ciddi düşündüğüm ilişkim var annesine çok bağlı birisi annesi oğlum beni herkesle değil gelinimle tanıştır demiş oda ilk beni tanıştırmış arayıpta bulduğum evlenmek istediğim insan sensin annem gibisin diye hep söyledi ama maddi yönden ve mahkeme olaylarından dolayı beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştı içeri girme ihtimali var çok mutsuzum psikolojim bozuldu kafam çok dolu bunlar olmasa zaten böyle olmazdım ama kafam rahat değil saçma sapan konuşuyorum seni de kırıyorum dedi bana gözlerime bakarak seni ŞU AN sevmiyorum istemiyorum dedi üstüne basa basa ben de o anki şeyle dedim sonra sözüm söz sadece şu dosyalar kapansın istiyorum dedi dosyalar kapansın zaten evlenmek yuva kurmak istiyorum seninle dedi sonra bir şeyden trip attım arkamı dönüp gidiyordum arkamdan koşarak geldi sarıldı bırak dedim bırakmadı üşümeyeyim diye önümü kapatıp kendi önünü açtı içine soktu belimden sarıldı benimde 2-3 gündür moralim bozuktu o yüzden ağlamıştım o an ona da neden ağladığımı söyledim sonra göz yaşlarımı silip gözlerimden alnımdan öptü güzel gözlüm güzel yüzlüm benim dedi seni kırmak istemiyorum bu süreçte en çok seni yanımda istiyorum ama o an saçma sapan konuşuyorum seni kırıyorum dedi şu dosyalar kapandığında ilk yazacağım kişi sen olacaktın dedi dosyalar kapansın sana sözüm söz annemin üzerine de yemin ettim dedi bana böyle değer veren birisini de kaybetmek istemiyorum seninle olmamak için hiçbir sebebim yok demişti ama şu 2 yıl biraz bana karışma benide anla olur mu kafam çok dolu dedi bu 2 yıl nasıl olacak dedim yine görüşür konuşuruz tabiki dedi yani sevmeyen insanda öyle annesi üzerine de yemin etmez bence bu döner dolaşır onları bulur anne baba üzerine yemin etmek büyük bir şey
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu ne be saçmalık. Tabiki inanma ve bekleme onu 2 yıl. Resmen ben gidip geleyim sen kal diyor. Sakın böyle bir şey kabul etme üzülen sen olursun
Karşılıklı bekliyoruz ve bana ben gideyim sen kal demiyor ki biz bu süreçte de elimizden geldiğince beraber olucaz ben şehir dışına gidiyorum bazen
Ben ona her zaman çizgimi korudum sen bitti dediğinde değil ben bitti dediğimde biter ve ben bitti dersem asla geri dönüşü olmuyor şu an ya hep ya hiç diyeceğiz sonradan geldiğinde yok pişmanım psikolojim bozuktu sağlıklı düşünemiyorum dersen asla affetmem seni dedim kaybeden sen olursun dedim oda zaten benim gibi onu kimse aevmeyeceğini değer verip yanında olmayacağını biliyor o yüzden açık kapı bırakıyor ama bana dediği şey şu an çok mutsuzum kafamın içi çok dolu bu şekilde seni nasıl mutlu edicem annemi bile mutsuz ediyorum ister istemez bu süreçte de hiç görüşmeyeceğiz değil dedi ama beni de anla dedi her taraftan sıkışmış durumdayım dedi ve oda zaten beni bekliyor ve annesiyle de konuştuk annesinin de morali çok bozuk erkek arkadaşımı oda anlattı bana kafam rahat olsun dosyalara kapansın zaten sözüm söz dedi evlenmek yuva kurmak istiyorum ama bu süreçte evlenirsek çocuğumuz olusa ben görüşten görüşe istemiyorum yanınızda olmak istiyorum dedi
Yani dikkatli okursa ben gideyim sen kal değil zaten görüşüp konuşucaz ben ona dedim evlenmek istiyorsak bir bağ olmalı diye öyle görüşmeme gibi bir şey yok ama benim üzüldüğüm nokta sevmiyorum istemiyorum demesi o anki şeyle ben de sevmiyorum dedim
Konu ne olursa olsun bence kalkıp biraz uzaklaşım dosyalar kapansın beni iki yıl bekle demez yanımda dur der. Ama bu sırf kafası dolu diye seni itiyor bak ben bu süre zarfında senle uğraşamam anlamına getiriyor. İstediğin kadar beni kaybedersin şu olur bu olur de erkekler kadınlar kadar sadakatli davranmıyor maalesef. Ben olsam aşkında ölsem de onu 2 sene beklemem az bir süre değil ve sonucu da belli değil. Nereden biliyorsun 2 sene sonra yine yanyana geleceğinizi ya da onun dana döneceğini bence dikkatli ol
