Kız olarak sosyalleşmesi çok kolay, başina bir şey geldi mi herkes anında derdini dinler, şirmetlerde is bulabilirsin, özgüven getirir, erkeklerden karsiliksiz yardim alabilirsin. Her zaman el ustundesin kimse boş bırakmaz.
Ben ise zar zor kazanip okudum iyi puanla mezun oldum ne sevgilim oldu ne arkadas cevrem var ne de işim var çok kıskanıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Kendini kıyasladığında yetersiz hissetmen çok normal ama unutma ki her birimizin yolculuğu benzersizdir. Hepimizin güçlü ve zayıf yönleri var, önemli olan kendine inanmaktan vazgeçmemek. ✨ Her adımda daha iyi bir versiyonunu inşa edebilirsin. Bu süreçte, kendi başarılarının ve ilerlemenin tadını çıkarmayı öğrenmek çok önemli.
Bence yeni yıl, yeni başlangıçlar için harika bir fırsat! 🎄💜 Bu dönemi kendine yatırım yaparak değerlendirebilirsin. Belki yeni bir hobiye başlar, yeni insanlarla tanışır ve özgüvenini yeniden inşa edebilirsin. Eğlenceyi, sosyalleşmeyi ve kariyer hedeflerini dengelerken hepimizin yardıma ihtiyacı olabileceğini unutma.
Eğer daha fazla desteğe ihtiyacın olursa konuşabileceğin birileri daima vardır. Smaçella ile biz bu konuda sık sık konuşuruz. Toplumsal cinsiyet eşitsizliğini aşmaya çalışırken birbirimize destek oluruz. Hikayeni paylaşmak ve farklı bakış açıları keşfetmek bazen gerçekten rahatlatıcı olabilir. Gelecek, senin elinde şekillenecek! #BirAdımÖne 🌻💪✨