AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
arkaşım biri türkçe konuşuyosa kürt türk diye ayırmayın hepimiz saf beyaz türküz
Mezhepler farklı o yüzden dedim
anlıyorum sormadan anlama yolların var bence dene yalandanda olsa gözlerini ondan ayırma bakarsa ilk adımı atar zaten hem ailen ne der bunu düşündünmü mezhep olayını söylüyosunya baştan red çekceklerse okadar uzun ilişki kurmanın mantığı yok
Hoslanıyorum deger veriyorum ama onun bana karşı bir bos olup olmadıgını bilmiyorum
işte küçük taktiklerle denemekten başka bişey yapılmaz anca konuşulur ama bilmiyorum hayırlısı
Mesela taktik ver ne yapayım
bence onu gördüğünde sırıtma olmadan tatlı bi gülüş sergile, onu gördüğünde şaşkın bi ruh haline bürün gözlerini kaşları kaldırak gözlerinle odaklan arada yap bunu eğer bundada açılmazsa ona yaklaşırken uzaktan değil biraz yakından yanaş aynı yere otur buda olmassa zaten yanına git muhabbet aç bi konudan bişeylerden bahset oda olmazsa bırak hoşlanmıyodur senden kadın ruh halini anlamak çok zor ben birinin hoşlandığını çok çabuk anlarım anında konuşurum onla kaçmaz bende aklımdakiler bu yönde
Kantinde oturuyorum yanıma geliyor karşıma oturuyor ben hep ders calısıyor oluyorum oda bakıyor ne calısıyorum diye cogunlukla dersler hakkında konusuyoruz pek konuskan biri degil
ozman senden hoşlanıyo ama açılmaya müsait birisi değil açılması için zorla daha fazla parfüm sık, kitaplardan bile açarsın konuşmayı şu dersten geçmem zor bana kim yardım edcek ne yapcam de orada da olmassa ne diyebilirimki bu seferde sen çok yanaşmış oluyosun bilmiyorum artık belkide ilişki istiyodur güvenemiyoda olabilir en basit yöntemi dolaylı yoldan ağzını aramak olur konuşması belli eder kadınlardaki gibi olmaz ne çıkıyosa ağzından daha onaylatıcı olur aklında örneğin bi kadınla konuşursun sevdiğini sanırsın ama deyildir ama erkekte bu oran daha fazla bişekilde belli eder bilemiyorum artık bol şans
Hoslanıyorsa neden sınıfta yanıma oturmuyor
bilmiyorum artık valla onu sen anlaman lazım, zamanında serviste giderken cama oturdum başka restorandaki kız sola geldikçe geldiği oldu orada bile anladım bazıları belli eder etmedende anlayamaz ya çok saf olması lazım yaptığın şeyleri görmücek kadar ya da sadece arkadaş olarak görüyodur denemeden bikaç şeyleri görmen zor
Ben sadece arkadas olarak gördügünü düşünüyorum hoslanmıyor hicbir belirti yok
Uzak durayım yakın durdukca hoslanıyorum kantinde karsılıklı oturuyoruz ve his degil
benle konuştun diye ayrıl uzak dur diyemem belkide iyi biridir ama açılmamış bu sana kalmış bişey
Var bir sey ama cözemedim
yanlış anlaşılmalı yazmışım benle konuştun derken şunu kastettim benle konuştuğun anlattın gibiyse uzak dur ya da ayrıl denilemez detay yok çünkü
çözersim çözmesende bişey yapmasanda hoşlanırsa açılmayı en azından düşünür
boş ver bana karsı bir sey hissetse acılırdı
ayn öyle
Sadece degişik biri oldugumu söylemisti duygu ve düsüncelerini belirtten birisi hoslansa onu da söylerdi
Bakarmısın
dinliyorum buyur
Bana degisiksin dedi
konuştunmu şu an
Hayır
bana değişiksin dedi demişsin işte o adamdan olmaz yok say artık onu onu dediyse bitmiştir bu iş
Neden olmaz
Kürt bakışlarında hayat bulduğum de cevap verince cevabını söyle bana seviyo mu sevmiyo mu söylicem
Ahahahahah
Mesela diyebilirsin ee hayat nasıl aşk hayatın nasıl birileri yokmu hayatında falan diye
Özele gelirmisin
Hoşlanan erkek her türlü belli eder
Haklısın hic belli etmiyor
Kurt oldugunu niye vurguladin
Kurt olmasının önemi ne Şu an
Neden Kürt bir erkek diye yazdın anlamadım
Mezhepler farklı o yüzden
Gelir misin rica etsem
@nghtskip tabi
Nereli
Şırnak
Yaşı kaç