Çoğu erkekten yakışıklısın diyorlar ortalama erkeklerden yakışıklısın diyorlar çalıştığım yerde felan müşteriler yakışıklı dıyor ama bugün çok çirkin adamla güzel kadın görüyorum ama altında son model araba var adamın aşk mı bu paramı çözemedim çoğu adamlardan iyiyim ama benim öyle sevgilim yok ben onu anlamadım giderin var diyorlar ortalama üstü tipin bar diyorlar ama yalnızım çalıştığım yerde seven yokmudur beni
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani sadece tiple olmuyor birazda atılgan çekici olman gerek karşı taraftan bişi beklemek yerine sana bunları diyenlere bi adım atabilirsin
Yav egolu çok kadın var kız var şimdi adım atsan ego yapıcak tepeden bakışla çoğu böyle kardeşim red eder egosuna ego katar yani egoların
Ya haklısın fakat red edilme korkusuyla hiçbir şey yapamazsın tabiki red edebilir ondan sonra onunla ilişkini mesafeni ona göre ayarlarsın
Hepsinde ego var kardeşim bak erkek açılır bi kıza ama kızların bi erkeye açılması var mı bilmiyorum açılan varmıdır tam bilmiyorum
Yani nadirdir hep ilk adım erkekten bekleniyor maalesef ama seninde gerçekten hoşlandığın birisi varsa en azından bu niyetini belli etmelisin ne kaybedersin ki zaten bi birlikteliğin yok
Severler elbet
Ben anlamadım yakışıklısın diyor ınsanlar iltifat edıyor ama kötü tipte erkekleri sevenler var ben bişey anlamadım kardeşim bizi seven kız yokmu çoğu erkekten iyi tipin diyorlar MK hoşlanan kız yokmu kötü tipte adamların yanında güzel kızlar var adam kel şişko büyük duruyor çirkin yanında ortalama üstü kız var
Paran olursa severler kimse tipe bakmıyor maalesef
Demi yakışıklısın diyorlar iltifat alıyorum ortalamanın 1 tık üstü sin çoğu erkekten iyisin diyorlar ama kötü tiplerin tanınsalar
Allah sahibine bağışlasın
Seni seveni üzüp ah almissindir
Yo seven olmadı açılmadı bilemiyorum nasıl üzdüysem
Açılmaz kizlar genelde ilgisini fark etmedigin biri olmuştur belki
Bilmiyorum varmıdır şimdi çalıştığım marketde
He knk makarna sana asiktir bunu nerden bilebilirim
Açılan kız varmıdır sosyal medyasını bulup numarasından watsapptan mesaj atan
Kardeşim önce kendine bir güven sonrası gelir
Paraya bakıyor kızlar bence bı devirde evlenme hayali ile yakışıklı adamı beyenmıyorlar maddi açıdan askeri üçret alan bi adamım evlene bilirmişim desem evlenemez hangi para ile bunu biliyordur kızlar bilmezmi az çok düşünmüşlerdi
Evlilik düşünmeseler bile cinsel dürtü vs olur sen çevrendekileri göremiyorsan yeni insanlar skeşfet rahat konuş devamı gelecektir
Ne bilim konuşmuyor kızlar kültürsüz kızlarda var ben çözemedim çevremdeki kızlar benden kötü tiplerin sevgilisi var güzel yanaşan kız yok yakışıklısın diyor müşteriler çalıştığım yerde müdürler felan eski çalıştığım yerleşe yakışıklı kardeşim gibi çok iltifat alıyorum böyle
Belki de sohbetin sarmıyordur konuşman vs
Sohbet olmuyorki iş için gidiyorum oraya düzgün kız yok gibi bişey yolu gibi bi tanesi erkek bulamamış bana gözü dikmiş gibi uğraşıyordu selam bilmem ney pubg oynuyorum kaç yaşındasın gibi bu aralar yanaşmıyor beğenmedim zaten
Başka bi kızda sormuştu kaç yaşındasın diye