi eşimiz dahi olsa bir başka insana endeksleyemeyiz. Aldatmam. 0 0 Yorumla
Memati_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben ciddi ilişki adamı değilim zaten yapıştırır gecerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet, aldattım da.. yine fırsat bulsam yine yaparım... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimi Yorumla
Rocco-Siffredi Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Cinselliğe aşırı aşırı derecede düşkünüm. Ama biriyle ilişkim varsa, asla aldatmam. 0 3 Yorumla BildiginGibiDegilO +1 yıl @rocco-siffredi 'Cinselliğe aşırı aşırı derecede düşkün' olduğunu seçtiğin rumuzdan anladık merak etme. Yorumla BildiginGibiDegilO +1 yıl Netflix'deki rocco belgeselini ve youtube'da 196Sekiz kanalındaki röportajını izlemiştim. Enteresandı, tavsiye ederim. Yorumla Rocco-Siffredi +1 yıl @BildiginGibiDegilO İzledim. Fena değil. Enteresandı. Yorumla
saviolas Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Cidden böyle gönderileri okudukça evlenmekten iyice soğuyorum saolaaın la 😄 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Aldatmam 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Elime fırsat geçse hemen 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet ve aldattımda 🙄 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapmam. Yaparsam kendime olan saygımı kaybederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aldatmaya gerek yok bana söylesin ben zaten kızmam istediğini yap derim 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. asla asla asla asla asla 0 0 Yorumla
SSKAAN Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Aldatirim aldatiyorumda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla SSKAAN +1 yıl Evlimisin Yorumla
gizem07x Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yapmam sevmiyorsam ayrılırım 1 1 Yorumla sarıkardanadam +1 yıl Helal sana ya Yorumla
bghinvvcc Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok azginsin bellii 1 4 Yorumla bghinvvcc +1 yıl Sevişmeyi seviyorsun Yorumla istanbal34 +1 yıl Ama öyle yapması kötü boşansın o zaman Yorumla istanbal34 +1 yıl Takılsın kafasına göre Yorumla Rocco-Siffredi +1 yıl Harun abi :) Yazısından bile anlaşılıyor. Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yakalanmadım hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aldatmam tabiki kadınlar aldatıyor ama çoğu da yakalanıyor bütün çocuklara dna testi yapılsa ortalık karışır
yakalanıp yakalanmamak biraz insanın kendi elinde.. aklınla hareket ettikçe ve doğru şartlar içinde oldukça sorun olmuyor.. tek eşli olamıyorum açıkcası.. yapıyorumda
aldatmadanda bi çok şey yapılıyo aldatma fix artık herkesde normal karşılanır oldu insan sevdiğini aldatırmı tam sevmiyodur ondandır
Günaydın.
Ben yakalanmayı umursamam, yapmış isem göstere göstere yaparım. Dünya da umurumda olmaz.
Namusumuzu, haysiyetimizi eşimiz dahi olsa bir başka insana endeksleyemeyiz. Aldatmam.
Ben ciddi ilişki adamı değilim zaten yapıştırır gecerim
Evet, aldattım da.. yine fırsat bulsam yine yaparım...
Kimi
Yo aldatsam zaten yakalanmam ki ama Allah’tan korkarım
Cinselliğe aşırı aşırı derecede düşkünüm. Ama biriyle ilişkim varsa, asla aldatmam.
@rocco-siffredi 'Cinselliğe aşırı aşırı derecede düşkün' olduğunu seçtiğin rumuzdan anladık merak etme.
Netflix'deki rocco belgeselini ve youtube'da 196Sekiz kanalındaki röportajını izlemiştim. Enteresandı, tavsiye ederim.
@BildiginGibiDegilO İzledim. Fena değil. Enteresandı.
Cidden böyle gönderileri okudukça evlenmekten iyice soğuyorum saolaaın la 😄
Aldatmam
Elime fırsat geçse hemen
Evet ve aldattımda 🙄
Yapmam. Yaparsam kendime olan saygımı kaybederim
Aldatmaya gerek yok bana söylesin ben zaten kızmam istediğini yap derim
asla asla asla asla asla
Aldatirim aldatiyorumda
Bende
Evlimisin
Yapmam sevmiyorsam ayrılırım
Helal sana ya
Çok azginsin bellii
Sevişmeyi seviyorsun
Ama öyle yapması kötü boşansın o zaman
Takılsın kafasına göre
Harun abi :) Yazısından bile anlaşılıyor.
Valla billa aldatmam
Hiç aldattın mı?
Aldatan cok geçen kocası aldatan kadın geldi
yakalanmadım hiç
Seni gidi seni 😛😛
Aldatirim