Sevgili istemediğini söyledi ama?

Bayadır sevdiğim biri vardı ve sürekli göz göze geliyorduk arada birkaç etkileşimimiz de oldu ama o kadar çok karşılaştık göz göze geldik ki beni seviyor diye düşünmedim değildi. Hatta bir ara normalde gittiği merdivenlerden değil, bizim çıktığımız merdivenlerden çıktı yolu uzatıp ve normal gideceği yere gitti ve bir keresinde en üst kata çıkmıştım bir arkadaşımın yanına o da en üst kata gelip hiçbir şey yapmadan yanımızdan geçip diğer taraftan indi. Benim için miydi diye düşünmüştüm. Bir ara da şey olmuştu voleybol oynuyorduk arkadaşım bilerek ona top attı alıp bana versin diye vermesini bekledim elleri doluydu ayağıyla da atamadı yanına gelip topu aldım eğildiğimde o da eğilmiş ve full bana bakıyormuş. Bütn bunlar olurken tabii ümitenirim. Neyse işte dün açıldım ona aslında tam olarak emin değildim sevdiğinden ama içimde tutamadım. Bana biriyle sevgili olmak gibi bir düşüncesi olmadığını 3 4 tane kızı daha reddettiğini benlik bir şey olmadığını söyledi. Ama bütün bunları söylerken çok üzgün görünüyordu. Konuşurken sürekli özür diledi defalarca... Yüzüme bile bakamadı bir ara. Sanki kötü bir şey yapmış da onun için özür diliyor gibiydi anlıyor musunuz çok içtendi işte. Sorun değil diyip durdum sadece. Ha bir de bunları söylemeden önce sınıfımı ve şubemi sordu o zaman onları niye sordu ki? Yaşını söyledi benden bir sınıf küçük ama yaş olarak 1 yaş büyük. Şaşırdı güldü iyiymiş dedi. Neyse işte tam giderken teşekkür ederim her şey için dedi. Ben bu söylediklerini normal görmüyorum ya naz yapıyorsa veya sevip de sevgili olmak istemiyorsa diye düşünüp duruyorum. O kadar üzgünce söyledi ki doğru düzgün aklımdakileri de söyleyemedim daha ısrarcı olsaydım keşke diye düşünüp durmuştum. Neyse gün boyunca durgundu ayrıca. Onu çok seviyorum ondan vazgeçmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım onunla göz göze gelmeye karşılaşmaya devam etmeli zamanı gelince konuşmalı mıyım yoksa sadece bırakayım mı? Bazıları vazgeç diyor bazıları hayır hala ihtimal var diyor. Sürekli o anları düşünüp durdum. Sizce ne yapmalıyım çok uzun yazmışım buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim gerçekten. Düşüncelerinizi almak istiyorum...
Sevgili istemediğini söyledi ama?