25 yasina kadar hic birini sevip asik olamamis olmanin sebebleri ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki neden mi? Aslında “aşk” zor bişey veya üstesinden gelinemeyecek bişey değil “aşk” ı zor hale getirenler insanların ta kendisi ve durum ne yazık ki böyle olunca “aşk” a karşı sitemkar bi hale bürünüyoruz aslında “aşk” ın bi suçu yok aksine insanların suçu var, gerçek “aşk” ın ne olduğunu bilmeyen insanların suçu var…🕊
048 Yorumla- +1 yıl
Demem o ki yanlış insana denk gelirsen “aşık” olacağına bi pişman olursun, doğru insana “aşık” olursan mesud olursun. Yazının başından senin gibi olmak isterdim dedim dikkat ettiysen çünkü fazlasıyla yıprandık bu konuda ama “aşk” bizi değil insanlar bizi yıprattı.
Soran+1 yılBu zamana kadar hep kactim sanki asik olmaktan her biri tanismak istediginde kendimi uzaklastirdim her birini begendigimde kendimi ister istemez o kisiden sogutmaya calistim ve bu yasa geldim birini begendigimde o yolda adim atmaya korkuyormus gibi hissediyorum sanki biri ciksa begensem yinede yapamiycak gibi belkide hayal kirikligindan cok korkuyorumdur bilmiyorum ama bu korku benim hic birsey yasiyamiycak olmami sagladi ve öyle devam edicek sanki
- +1 yıl
Öyle düşünme ama yanlış düşünüyorsun sevmek, sevilmek senin de hakkın sadece doğru kişinin o olup olmadığına karar ver eğer o doğru kişiyse sakın korkma!! hel ki o da seni seviyorsa zaten elini hiç bırakma.
Soran+1 yılBeni sevmesi icin tanismam gerekiyor ama ben öyle seyler hic yasamadim ve korkuyorum galiba bilmiyorum cok tuaf geliyor hersey biriyle bulusmak görüsmek o ilk zamanlar cok tuaf geliyor ve kaciyorum sanki
- +1 yıl
Ama temkinli ol gönlünü birden kaptırma insan oğlu çok tuhaf artık sevgi de aşkta zor bulunur, beklenir oldu.
Soran+1 yılBu yasima kadar olmadim bu yastan sonrada zor artik
- +1 yıl
Belki de alın yazın henüz karşına çıkmamıştır bilmiyorum. Öyle onunla bununla berber olan insanlardan değilsin, sen bence farklısın ve bu seni özel kılıyor
- +1 yıl
Bi kişiye aşık olayım ilk olsun son olsun görüşüne sahip gibi duruyorsun bence.
Soran+1 yılInsallah dedigin gibidir
Soran+1 yılAynen hep öyle düsündüm ama yasim geciyor bu saaten sonra birinin cikmasi sevmem hersey imkansiz geliyor
- +1 yıl
Ama işin sıkıntılı yanı şu cesaretini toplayamıyorsun ve birisiyle bi yola yelken açamıyorsun.
Soran+1 yılEvet imkansiz duruyor
- +1 yıl
Daha doğrusu o kişi henüz karşına çıkmamış.
Soran+1 yılSence o kisi cikinca olur mu
- +1 yıl
Bilmiyorum ya her şey de bi nasip kısmet vardır sıkma o güzel canını üzülmeyi hak etmiyorsun bence zamanı ve vakti geldiğinde o kişinin karşına çıkacağına inanıyorum sende inansan iyi olur 😊
Soran+1 yılSanmiyorum ama hayirlisi artik
- +1 yıl
Kaderine yazılmıssa bi şekilde olur sen kafana takma bunları
- +1 yıl
Aynen hakkına en hayırlısı, en güzeli neyse o olsun.
Soran+1 yılKaderde kendi elimizde sonucta o yüzden öyle de düsünemiyorum
- +1 yıl
Kaderin insanın elinde olup olmadığı tartışılır benimde kadar hakkında ki görüşüm şudur: Kader önceden yazılmış ve zamanla gerçekleşme ihtimali olan bişeydir hani sen dedin ya kaderde kendi elimize bağlı diye aslına kaderin senin elimde olup olmadığını düşünmen, bilmen hatta kontrol etmeye çalışmanda bi kaderdir bütün anlamda.
- +1 yıl
Bilmiyorum benim fikrim bu yönde yanlış mı düşünüyorum?
