Sağda solda bizim kızlar hiiiç bir iş yapmaz anca öyle otururlar der. Veli toplantısı olur odası çoook pis hiçbir ev işime yardım etmez der. İşin komiği de şu Veli toplantısında odak noktası benim derslerim olmalıydı. Neyse ama ben orta okulda bile her işe koşturan o çocuktum. Orta okulda bile evin çaycılığını yani garsonluğunu yapardım sofra kaldırırdım , yer silerdim. Liseye geçtim okuldan 15:15 de çıkarım 4 gibi gelirim yarım saat dinlenirdim üst değiştirmek falan sonra ara ara yer silerim. Mutlaka bulaşık yıkarım 5 kişiye akşam yemeği yaparım. Bir de şöyle oluyor evde ben hangi yemeyi yapmayı biliyorsam en çok o yeniyor. Ortaya mutlaka salata , Patates kızartması , tavuk sote vb.. e haliyle buram buram sivilceler çıkarttım. Sonra yemek yenir bulaşık çıkar bulaşığı da yıkadım dedim mi bir 3 saat geçmiştir saat 19:00 olur anca yatağıma otururum zaten okuldan gelmişim kolumu kaldıracak halim kalmaz 1-3 saat aralığında da sosyal medyaya bakar uyurdum. Ama şöyle bir bakardım arkadaşlarımın hikayelerine. Benim ev işini bitirdiğim saatte eve daha yeni geliyor. Saat 19:00 a kadar arkadaşıyla kafede oturmuş oluyor. Üniversiteye geçtim yeni yeni dışarı çıkmaya başlıyorum. Haftada bir gün dışarı çıkıyım anında hayırsız evlat ilan ediliyorum. Evde 2 kız 1 oğlu var hiçbiri de yardım etmiyor. Neymiş birinin sınav senesiymiş neymiş diğeri de erkekmiş. Benim sınav senem yokmuydu? Çalışmıyorum diye temizlik yaptırıyormuş. Hani nerde piyano çaldığın falan yok diyorlar. E mantıksız varlık beni yorarsan nasıl ders çalışıyım. Bir de temizlik yapmak sosyal aktivite değil ki. Arkadaşlarını sadece okulda gören bir kız çocuğunda nasıl ders çalışma isteği oluşsun ki. Sıfır sosyallik sıfır özgüvenle öğrendiği piyanoyu nasıl hocalarına arkadaşlarına çalacak. Bunu dersin sonra annem ben size ne iş yaptırıyorum ki der. Çoğu arkadaşım lisede nasıl bulaşık kaldırılır diyordum böyle bir şey yapmadım ki diyordu. Ne demek bana çok iş yaptırmıyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üzülüyorsun fazlasıyla bu duruma anlaşılan. Düzelir umarım
Okumadım ama kesinlikle haklısın
Ah şu kadınlar
Ne çekiyoruz demi Fransa da doğmak var bir de Türkiye de doğmak var. Hele hele kadınların öldürüldüğü Afganistan da doğsaydım net intihar ederdim.
Kadın rojonumuzda baş tacıdır annemiz neyse kadınlarda öyle yani
Yapmalılar kızlar
İğrenç ataerkil insanlarla konuşmuyorum. Hele hele kadınların mahkemede yarım şahit sayıldığı islam dinine inanıyorsan hiiiiç muhatap olmayalım :)
Ataerkilik, gerçekten işe yarayan tek doğal sistemdir. Kadınlar eskiden bunu kabul ettiler, çünkü onlar gerçek kadınlardı. Kadınsı kadınlar. Bugünün hasta toplumunda sahip olduğumuz gibi değil. Liderlik etmek, korumak, sağlamak erkeğin doğasında vardır. Tıpkı bir kadının doğasında takip etmek, kadınsı, hassas, şehvetli ve besleyici olmak olduğu gibi. Feminizm, doğal ve geleneksel cinsiyet rollerini çarpıtmış, ilişkilerde kaos ve çatışma yaratmış ve iki cinsiyet arasında sürekli olarak bölünme yaratmıştır. Bu, çarpık cinsellikle, feministler, geyler, lezbiyenler, transseksüeller vb. gibi ciddi zihinsel sorunları olan insanlarla dolu bir topluma yol açar. Ataerkilik ve geleneksel ilişkiler işe yarar, çünkü insan varlıkları, erkek ve kadın, kendi doğal rolleri içinde işlev görmek üzere yaratılmıştır.
