Saçlarını yukarı doğru kaldır yana yatırma. Parlak gördüm jöle kullanıyorsan kullanma jöle pek çekici değil bence inek yalamış gibi duruyor genelde. Kaşlarının ortasını düzenli olarak al. Sakalların çok az daha uzun kullan. Gözlük işini de hallettiysen sorun yok. Temel güzel malzeme iyi bir kaç rötuş gerekli sadece.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Jöle değil saç spreyi kullanıyorum Sakala gelecek olursak sakalsız nasıl olur sence Temel güzel malzeme iyi çok hoşuma gitti ya 😂
Redpill olaylarını araştırınca bende anlamaya çalıştım az çok kadın sadece arzu duyduğu erkeği sever aslında kadınlar manipülasyon yapmayı ve yalan söylemeyi daha çok sever redpillde game denen kavram var onu araştırınca olayları az çok kavramaya başladım
Daha çok ortamlara girmelisin yoksa birinin seni fark etmesini beklersen çok beklerssin ayrıca tiple alakalı değil tipin gayet iyi ayrıca kadınlar erkekte tabi tipe bakar ama daha çekici bulduğu özelliklerde vardır.
Geçen çocuğun birini kitapçıda kız tavlarken gördüm :) ama sen daha çok insanlrın yoğun olduğu konserler, alışveriş yerleri, eğlence mekanları gibi ortamlara takıl yardıma ihtiyacı olanlara yardım et işte :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olmasın daha iyi sevmeyi hakeden birisi yok
Saçlarını yukarı doğru kaldır yana yatırma.
Parlak gördüm jöle kullanıyorsan kullanma jöle pek çekici değil bence inek yalamış gibi duruyor genelde.
Kaşlarının ortasını düzenli olarak al.
Sakalların çok az daha uzun kullan.
Gözlük işini de hallettiysen sorun yok.
Temel güzel malzeme iyi bir kaç rötuş gerekli sadece.
Jöle değil saç spreyi kullanıyorum
Sakala gelecek olursak sakalsız nasıl olur sence
Temel güzel malzeme iyi çok hoşuma gitti ya 😂
Saç spreyini azalt o zaman biraz. Sakalsız erkek olmaz bence erkeğin makyajı sakalıdır.
😂🙃
Tamam dediklerini yapacağım ☺️ bir kız var ama hoşlanıyor benden galiba ama taktiğe ihtiyaçim var biraz
Kolay gelsin umarım iyi olur 🧿
İnşallah teşekkür ederim ☺️
Kibirli olabilirmisin?
ya da çok özgüvenli?
Tip değilde daha çok sanki karakterinle alakalı bir sorun olabilir dostum. Tipi geç başka yerlere odaklan sorun başka bir şeydir.
Tipin gayet normal bence tiple alakası yok, karakter meselesi muhtemelen.
Nasıl yani
Özgüvenin yok bence veya kadınlar ile konuşmasını bilmiyorsun.
Çevrem yok arkadaşım yok fazla öyle
Redpill olaylarını araştırınca bende anlamaya çalıştım az çok kadın sadece arzu duyduğu erkeği sever aslında kadınlar manipülasyon yapmayı ve yalan söylemeyi daha çok sever redpillde game denen kavram var onu araştırınca olayları az çok kavramaya başladım
Ben de 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı bazı erkeklerin hiç sevgilisi olmuyor nedenini bilmiyorum
Gayet yakışıklısın a**** koyayım karı kızla bezin yoktur büyük ihtimalle hoşlanan kız olmuştur Eğer biraz ağzın laf yapıyorsa bu çok önemli
Çevre yok reis arkadaş çevresi vs
Edin Yoksa pişman olursun ileride
Nasıl edincem
Daha çok ortamlara girmelisin yoksa birinin seni fark etmesini beklersen çok beklerssin ayrıca tiple alakalı değil tipin gayet iyi ayrıca kadınlar erkekte tabi tipe bakar ama daha çekici bulduğu özelliklerde vardır.
Evet o gözlük tasarimini değiştir öncelikle
Cuma günü lazer oluyorum gözlükler gidiyor
Geçmiş olsunn
Olsunn
Teşekkür ederim gözlüksüz bakalım birazda ☺️
Egolu biri izlenimi aldım nedensiz
Yokya egolu değilim ama çevrem yok veya tipten kaybediyorumdur bilmiyorum
Valla su gözlük modelini değiştir hayatın değişir
Cuma günü lazer oluyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin lazer ameliyatı faydalı mı
Bende gözlük kullanıyorum miyopum
iş bilmez, ortam görmez olabilirsin
Evet aşk işlerinden anlamıyorum birde öyle çevrem yok
Ortamlara gir derim
Mesela nasıl tavsiyen nedir
Geçen çocuğun birini kitapçıda kız tavlarken gördüm :) ama sen daha çok insanlrın yoğun olduğu konserler, alışveriş yerleri, eğlence mekanları gibi ortamlara takıl yardıma ihtiyacı olanlara yardım et işte :D
Yardıma ihtiyacı olanlar derken 😁
Bazıları öyle mal mal dolanır bi ihtiyacı var mı gözlemle işte :D
Sonra sapık diye bağırıyormuş🤣
Tipin gayet düzgün ki senin
Teşekkür ederim ama sevgilim yok sakallı mı sakalsız mı sence
Hafif kirli sakal yakışır
Yüz hatların da güzel boyun kac
184 boyum
E seni hangi kör kız begenmemis😀
Bilerek yapıyor gibisin sanki
Valla bilmiyorum ki 😂benim çevrem yok öyle fazla
Bulursun bulursun taktige ihtiyacın var