Soran+1 yılEvet öyle tabiki hersey kader ama sonucta benim kararim hersey sadece allah kararlarimi önceden biliyordu belki hayatim boyunca biriyle tanismiycam ama bu kaderimin böyle belirlendigi icin öyle oldugunu düsünmüyorum kendi kararim üzerine bu hayati yasadigima inaniyorum sadece duayla birseyler degisebilir
- +1 yıl
Senin gibi düşünen de var tabi dedim ya tartışılır bu konu diye bilemiyorum inan ki
Soran+1 yılHakimizda Hayirlisi olsun insallah senin gönlünde biri yokmu?
- +1 yıl
Bak ne yap biliyor musun bi dene yani konuşmayı dene hoş bulduğun erkeklerle baktın ki kafana uyuyor, mantıklı düşünüyor, olgunca davranıyor, kişiliği, karakteri düzgün o zaman onunla berber olmaya çalış zaten o da isterse ne ala ama bi kızın bi erkekle berber olma çabasını ben uygun bulmuyorum doğanın kanunu bu bi kızı elde etmek için erkekler seferber olur sen sana gelipte az buçuk hoşuna gidenle bence bi konuş
- +1 yıl
Gönlümde birisi yok zamanında koydum da noldu bi işe yaradı mı terk etti gitti geride çaresiz, darmadağın bi ben kaldım işte
Soran+1 yılAslinda begendigim biri var yakindan tanimiyorum bana gülümsemisti hata ama soguk davrandim galiba yani gülümsemedim ses cikmadi ondan belki yazsaydi birseyler olabilirdi ama nasipte yok galiba
- +1 yıl
Yazmasına belki de bi takım şeyler engel olmuştur mesela bu çocuğun sana ulaşma şansı var mı ki öncelikle
Soran+1 yılYazma ihtimali var ben bile buldum onun hesabini istese o da benimkini bulurdu bilmiyorum belkide ben yanlis anladim herseyi
- +1 yıl
Peki bi şeyi merak ettim mazur gör ıııı nerde gördün bu çocuğu bi ortamda mı yoksa yolda falan mı?
Soran+1 yılUniversitede
- +1 yıl
Tamam canını sıkmak gibi olmasın ama istese haydi haydiye bulurdu seni misal ben üniversite de biz kızı beğensem direkt gider sınıfında ki arkadaşlarına sorardım bu kim adı ney instagramı var mı falan filan diye
Soran+1 yılEvet öyle bende anlamadim dedigim gibi gülümsemisti bana bende gülümseyemedim o an tarzim degil böyle seyler yani aliskinda degilim ses seda cikmadi iste böyle kaldi
- +1 yıl
Normalde kızlar hep peşlerinden erkekleri koşturur ama senn eşsizsin, diğerlerinden baya baya farklısın
- +1 yıl
Bence fazlasıyla etkilenilecek insansın
Soran+1 yılErkeklerde galiba kosturanlara bayiliyorlar
- +1 yıl
Hiç deme ya popüler, nankör, vefasız, süründüren o duygusuz insanları bayılıyorlar
- +1 yıl
Enteresan
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
sen boş ver onları sen, sen olmaktan çıkma taktir ediyorum seni ve şunu unutma bana göre en sevilesi, en aşık olunası insan olmayı sen hakediyorsun
Soran+1 yılHayat öyle islemiyor ama ne yazik ki
- +1 yıl
Devir değişti senin benim gibi gerçek aşkı bulmak isteyen insan sayısı çok az
- +1 yıl
Maalesef ne yazık…
- +1 yıl
Neyse bakim benim uyumam lazım uyku düzeni desen o da rayından epey çıktı zaten gerçi hayatımızın belli bi düzeni yok uykumuzun olmamış çok mu
- +1 yıl
kendine dikkat et, iyi bak, umudunu hiçbir zaman yitirme içinde ufakta olsa bi umut ışığı bırak hakkında hayırlsı neyse o olsun, gönlünce olsun iyi geceler gerçi gece bitti sabah oldu fkeldm
- +1 yıl
Bay bay 🕊🌹
Soran+1 yılAmin insallah umarim senin icinde hersey istedigin gibi olur allah gönlüne göre versin hayirli geceler
Soran+1 yılselam, bisey sorcam sence bana karsi ilgi duysaydi ne yapip edip yazarmiydi yoksa cekingen erkeklerden ola bilirmi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
Dogru insana karsilasmamissindir.. Bu hic sorun degil, elbet seni kendine asik edecek kalbinin hizli atmasina sebep olacak biri cikacaktir. 😊
0138 Yorumla
Soran+1 yılCikmazsa peki
Soran+1 yılBana hic öyle gelmiyor
Soran+1 yılBen mutluyum bi eksiklikte hissetmiyorum ama etrafimdakiler beni evde kalmis gibi görmelerini ve bana acimalarini istemiyorum
- +1 yıl
Sen mutluysan asla sorun yok. Millet icin biriyle evleniceksin, millet icin cocuk dogurucaksin, millet icin yssayacaksin.. kendini neye hazir hissediyorsan, nasil mutluysan öyle yasa.. banada evde kalmis diyorlardir belki? Asla umrumda degil, cünkü bu hayat benim ve kimse icin mutsuz olamam.. baskalarini kocasi mutlu ediyordur, beni kedilerim ve üniversitem. Seninde kendine önem vermen gerekiyor..
