Sevmiyorum istemiyorum dedi sonra annesi üzerine yemin etti hiçbir şey bahane değil saçma cevaplar verecekler yazmasın?

ciddi düşündüğüm ilişkim var annesine çok bağlı birisi annesi oğlum beni herkesle değil gelinimle tanıştır demiş oda ilk beni tanıştırmış arayıpta bulduğum evlenmek istediğim insan sensin annem gibisin diye hep söyledi ama maddi yönden ve mahkeme olaylarından dolayı beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştı içeri girme ihtimali var çok mutsuzum psikolojim bozuldu kafam çok dolu bunlar olmasa zaten böyle olmazdım ama kafam rahat değil saçma sapan konuşuyorum seni de kırıyorum dedi bana gözlerime bakarak seni ŞU AN sevmiyorum istemiyorum dedi üstüne basa basa ben de o anki şeyle dedim sonra sözüm söz sadece şu dosyalar kapansın istiyorum dedi dosyalar kapansın zaten evlenmek yuva kurmak istiyorum seninle dedi sonra bir şeyden trip attım arkamı dönüp gidiyordum arkamdan koşarak geldi sarıldı bırak dedim bırakmadı üşümeyeyim diye önümü kapatıp kendi önünü açtı içine soktu belimden sarıldı benimde 2-3 gündür moralim bozuktu o yüzden ağlamıştım o an ona da neden ağladığımı söyledim sonra göz yaşlarımı silip gözlerimden alnımdan öptü güzel gözlüm güzel yüzlüm benim dedi seni kırmak istemiyorum bu süreçte en çok seni yanımda istiyorum ama o an saçma sapan konuşuyorum seni kırıyorum dedi şu dosyalar kapandığında ilk yazacağım kişi sen olacaktın dedi dosyalar kapansın sana sözüm söz annemin üzerine de yemin ettim dedi bana böyle değer veren birisini de kaybetmek istemiyorum seninle olmamak için hiçbir sebebim yok demişti ama şu 2 yıl biraz bana karışma benide anla olur mu kafam çok dolu dedi bu 2 yıl nasıl olacak dedim yine görüşür konuşuruz tabiki dedi yani sevmeyen insanda öyle annesi üzerine de yemin etmez bence bu döner dolaşır onları bulur anne baba üzerine yemin etmek büyük bir şey
Sevmiyorum istemiyorum dedi sonra annesi üzerine yemin etti hiçbir şey bahane değil saçma cevaplar verecekler yazmasın?