Ya zagen beni yanı da istiyor ama yanındayken de istemeden kırıyor sadece bana değil annesine de öyle ne yaptığını kendi de biliyor annesi de bana onu anlattı ve bu 2 yıl beklemek derken ayrı bir şekilde değil sadece eskisi gibi olamıyor ben de eskisi gibi olmasını bekleyemem kafası çok dolu yüzünden bile mutsuz olduğu anlaşılıyor arkadaşı bile dedi ama insanın içini de bilemezsin içinden aklından kim bilir neler geçer zaten evlenmek istediğim insan sensin öyle olmasa gönül eğlendirir bırakırdım ama eğlenilecek değil evlenilecek kızsın artık haytımda birisi olsun diye söyledim sana demişti ve de zaten sadece dosyalardan dolayı böyleyim kafam rahat değil zaten yaşım kaç olmuş bana da böyle değer veren birisini kaybetmek istemiyorum seninle olmayacak hiçbir sebebim yok dosyalar kapansın zaten evlenmek yuva kurmak istiyorum senle dedi yani bana gelipte hayır o zamanda seni istemiyorum evlenmek istemiyorum diyebilirdi ben ona her zaman tavrımı ortaya koydum bana net ol dedim
Bir şey diyim mi benim de ilişkim seninkine çok benziyor hatta sen yazınca diyorum ki ne kadar aynı ama böyle yapması kendini böyle uzaklaştırmasını ben doğru bulmuyorum.
Ya bir yandan da karakter meselesi de önemli o bana gelipte dedi bu süreçte en çok seni yanımda istedim birbirimize iyi geliyoruz ama çok mutsuzum ve annemi de mutsuz ederken seni nasıl mutlu edicem saçma sapan konuşuyorum seni de kırıyorum ama kırmak istemiyorum o yüzden böyleyim dei
Benim tek kırıldığım nokta var kısaca benim derdim net olmamasından kaynaklı ya şu an sevmiyorum istemiyorum diyorsan ilerde de sevip istemeyeceksin pişman olmayacaksın (olacağını biliyor o yüzden açık kapı bırakıyor) bir yandan da sevmiyorum istemiyorum demeyeceksin beni hep yanında isteyeceksin bu süreçte de isteyecek ben de ona biraz daha anlayışlı olurum sık boğaz etmem ben de çok üstüne gittim😬🙄 yani her şey onun istediği gibi olamaz biz zaten görüşüp konuşuruz dedik ama her şey onun dediği gibi de yürümez
Kesinlikle seni cepte bilşyor senin onu bekleyeceğini biliyor. burada onun görüsü buysa senin de görüşğn olmalı. Ve bence bekleyerek de hata yaparsın. Bazı şeyler için insanın beklemesi gerek bu askerlik olur meslek hayatıyla ilgili bir şey olur mantıklı bir şey ya ama onun ki gerçekten mantıklı bir şey değil. Bu şu an kafam dolu bir dur sen kenarda demek
Ya erkeklerle de kadınlar bir değil erkekler bu süreçlerde daha çok yalnız kalmak isteyebilir kadınlar öyle değil herkesi bir tutmamak lazım bunu her ilişki uzmanı söyler yani ortada bekleme varsa da bu tek taraflı değil oda beni bekliyor üniversite bitsin diye yani bu bekleme süresi ayrı geçirilmiyor zaten yine beraber olacağız ama eskisi gibi fazla odaklanamıyor kafası dolu çünkü bunu da görüyorum zaten beklemek hata yapmak değil sevdiği insanı yıllarca kavuşmak için bekleyenler var Allah sabredenlerle beraberdir her zorluğun arkasında bir güzellik vardır elbet öyle kestirip atmakla vazgeçmekle olmaz o gerçek sevgi değildir zaten yani biz zaten şu sıkıntılar geçsin benim de sıkıntılarım var onun dosyası bi kapansın zaten sonra evlilik düşünüyoruz biz normalde de bu sıkıntılardan öncesinde de 2 yıl bekliyorduk evlenmek için değişen bir şey olmadı ki sadece eskisi gibi değiliz onu da yaşadıklarına veriyorum ama cepte görse de cinsellik için yaklaşırdı ben ona dedim zaten her şey senin isteğinle olmaz diye ben ona kaybetme korkusu da yaşatmıştım ondam sonra zaten bazı şeylerde dank etti ilerde pişman olsamda beni affetmez dedi bazı şeylerde daha anlayışlı oldu
Kaç yaşındaysınıx
19 20 olucam birkaç aya oda 25
Neden ki?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!