Soran+1 yılKendime önem veriyorum ama bu duyguyu hic yasamadim belkide bu yüzden böyle düsünüyordurum hic bisey olmadi diye baskalari icten ice aciyormus gibi hissediyorum aslinda kimin ne düsündügünün önemi yok ama bende sevmek sevilmek isterdim
Soran+1 yılselam, bisey sorcam sence bana karsi ilgi duysaydi ne yapip edip yazarmiydi yoksa cekingen erkeklerden ola bilirmi
Soran+1 yılYanlis oldu
Soran+1 yılYani begendigi halde adim atmaya bilirmi
Soran+1 yılBen hic kimseye mesaj atmadim atmamda kiz olarak o yüzden kaldi böyle
Soran+1 yılO hoslansaydi yazardi diye düsünüyorum hani aklindan cikmasaydim her ihtimali göze alip yazardi sencede öyle degilmi
Soran+1 yılAma ben kiz olarak isteseydi yazardi diye düsüne bilirim bi erkek bunu düsünemez adim atmasi gereken kisi cünkü genelde erkekler oluyor ve yas olarakta kücük degil sanirim yani bilmiyorum cekindiginden olabilirmi
Soran+1 yılYok ya benim hic cesaretim yok bu tarz seylerde Bidahaki gördügümde ne yapsam aklinda varsa cesaretlenir?
Soran+1 yılHic konusmuslugum yok sadece dikkatimi cekti ve oda bana bakiyordu bi gün baya gülümsedi bana bende o an iste gülümseyemedim galiba cok soguk durdum genel olarak iste öyle kaldi hakkinda hic bilgim yok o yüzden korkuyorum yanlis anlamis olabilirmiyim diye ve cesaretimde yok zaten onun adim atmasi icin biseyler yapabilirim anca
Soran+1 yılHemde baya gülümsemisti hata arkadasi falanda cok abartili sekilde bakiyorlardi ama ben iste beceremedim ve beceremiyorum bu tarz seyleri tuafima gidiyor bidahaki görmemde gülümsesem onun tuafina gitmezmi bide maskede var oda engel anlamazki gülümsedigimi
Soran+1 yılBaya sert bakmistim o gülümsediginde sasirip bikerede göz göze geldik arkami dönüp gitmistim
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu gibi ama her birbirimizi gördügümüzde bakisiyoruz hic mi anlamaz begendigimi
Soran+1 yılNe yapiyim
Soran+1 yılKesinlikle konusamam yanima gelse bayilirdim galiba sende konus diyorsun😂 gülümsemedi maskeden anlamaz gibime geliyor cok kisa görüyorum sadece görünce
Soran+1 yılBu is zor duruyor kendi ellerimle olayi mahvettim galiba ama nasipte olsaydi adim atardi aslinda
Soran+1 yıl😂😂 gördügümde gülümsemedi deniycem bakalim ise yararmi aslinda istese en kötü arkadaslik atabilirdi instagramdan onu bile yapmadi
Soran+1 yılBundan Daha fazlasini yaptim bide hic sorma baya imkansiza döndü bu is gülümsemekte kurtarmaz diyorsun yani
Soran+1 yılOf ya hic cözüm yok yani
Soran+1 yılJa geri yazmazsa
Soran+1 yılJa herseyi yanlis anladiysam ve yazmazsa
Soran+1 yılYok ya yapamam ben yazsa bile zar zor yazarim onunla
Soran+1 yılNiye öyle düsündün?
Soran+1 yılEvet almanyada yasiyorum😅
Soran+1 yılIch kann nicht hab kein Mut dazu obwohl ich das * liebsten machen würde brauch was anderes was ihm dazu bringt
Soran+1 yılJa ist echt so heycandan öyle oldu aber weis jetzt nicht wie ich das wieder gerade biegen könnte
Soran+1 yılNein nur wenn ich an der Uni bin und das wenn man glück hat für paar Sekunden
Soran+1 yılDas kommt voll komisch sind nicht mal befreundet also kennen uns persönlich nicht baya tuaf olur bu bahaneyle yazmak allgemein yazamam baska bisey lazim
Soran+1 yılWirtschaftsinformatik, studierst du auch? Evet yazma disinda bir yol bulmam lazim oder einfach die ganze sache vergessen😂
Soran+1 yıl😂😂😂 wieso ist er nur dein bester Freund? Jura wollt ich auch studieren ama nasipte yokmus kaldi öyle wie läuft dein Studium ist es schwer?