İslam dini insan fıtratına aykırı bir dindir. Ayrıca toplum geliştikçe erkeklerin dişil enerjileri artar. Çünkü insanlar maymundan gelmiştir ve erkelerin testosteronları her geçen asırda bir miktar azalır yoksa hala homo sapiens (maymun) olmaya devam edecektik. İlkel hastalıklı toplumlarda ataerkillik görürsün. Ölüm , savaş vb hep erkeksi iç güdülerdir ve dünyaya zarar verir. Gelişen toplumlarda bu duyunun azaldığını görürsün. Bir ortamda medeniyet varsa mutlaka ortamın yarısını kadınlar dolduruyordur. Ayrıca eşcinsellik insanoğlu var olduğundan beri vardı. Ataerkil toplumlarda bu durum bastırılır ve mutsuz aileler mutsuz çocuklar devreye girer. Yani dışarıya kendini eril gösteren çocuklu bir adam aslında kendi de dahil kimseye eşcinsel olduğunu söyleyemiyor. Kendine bile itiraf edemiyor. Sonrasında neden evlilikten mutlu değilim diye diye vakti geliyor ölüyor. Eşcinsellik zaten genetikten gelir. Evrim ağacı yaz genetikten geldiğinin çok net kanıtlarını okuyacaksın. Eşcinselliği yok saymak doğan kız çocuklarını yakmak kadar cani bir şey. Eşcinsellik de bir cinsiyettir .
Ataerkillik gelişmemiş ilkel toplumların sosyolojik sistemidir. Sosyal ortamdan tadını çıkartarak zaten hiçbir zaman da gelişemezler. Dünyada bunun örneğini göremeyiz. Ama kadınları sosyal hayata bağlayıp da gelişmiş bir sürü ülke örneği verebiliriz. Böyle bir ülkeye ne yapmaya çalışırlarsa çalışsınlar yıkamazlar. Çünkü eninde sonunda ilkel ataerkil toplum kadınların isyanlarıyla kendi kendilerine yok olacaktır. Ve bana göre ataerkilli savunan bir insanın hala homo sapien olduğunu evrimini daha tamamlayamadığını düşünüyorum. İnsanoğlunun bedeni bile değişti ama bazılarının beyni hala evrimleşememiş.
Eşcinsellik çoğu zaman çocukluktravmasidir
Ayrıca ataerkillik konusunda yaniliyrosun.
Gerçek maskülen erkekler ataerkilliği inşa eder ve gerçekten işe yarayan bir sistemi yıkmanın bir anlamı yoktur, çünkü insan ırkı ilk başta bunun için inşa edilmiştir. Sadece feminist erkekler ataerkilliği yıkmaya çalışır, ancak onlar gerçek erkekler değildir
Travma dedi ya çıldırırsın. Eşcinsellik bir hastalık değildir cinsiyettir hala bunu anlayamıyorsunuz var ya. Genetikten gelir Bunu genetiğini bile buldular. E tabi toplumda kadını kabul etmeyen bir homo sapiens beyinli insana ben başka cinsiyetlerin de var olduğunu anlatmaya çalışıyorum jsısjsıs çok komik
Aynısı maymunlarda da görülmüş biliyor musun? Şiddete meyilli insan oranıyla şiddete meyilli maymun oranı aynı. Hatta cinsiyet dağılımı da aynı. Kendinizi inşa edip kendiniz yıkıyorsunuz. Halbuki yuvayı dişi kuş inşa etmeliydi ki hiçbir zaman yıkılmasın. Kadın yöneticilerin de çok iyi şeyler başardığını görüyorsunuz pandemi dönemini en iyi kadın yöneticiler idare etti.
Fransa'nın başkanı eşcinsel ve şu anda bizim ülkeden daha gelişmiş bir ülkesi var. Aşırı akıllı bir halkı var.
Hayatı öğrenmelisin
Ben hayatı sizin gibiler yüzünden öğrenemedim. Hepiniz birer birer yaşayan ölü yetiştiriyorsunuz