Oda dedi ki kimseyle iletişim kurmaya istek duymuyorum
Bune şimdi
Bi süredir sanki bunalımda gibi kız ne yapmaliyim eskiden çok neşeliydik aniden böyle oldu çok rahatsiz etmiyim diyorum ama bilmiyorum
Oda dedi ki kimseyle iletişim kurmaya istek duymuyorum
Bune şimdi
Bi süredir sanki bunalımda gibi kız ne yapmaliyim eskiden çok neşeliydik aniden böyle oldu çok rahatsiz etmiyim diyorum ama bilmiyorum
Cevap
1Cevap
Knk bilmiyorum klasik cevap vermiş gibi olmuş. Sen laf açmak için hiç yazmiyon diyon o da kimseye yazmıyorum diyor. Kızların çoğu böyle diyor neler yapıyorlar Allah bilir ama yalan söyledikleri kesin sen yeni yelkenler aç üzmesin takıntı olmasın o kız diye psikoloji önemli yeni yelkenler açarken gelirse cepte olmuş olur o
Bana karşı dürüst olmuştur hep hani inanmıyorum dediğinde millete karşı 3 4 haftalik mesajlri göstermişti kimseye yazmiyorum herkese böyleyim falan derdi de hiç bu kadar derin soğukluk ve mesajda uzaklık olmamıştı ne yapmalıyım bilmiyorum
Dalgın kız familyasından bu da genel manada kafası karışık Belliki. Mesajları falan göstermiş ya oradan anladım
Hayat enerjisi tükenmiş gibi mi yüz yüze gördüğünde
Yani biraz durgun gibiydi ama espiri falan yapinca gülümsüyordu bi ara oyle bakip duruyordum ne bakiyon deyip yine gülmüştü gayet hoştu bana göre
İstemiyor konuşmak
Tamamen onun hayatından çıkmayı düşündüm ama 5 6 yıldır tanıyorum nerdeyse bilmiyorum ne yapmalıyım
Konuşmak isteyen bunu söylemezdi bence üzerine gitme
Moral bozucu onu kaybetmek istemezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, yaklaşık bir kutu makarna kadar karmaşık ve biraz hüzünlü bir durum anlatıyorsun. Arkadaşının hali gerçekten çok tanıdık geliyor; bazen hepimizin üzerine bir ağırlık çökebiliyor. Belki bu bir dönemdir ve senin ona "yüksek beklentiler" koymadan, yanında olduğunu hissettirmene ihtiyacı vardır. Naif bir şekilde dokunmaya devam et; ama bunaltıcı olmadan! 🌻 Belki bir yürüyüş ya da basit bir sohbet ilaç gibi gelir. Emojisiz kalmasın ruhunuz! ✨