Kadın neden aşık olur, neye aşık olur? Kadın mı aşık olur, adam mı aşık eder? Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın neden aşık olur, neye aşık olur? Kadın mı aşık olur, adam mı aşık eder? Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Kadına göre değişir bu durum.. bazı kadın para sever paraya aşık olur. bazı kadın saftır kötü erkek sever.. ama kalbi temiz güzel yüreği olan kadın tabi ki de karakterli erkeği sever.. adam olanı sever her zaman
Kesinlikle öyle..
az önce burada biri 16 yaşında olduğunu söyledi dimi görüşler de gördün mü?
Evet gördüm.. 😅😅 Şikayet ettim gönderdim.. Biri ondan önce dondurmuş.. 😅
Ben aldım 😂😂
hızlı aldım da teyit edeyim dedim şahitsin :D
Aynen öyle baktım mod yok acaba kim aldı dedim bende.. 😅 Hatta bir arkadaşa da gönderdim şikayet et diye.. 😂😂
Hızlıyız işte 😂😂😂
Aynen yorumu almamıştım ama olsun.. 😂😂
kusura bakma 😂
Yok sorun değil ya.. 😅 Önce hesabı şikayet ettim zaten.. 😅
Kadınlara ilgi delisi derler ancak o ilgi kaybolduğunda bile, hala sevdiği insanın peşinden koşuyor. Bunu ilgiye bağlayanlar fena yanılıyor.
Kadının ruhu ve kalbi fethedildiğinde, senden almak istediği en büyük şey güven duygusu oluyor. Yanına çok olmasa da ilgi ve şefkat eklendiğinde kadının gidecek başka yeri olmaz.
Güven + ilgi + şefkat. Bu üçleme ile uzun yıllar bir kadın, bir erkeğin yanında kalabilir. Ana üçlü bu geriye kalan diğer detaylar daha ufak.
Kesinlikle öyle.. 👏🏻 Ama ne yazık ki insanlar hep farklı düşünüp genelleme yapıyorlar..
Kadınlar ve erkekler diye genelleme yapanlardan bir şey beklememek lazım.
Kesinlikle öyle..
Yanlış Arzu ve Minnet parametlerini birbirine karıştırmışsın Son derece güvenilir İlgili alakadar Şefkat verilmesine rağmen baya bildiğin terkte ediyorlar. Bu bizim bildiğimiz klasik efendi erkek , pi, ç erkek muhabbetine gidiyor. Mesele iyi ya da kötü o değilse ilgi iltifat çiçek böcek değil Bunlar Kadında sadece minnet duygusunu tatmin eden şeylerdir ARZU DEĞİL ! Kadın arzu duyarsa işte diyorsunuz ya bu pisliklerde şe, refsizlerde ne buluyor Bunca kötü davranışa rağmen neden peşlerindeler diye İşte o olursa ERKEĞİN YANINDA O İSTEMESE BİLE KALIR. Arzu parametleride o kişinin sahip olduğu özellik karakteristik özellikler ve niteliklerine bağlıdır. Sen bir erkek olarak ne kadar daha çekici gelen unsurlara sahipsen o kadar Arzulanır birisi olursun BU durumda da İlgi şefkat gibi Kadına yatırım yaparak değil KENDİNE yatırım yaparak sağlayacağın şeylerle olur bunlar. Fizik desen zaten belli anlatmaya gerek yok Karakter olarak Başta özgüven Dominant ruh kararlı ve karar verici Ayağı yere sağlam basan tuttuğunu koparan zeki ERİL VE ERKEKSİ duruş tavır ve davranışları olan atılgan birtakım konularda Ustalık sergileyen ustalık sahibi Yıkılmaz sarsılmaz manüpile edilemez metaneti olan Lider ruhlu baskın karakteristik özellikler işte bunlara çekim duyar Arzulanırlar. İstediğin kadar şefkat güven ilgi göster Çeker gider. Bunlar arzu uyandıran değil Minnet sağlayan şeylerdir. Kadını minnet değil arzu tutar. Yanlış anlama bunları hiç yapma diyen yok Ama mesele bunlar değildir.
Benim kâlbimi fetheden erkek bunu nasıl yapar, ben de çözemedim bu bende bir sır ama makul bir cevap ta gerekiyor tabi onu kendime sağlam ve güçlü karakter, güvenebilmek, huyları, kafa yapısı, kâlbi olarak açıkladım.. Adam gibi adamsa, beni kendi kâlbiyle âşık edebilir zaten, çünkü ben sadece o kâlbin hatırına âşık olurum başka bir nedenle değil..😍✔️
Cevap
21Cevap
zeka ve sohbet. parası kası umrumda değil, akşam işten gelince bi kahve içip bi sohbet edemeyeceksem n'apayım o adamı?
Aynen öyle.. 👏🏻
Kadın tatlı söze yani kulağı ile erkek güzel kadına yani gözüyle aşık olur. Aksini iddia eden yanılıyordur
Bir kadın ilgiye, sevgiye, sadakate aşık olur. Nettir bu sadakat çok önemli gözü yanda olan erkeği bir kadın anında tekmeyi basar, basmalı.
@bayansefkat
Kadın kendine aşık olmalı. En çok kendi kendine kıyamamalı, sonra zaten kendine kıyamayana aşık olur.
Kadın severse erkekte ki güzel huyları gördüğü için sever dolaylı olarak erkek aşık eder.
Güvene, yeryüzündeki tek kadınmış gibi hissettirilmesine..
Erkeğin ne verebildiğine göre değişir.
Kimisi ilgi ister , kimisi zeka , kimisi gezip tozmak
Her şekilde ve her anlamda onu tamamlayacağına inandığı birine aşık olur.
kadınların çok şey beklediği başlıktır. Bi kerede karşılıksız sevin.
Adam asik eder bunun icin bi sey yapmaz ama eder
Adam aşık eder kadın da olur bu bazen değişiyor ama 😂 kadın adamın dürüstlüğüne aşık olur.
Kadınlar duyduklarına , erkekler gördüklerine aşık olur.
Yakışıklılığa ve karakteristik özelliklerine aşık olur.
Gülüşe, bakışlara, konuşma tarzına, ilgiliğine aklıma başka bir şey gelmedi..
Bence bir kadın, kalbe aşık olur. Kendini kalpten sevdiğini düşündüğü kişiye aşık olur.
"Adam" olursa kadın aşık olur..
Paraya ve sosyal statüye
Ruhundan anlayana✨
Bence adam kadını kendine aşık eder
Bilmem, bir nedeni yok.
Dış görünüşe.
İlgiye sevgiye bağlılığa
Hayal dünyasında yarattıklarına
Belli olmaz kadınlar her şeye aşık olabiliyor
Bir kadın bir erkeğin merhametine saygısına ilgilisine aşık olur
Samimiyete,
Paraya ya da 'kas'a