Soran+1 yılKolay gelsin insallah wirst du das schaffen in hohenheim und du?
Soran+1 yılInsallah 🙏
Soran+1 yıl😂😂 kac yasinda arkadasin
Soran+1 yılGercekten empfehlen edebilecigin birimi
Soran+1 yılIch bin bedeckt also feiern und so fällt schon mal weg ama görücü islerini Pek sevmiyorum😅
Soran+1 yılGörücü gibi birsey ama yinede😅
Soran+1 yılKismetim o olsaydi tamam derdim glaub demekki degil😅😅
Soran+1 yılHast recht aber kanns nicht ändern komische sache bende anlamiyorum kendimi😂😂
Soran+1 yılGercekten öyle oldu oda gülümsemek yerine yazsaydi ne bekledi benden gülümseyince anlamadim
Soran+1 yılGercekten öyle derdim 😅😅😂😂 naja bakalim hayirlisi olsun nasipte varsa yazar 😂😂
Soran+1 yılBei anderen klappt das ja auch irgendwie 😅 zor isler bende anlamadim
Soran+1 yılOlumlu düsünmeyi beceremiyorum herseyde kötüyü görüyorum galiba hemen belkide korku vardir hayal kirikligina ugramak gibi
Soran+1 yılNein hatte noch nie schlechte Erfahrungen weis auch nicht wie ich so geworden bin
Soran+1 yılIste bu oglan yazsaydi geri yazardim und würde versuchen mich einzulassen ama olmadi😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 oda biraz israrci olsaymis yani anfrage gönderseydi sadece yeterdi erkeklerde de hic cesaret yok 😅
Soran+1 yılEvet gercekten baya canım yaptim ona yaniyorum
Soran+1 yılYaz diyorsun hayata yazamam gülümseme bile cok zor yani deniycem desem yalan olur gibi bisey😂😂😂😂 bide kurz görünce insan heycandan hic bise yapamiyor ayni ortamda olsak biraz belki irgendwie yaparim ama oda yok alles spricht dagegen 😂😂
Soran+1 yılIch kann sowas nicht😂 zaten yapa bilsem bu halde olmazdim
Soran+1 yılWie heißt sein Account?
Soran+1 yılWeis er eig das du auf der suche für ihn bist😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 wie kams das ihr euch so gut versteht aile dostlarimisiniz? Hat er Instagram
Soran+1 yılMan sagt ja immer freundschaft zwischen mann und frau gibts nicht trifft bei euch dann nicht zu oder?😅 senden hoslaniyor olmasin
Soran+1 yılVoll cool und bist du momentan in einer Beziehung?
Soran+1 yılViel Glück weiterhin 🙏
Soran+1 yılIch will ihm schreiben aber kann nicht dua et benim icin o yazsin😂
Soran+1 yılMuss lernen aber kann nicht hep canım aklimda😂 Anfrage gönderemem cesaretim yok baskalarinin onu kapmasinida istemiyorum canım yüzünden kaldim böyle
Soran+1 yılYazdigim sey wird irgendwie immer mit canim ersetzt😂😂😂😂
Soran+1 yılSollte dummheit auf türkisch sein canim yaziyor ama
Soran+1 yılEr ist privat ich bin öffentlich
Soran+1 yılAslinda beni stalken eden fake var acaba o olabilirmi diye düsünüyorum
Soran+1 yılOysa niye stalken eder sence was will man sehen
Soran+1 yılNasil anlamaya caliscaki onu würd ja nichts mit freund posten auch wenn ich ein freund hätte
Soran+1 yılSanmiyorum das er solche storys erwartet kapali oldugum icin
Soran+1 yılOysa sence irgendwann yazma ihtimali olur mu
Soran+1 yılBikere anlächeln etsem leicht cesaretlenir mi sence
Soran+1 yılTamam werde ich versuchen insallah basaririm😂
Soran+1 yılAdim atmazsa öyle diycem mecbur😂 bu isten bisey cikcagini sanmiyorum zaten😂
Soran+1 yılWie heißt dein freund in Instagram?😅
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılaseksüellik olabilir ya da asosyallik, hiç olmadı beklentilerini çok yüksek tuttuğu için o beklentileri kimse karşılayamamıştır.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok dediklerin degil ama hic olmadim ve birini begendigimde de kaciyorum
- +1 yıl
ilişki sorumluluk getirir, sen o sorumluluğu almak istemiyorsun o zaman. yani senin isteğinle olan bir şey sonuçta o yüzden sorun yok.
