Girdiğim ortamda hep çok güzel kız deniliyorum ve ortamın genelde en güzel kızı ben oluyorum neden böyle detaya bakar mısınız?

Arkadaşlar önemli benim için bu duruma ne deniyor çevrenizde benim gibi birileri var m? 19 yaşındayım. Bu yaşa kadar hangi ortama (okuldakı sınıfım, kuzenler arasında vb) hep çok güzel kız dediler ortamın en güzel kızı ama kendimi ciddiyim çok güzel bulmuyorum Türkiye de çok güzel kız diye kime diyorlar? Kendine çok bakan çok makyaj yapan çekici kızlara açık giyinen hatta. Daha sonra renkli gözlü renkli saçlı.. Ben ise ise masum temiz yüzlü bir kızım çirkin değilim evet ama kendime aşırı bakmam ağır başlı sessiz sakin ela gözlü kumral saçlı bir kızım (ela oluğu çok belli bile değil hatta) ayrı bir güzelliğim mi var acaba? ya da şeytan tüyü falan mı aşırı güzel olmamama rağmen çok beğenildim bu yaşa kadar. Başıma çok şey geldi hatta bir kere küçük yaşta ailem camiide namaz kıalrken bir kadın o kadar çocuk arasından bana yaklaşıp kalp gözüm açık vb sen çok temiz güzellikte bir kızsın çok yüksek stsatüte biri ile evleneceksin dedi. Hiç sevgilim olmamıştı 18 yaşımda ilk defa oldu ve çocuk çok zekiydi bana göre ben hemşire o elektrik elektroik mühendisi yüksek ünilerden birisinde. Hukuk okuyan birisi de ben 17 yaşında ilen benimle görüşmek istedi. Ayrı güzelliği olan kişiler yüksek mevkide kişiler ile evleniyormuş herhalde :D Sokağa çıkınca annem şort giydirirmiş tanımadığı kadınlar anneme bu çocupa böyle giydirme namaz değer bembeyaz dermiş. Bizime ve geldikelrinde manken gibi kız vb. çok güzel bulundum hep. Annem de çok güzel bulunurmuş ama çok güzelmiş mavi gözlü Hülya Avşar resmen o da çok övülürmüş acaba genetik mi dicem ama anlamıyorum. Çok e, çekici değilim neden bu kadar güzel bulunuyroum?
Girdiğim ortamda hep çok güzel kız deniliyorum ve ortamın genelde en güzel kızı ben oluyorum neden böyle detaya bakar mısınız?