Oyle birsey yok kendi basina belki ozunde Iyi bir insan olabilir Fakat ben anlasamiyorum. Anlasamadiniz insanlarla konusma geregi duymuyorum. Kim olursa olsun kendi ailem haric. Kocam anlayisla karsiliyor. Fakat annesi Ve babasi kocamin Bu konuda cok uzerime geliyorlar? Iste konusmak zorundasin gibi halleri var. Istemiyorum? Ne yapmam lazim kocamla arami bozuyorlar Bu sekil?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hal hatır sor bi ihtiyaç var mı sor yani saygını koru ama oturup sohbet etme
Hal hatir sorsam yapisacaklar kene gibi yuz vermiyorum yoksa evimden cikmicaklar abla
Denk geldiğin yerlerde. Görüp yüzüne bakmamak da hoş değil gerçekten
Hic umrumda degil artik. Kocamla arami acmak istedi cogu kez kayinpeder. Artik yemiyorum gordum herseyi O yuzden susuyorum konusmak bile istemiyorum
Anlaşamıyoruzsan konuşmak muhatap olmak zorunda değilsin
Evet bende konusmak istemiyorum. Kocam anlayisla karsiliyor. Fakat annesi Ve babasi Bu konuda cok uzerime geliyor. Benimle dertleri ne anlamiyorum? Konusmuyorum iste anlasana bulasma bana seni hayatimda istemiyorum diyorum
Eşin seni anlayışla karşıladıktan sonra Buda eşinle aranda problem olmadıktan sonra onları çok fazla kafana takma muhatap olmak zorunda değilsin önemli olan eşinle aranın açılmaması
Evet mesela dun kizimi almaya gittik annesiyle gorustum babasi disarda arabamizin ordaydi hicbirsey demedim agzimi acip hicbirsey demeden arabaya bindim. Kocam Bunu fark etti birsey demedi daha sonrada birsey demedi Evde. Kocamla aram Iyi Fakat kocama diyorlar karin konussun babanla diye basKi uyguluyorlar dertleri ne anlamiyorum. Acik aci diyorum konusmak istemiyorum Senin gibi karaktersizle
Ya ben dominant biriyim. Hem fikir olmadigim konularda kolayca cekinmeden kendi fikrimi Ona koyarim. Fakat bunlar herseye sessiz kalan kadinlara alismislar Ve Kadin dedigin susar sadece dinler geri kafali yani. Evet biraz kucuk tartismamizda oldu. Kendi evimizi oglunun evi sadece gibi goruyor beni yok sayiyor gibi seylerden. Senin agzin varsa benimde agzim var diyor yasli Adam bana 😄 benimde canima tak etti artik konusmuyorum. Selam dahi vermiyorum. Adam rahatsiz gelismemis Ve Bu beni cok rahatsiz ediyor. Fakat konusmadigim icin yine problem Neden konusmuyor diyormus. Istemiyorum acik acik belli ediyorum artik Benim icin bitti.
Anlattıklarında bu tabii ki çok haklısın yani konuşmamak en doğal hakkın
Fakat Bunu bile istemiyorlar illa konusmam lazim havasindalar abi
Allah akıl fikir versin Allah ıslah etsin onları ne diyelim
Mesela abi arabamiz yok kocam araba aliyor Ama annesi Ona Ve kocasina aldigini dusunerek cok seviniyor kocam basta kucuk araba almak istedi bende buyuk al arabamiz yok dedim. Anneside kucuk al zaten Sen ben baban var diyor kocama…… kocamda buyuk aldi. Anneside ne gerek vardi oglum dedi bende resim paylastim yuvamiza hayirli olsun babasindan kizimiza hediye yazdim. Abi nedir bunlar Allah askina
Vallahi bilemedim ki değişik tipler. belli ki seni saymıyorlar aileden
Bende oyle dusunuyorum. Gerek yok. Benim ailem kocam Ve kizim. Yani bende oyle dusunuyorum. Fakat kocam benimle evli biraz saygi duymalarini beklerim. Biz dururken kendileri dusunuyorlar.
Yani anladığım ve gördüğüm kadarıyla ıslah olacak insanlar gibi değiller o yüzden kafana takmana gerek yok sen normal hayatına yaşantına devam et önemli olan eşinle aranın iyi olması onlar ikinci planda gelir o yüzden kendi hallerine terk et kafana bile takma
Oyle yapiyorum artik. Ailesi kocamin evli oldugunu Kabul etmiyor hala boyle birsey gormedim ben yakasina yapisiyorlar sebebi ne Bunun abi Diger cocuklarida evli Neden kocama boyleler resmen Eve dönmesini bekliorlar
Istek Yolladim abi xper seviyem yok mesaj icin
Eve gelmesini engelleyebilir musun?
Varsa yöntem alabilir miyim?
Konusmuyorum gordugumde. Cok mecbur kaldigimda kisa cevaplar veriyorum. Evime fazla gelmiyor annesi babasi yuz vermiyorum. Versem gelirler. Sadece aile misafirligi felan olursa mecbur geliyor Oda ama geldiginde yine konusmam. Adam hasta kendimi zor tutuyorum birsey dememek icin susuyorum artik
Bana da gelecekler haftaya ama kaçarım yok. Yatılı geliyorlar. Ne kadar kalırlar muamma. Gerginim
Kayinpederi asla Kabul etmem ben Bu saatten sonra. O gelirse ben tatile giderim.
Ben öyle yapamıyorum...
Yüzyıllardır çözülemeyen sorun bunlar. Büyüklerin biraz hoşgörü göstermesi aslında sorunu çözer. Ama eski kafalarını yenileyemiyorlar.
Kesinlikle eski kafa. Evet bende konusmak istemiyorum. Kocam anlayisla karsiliyor. Fakat annesi Ve babasi Bu konuda cok uzerime geliyor. Benimle dertleri ne anlamiyorum? Konusmuyorum iste anlasana bulasma bana seni hayatimda istemiyorum diyorum
Bu eski kafalar oğullarına eş almaz kendilerine gelin alırlar. Zannederlerki o gelin hizmetkardir onların kolesidir. Yok böyle bir dünya artık.
Yok hicbirini yapmiyorum evlendigim gunden beri ben oyle biri degilim. Fakat konusmamam bile problem. Illa konusacaksin havasinlar abi
Bildiğin yolda devam et kendinizi ezdirmeyin
Devam ediyorum abi. Dertleri ogullari kocam yani sürekli Bizim yanimizda olsun istiyorlar ama Oda evlendi artik Benim kocaminda 1 tane karisi var
yanlıs ama