Öncelikle sadık ve güvenilir, sonrasında hayatta ne istediğini bilen, kararlı, tutacak dalı olmadığı günlerde bile kadını için bütün dünyayı karşısına alabilecek çapta özgüven sahibi, yine o kadına zor zamanlar için yaslanacak bir omzu hazırda bekleten adama aşık olur. Ama tabi ki bu kadının karakterine göre değişen bir şey.
Bir kadin asik olmak isterse, zaten asik olur. Onun kafasinda ki figure uygun bir adam olmasin. Gerisi corap sökügü gibi gelir. Genel anlamda kadinlar, sevilmek, deger görmek ve sahiplenilmek isterler. Kendilerini koruyabilseler bile, sevdigi erkek tarafindan gölge gibi korunmak isterler. Kadin - kim olursa olsun - prensesler gibi hissetmek ister kendisini. Onu düsündügünü kendisini anlayarak, destekleyerek, kücük bir bukette olsa cicekler hediye ederek, kendisinin ne kadar güzel ve degerli oldugunu kendisine sikca hatirlatarak bir kadinin kalbinde yerin her zaman baska olur.
"Kadınlar şairlere aşık olurlar ama müteahhitle evlenirler" diye bi söz vardı aklıma geldi.
Kadın neye aşık olur; gerçekten aşık oldu ise kadın ADAM'a aşık olur... Erkeğin duruşuna aşık olur... Erkeğin hem gücüne hem merhametine aşık olur... Erkeğin bakışındaki sıcaklığa ve hissettirdiği güvene aşık olur... Erkeğin liman oluşuna, kol kanat gerişine aşık olur... Erkeğin kıskanmasına, ( bu bazıları için bir anlam ifade etmese de) sakınmasına aşık olur...
Gibi... gibi... uzayıp gider liste. Ama bazı kadınlar erkeğin bu hasletlerini kaldıramaz ve kıymetini bilemez o ayrı konu.
Bi kişi bile evi var mı, arabası var mı, mesleği ne diye sormamış. Yalan söylüyorlar inanmayın. Ben size söyleyim: güçlü (sosyal açıdan), yakışıklı, maddi durumu iyi, değer vermeyen, umursamayan, bencil, egoist, aşırı özgüvenli, aptal olmayan ama çok zekide olmayan (110 iq'lu) erkeklere aşık olurlar. Bu erkekler her seferinde bunları ağlatır ama genede akıllanmazlar, kısaca * erkeklere aşık olurlar. Efendi ve iyi niyetli olur, gerçekten bi kıza değer verirseniz her seferinde kaybedersiniz, üzülen siz olur, kızın umrunda bile olmazsınız. O yaşamaya devam eder, siz ise onu unutamazsınız.
Değişir, genellemek yanlış. Ama gözlemlediklerime göre konuşacak olursam kadınlar merhamete aşık olur. Yardım edene, sahip çıkana, köstek değil destek olana sevdalanır. Sugar daddy gibi parasal sevdaya tutunanlar da var, kabul. Ama ben pek denk gelmediğim için onları bu kesime dahil etmiyorum ๑
Bana şefkatle bakan gözlere ve güzel konuşan bir sese aşık olurum sanırım. Biraz enerji meselesi. Bu özelliğe sahip birine zerre bir şey hissetmeye debilirim. Bazı insan bağlar, acı verir fakat iki güne unutursun iz bırakmaz. Aşk o kadar kolay bulunan bir şey değil diye düşünüyorum.
Kendini güvende hissettiren erkek der geçerim. Nihayetinde biz kadınlar; başını güvenle yaslayacağı bir omuz ister, huzur içinde başını yaslayacağı. Bazılarımız güce bazılarımız zekaya, espri anlayışına, karizmasına, ellerine, ayaklarına... ama farklı olduğu için aşık oluyoruz galiba ilginç gelsin çözemeyelim istiyoruz. Aslında erkeklerde tam olarak bu nedenle bir kadına aşık oluyorlar yani ne kadar farklıysanız o kadar aşık olunasısınız diye düşünüyorum...
yalansız sözlere sadık olmaya aldatmamaya doğal ve sadece ölesiye gerçek şak ile bağlı kalan kişiye saygılı anlayışlı kibar ve duygulu olana çocuk sevenlere iyilik yapanlara ve en önemlisi yeri geldiğinde onun için canını düşünmeden o kişiye verene
Onda ney eksikse onu tamamlayana sevgi ihtiyacı ilgi ihtiyacı varsa kendisini sevene , kendisi gibi olmayana, ilgi çekici gelir vs vs. İşin sonunda kime aşık olacağımızı secemeyiz
TR de kadınlar serseri ve köşe başlarında ki tiplere aşık olur. bir de dövmeli olacak arada küfür ve şiddet de uygulayacak. yoksa Tr kızları pek yanaşmıyor.
@Buraktheemiserable öyle bir şey demedim ben kendi fikrimi öne sürdüm ben bundan hoşlanıyorum tabii ki bütün kızlar böyle değil ama bu benim yalan söylediğim anlamına da gelmiyor
kesinlikle ilgili hayatında ki tek kadın oymuş gibi hiseden kısacası prenses gibi hisettiren erkek olsun isterse fakir çirkin olsun her kız buna ölür erkeklerde sadece para falan sanıo işte alakası yok
zaten bir kız para için bana geliyorsa al tüm param onun olsun bu dünyadan göçerken bir iyiliğim olur o para düşkünlerine bende zamanında çok sevmek değer vermek istedim ama beni anlıyan olmadı şimdi de vaktim doldu bu hayatta..
4 yildir birini cok seviyorum ama asla sevgili falan olamadik hep flort olarak konustuk konusmalari onceden tanidigim erkekler gibi değildi moralimi düzeliyordu arkadsim olmustu her zaman konusuykrduk falan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zeki akıllı bir insan varsa ona her halde hayran olurum.
Bazısı karizmaya Bazısı yakışıklılığa hâl hareketlerine ses tonuna aurasına havasına civasına Bazısı sahiplenmesine Bazısı da cinsel performansındaki bağlılığına kadar gider.
Bir kadın ince detaylara aşık olur. Erkeklerin göremeyeceği kadar küçük detaylara bazen de erkeklerin göremeyeceği kadar küçük detaylara üzülür hatta çok saçma gelse de onlara bu böyledir.