Mesajlarıma cevap vermiyor ama engellemiyor da. Daha önce ayrıldığımızda engellemişti. Pek yazmadım bir iki kere yazdım sadece. ne cevap verdi nede engelledi. Uzun süredir birlikteydik. Ortadan kayboldu böyle yapınca benim üzülüp sinirlendiğimi biliyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazman egosunu okşuyor.
Öyle mi yoksa engellerse daha çok hırslanırım diye mi düşünüyor sence? Yani sürekli ararım diye falan mı başka hesaplardan?
Ona bakarsan engellemeyince de yazıyorsan o zaman da rahatsız olması lazım. Rahatsız oluyorsa en azından yazma arama derdi. Belli ki hoşuna gidiyor ve seni belirsizlige sürüklemeye çalışıyor çünkü böylesi egosuna daha iyi.
Çok mantıklı. Teşekkür ederim
Rica ederim
Peki sence ben ne yapayım yazmazsam mı yazar yazarsam mı?
Hayır yazma bence, yazmazsan merak uyanabilir hep yazardı neden yazmıyor diye düşünebilir
Tamam öyle yapalım sağol
Neden bu duruma gelindi
Kısaca şunları söyleyebilirim Tartıştık ilişkiden sıkılmıştı sanırım yeni arayışlar içine girmek istiyordu sanki.
Sıkıldığı konular nelerdi?
Düzenli ilişki, bide maddi sıkıntıları vardı bende eskisi kadar yardımcı olamıyordum. Ama param bitti o yüzden bıraktı değil eminim. Kafası bozuktu yani benden sıkılmıştı. Ayrılığı kafasına koymuştu söylemiyordu. Acayip davranıyordu. Sonra bi şeyi bahane edip söyledi.
Kendi sorunları vardı ve sen ona elinden geldiğince destek oluyordun, o buna rağmen ayrılmayı seçti
Senin düşüncen nedir bu durumda
Evet
İlişkiden sıkıldı herhalde. 4 yıldır sevgiliydik. Ben 25 o 28 yaşında.
İnstagramdan da takipten çıkarmadı beni. Bende çıkarmadım.
Birincisi senin söylediklerine göre yeni arayışa geçmesi mantıklı değil
İkincisi sürüncemede bırakmış seni yani onun için ceptesin
Bu sefer daha farklı davranman lazım eğer davranmazsan bu şekilde sürekli tekrar eden bir döngü oluşur
Evet işte bilmiyorum inşallah başka kızlarla konuşmuyordur bu dönemde. Doğum günümde bile yazmadı geçen haftaydı.
10 haziranı bekledim resmen doğum günüm yazar diye yazmadı :(
Oo kırmızı çizgiye gelmiş, doğumgününde yazılmaz mı naptın yani bu kadar kanlı bıçaklı mısınız olmaz yani
İkizler burcu akıllı olur aslında noldu sana böyle 😂
3 hafta olacak nerdeyse tek kelime yazmadı :( şeytan diyor engelle sonra pişman olurum
Yazmasını sağlarız eğer istersen
İkizler burcunun iyi özelliklerini alamadım 😂
Nasıl? Sağlarız
Tam da bugun birisiyle ikizler burcu kadınından bahsediyorduk 😂
Şaşırtıcaksın, normalde yazmayınca sinirlenip üzülüyordun, bu sefer mutluluk pozları keseceksin, dozajınj arttırmadan sensiz de mutluyum tablosunu çiziceksin , onun için tehlike çanları çalmaya başlayacak:)
Hadi ya 😂 iyi konuşmuşsunuzdur umarım ikizler burcundan ama benim yükselenim terazi sanki daha çok terazi gibiyim
Tamam öyle yaparım inşallah işe yarar. Senin burcun ne? Bakayım güvenilir mi jajsjs ona göre yapayım dediğini
Ben iyi konuştum karşı taraf gömdü baya 😂 terazi kadını daha bi tehlikeli 😶
Yengeç burcuyum 😈 hahahah bana güvenebilirsin yalan söylemem için neden yok :)
😂 karşı tarafın canı yakılmış ikizler tarafından herhalde sevmediklerimize pek acımayız 😂 terazi kadını iyidir ya kendim diye demiyorum
En yakın arkadaşım yengeç gerçekten dürüstsünüz ya
Benim en yakınım terazi bazen çok mantıklı oluyorsunuz tebrik ederim ama duygusallaşınca kendinizi kaybediyorsunuz
Evet doğru tahmin nerden bildin canının yandığını 😶
Aynen öyle şuanda olduğu gibi 😂 bakalım dediğini yapıcam ama gerçi bana beni sevmiyorsun falan da dedi öyle yaparsam bak sevmiyormuş işte demez mi?
Bi ikizler burcundan canın yanmadığı sürece kötü konuşmazsın çünkü 😂 iyi insanlarız
Demez tabi ki ama ben bunu nerden biliyorum biraz düşünelim 😂 bende erkeğim ya hani
Tanıyınca seviyorsun 😂😂
Ne yapıcaksın peki?
Sağol ya gerçekten aynı kafayı yaşıyorsunuz zaten doğru 😂 tamam demez öyle. Peki sence arıyım mı?
İkizler burcu iyidir iyi biz iyi insanlarız haha
Aramak mı 🤦🏻 oldu istersen bide buluşmaya davet et
Ne yapıcam instagramda bir iki post paylaşırım bak geziyorum gibisinden abartmadan 😂
Sen gelmeyeceksin onun gelmesini sağlıcaz
Posttan ziyade story olabilir
Onu etiketleyip paylaşıyormuşum iyi ki abartma dedin 😂 sonra gelip ağlarım burada
Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz
Hahahahah bir an tereddüt yaşadım 😂
Evet istanbuldayız ikimizde
Aa bende istanbuldayım
Senden öğreneceğim çok şey var niye gizlisin ya dm yazacaktım
Çıkarttım
umursamıyordur knk
Yazıp durma egosunu şişirmişsin
Ceptesin