Soran+1 yılTanistigin kiz hic sevgilisi olmadigini söylese ne düsünürsün
- +1 yıl
Ben böyle saçma sapan kriterlere takılmıyorum karakteri önemli benim için. Bana yalan söylemesin hiç sevgilisi olmamışsa da kabulüm, cinsellik yaşamışsa da. Ama dediğim gibi YALAN OLMAMASI LAZIM SADECE GERÇEKLERLE BANA GELECEK. Yoksa hiçbir anlamı yok.
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Vaktin gelmediği olarak bakmak gerek veya asosyal biri olmasi ancak sosyal biri ve olmuyorsa etkileyen olmamıştır veya o duyguyu farketmemiste olabilir
00 YorumlaAllah'tan hiç sevgilim yok demedin. Sevgilim hiç olmadk diyen KS kızlarının 2 çocukları, kocakarı siteyi bastı
00 YorumlaEtkileyici Bir Nasibin Çıkmamış Ondan ya da Seninle Alakalıda Olabilir
00 Yorumlaonu biz değil senin bilmen gerekiyo boş ver bişey kaybetmedin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrensıplerın vardır krıterlerın vardır bunlara uyan bir kısıyı bulamamasındır gayet normal. Mesela hayalinde kı erkek profılını fiziksel ve karakter özellikleri ıle yazarmısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılFarkıda değilsindir belkide
01 Yorumla
Soran+1 yılYok olmadim
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende olmadım bana da hiç aşık olan kız olmadı zaten
00 Yorumla
+1 yılhahaha :D :D aşk sevgi o kadar kolay değilki siz aşkı hoşlanma beğenme etkilenmemi sanıyorsunuz :D
00 Yorumla
+1 yılGuzel bibozalluk bence sahip olmak istwrsim belani aramamalisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Aynı rota üstünde gidiyorsundur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir erkeklerden hoslaniyorum
+1 yılKarşısına aşık olabileceği biri çıkmamış?
04 Yorumla
Soran+1 yılBaskalari nasil asik oluyor okadar
- +1 yıl
Seçici çocukmus demek ki bende bu yaşa kadar bir kez aşık oldum ve bir tane sevgilim oldu. Bunu deyince de herkes şaşırıyor ama seçicilik işte, istediği gibi birisi karşısına çıkmamıştır
Soran+1 yılBenim hic olmadi
- +1 yıl
Olabilir işte o da hiç aşık olmamış demek ki
+1 yılHiç mi bir şey hissetmedin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bu zamana kadar hic sevmedim birini
- +1 yıl
Tuhaf ama bir yandan güzel aşk acısı çekmemişsin
+1 yılboş ver kızım ne aşkı boş ver. bak işine gücüne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüveneceğin insana a ol
00 Yorumla kendimi beğenmediğim için 30 um hiç olmadi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit. Daha kısmetini bulmamışsın.
00 Yorumla Akıllı birisi bunu başarabilir, akıllıymışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılTanistigin kiz hic olmadi dese ne düsünürdün
Soran+1 yılBi terslik var diye düsünmezmiydin
+1 yılTaş kalplisindir egoistsindir ondandır
04 Yorumla
Soran+1 yılCok duygusalim
- +1 yıl
Test edelim mi
Soran+1 yılEt
- +1 yıl
Yorumlara pek bakmıyorumda, dilersen takip et detaylı edelim
Çirkin olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılDegilim tanismak isteyen oluyor ama ben istemiyorum
Soran+1 yılYok öyle degil
Soran+1 yılTanistigin kizin hic sevgilisi olmamis olsa ne düsünürdün
+1 yılKimseyi beğenmiyosun o zmn
00 YorumlaÇok şey kaybetmedin merak etme
00 Yorumla
+1 yılBeni tanımamak ciddiyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zekisin çünkü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasip kısmet
00 Yorumla Ask diye bir şey yok önemsiz boş ver
00 Yorumla
+1 yılKendine sor biz ne bilelim, munecimimim sanki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tavus kuşu olmamak
00 Yorumla
+1 yılSönüksün bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Yani ya kendi cinsine ilgi duyuyorsun farkında değilsin ya da sönüksün cinsel açıdan soğuk
Soran+1 yılYok ikiside degil
- +1 yıl
Ne işle meşgulsun
Bende öyleyim
00 Yorumla
+1 yılsorun sendendir
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi