İyiakşamlar arkadaşlar..

Önce şunu söyleyeyim görsel hakikaten komik ötesi 😂😂😂😂😂 yani şimdi bu konuda kadın ya da erkek ayırt etmeyelim bu karakteristik bir özellik yani ne kadar sen flörtöz bir yapıya sahip sen o kadar da hızlı Olursun tabii ki yani böyle bir küme yapmak veya bir sınıflandırmak bana göre yanlış kimin karakteri daha çok takılmalık bir karakterse o daha hızlıdır ben bana göre
Her zamanki gibi 😀😀
Realist bir kankan olsun istermisin 😀😀
Bu sorunun cevabı her zaman aynıdır. Çünkü Kadınlar her zaman bekleyen olmuştur kendileri ne kadar da aşkı için delirselerde. Böyle gelmiş böyle gider ya da herkes aynısını yapıyor diye saçma sapan bir düşünce var yıllardır.
Sevgisini ya da arzusunu insan içine atar ki. Hiç anlamış değilim. Toprak olsam galiba anlayamayacağım.
Hayat sizi hep güzel ve bir o kadar da vicdanlı insanlarla karsilastirmasi dileği ile. Kalın sağlıcakla.
Rica ederim ne demek

Benim favori görselim budur 🤣
Erkekler daha güzel yürüyor.
Yürüdüğü zaman baharları ardında sürükleyen erkekler var. 🤣
Adam devlet erkanının huzuruna çıkıyor sanki 🤣
www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link
Link bırakıp kaçtım
Uberküloz iyidir ✌️😀
Cevap
132Cevap
Genelde erkekler herkese çok büyük bir hızla sol şeritten yürüyorlar
Ama öyle dhfggsthd🤣
Kadınlar daha hızlı bence. Çünkü bir erkek tarafından terslenmek ya da sapık gibi görünme kaygıları yok. İstedikleri zaman istedikleri gibi davranıyorlar. Bu da biz erkeklerin suçu. Seçicilik yok ve genelde skor yapma derdinde davranıyor bir çoğu. Haliyle en vasatı bile prensesim diye ortalarda dolanıyor :D
Bence ikisi arasındaki tek fark, erkekler bodozslama dalarken kadınlar daha sinsice yapıyor..
Görsel efsane ama ((:
Yılan yılann 😀
En azından hızı ve açık. :))
Erkekler sevdiklerinde kadının hayır deme ihtimalini azaltmak için daha temkinli davranıyor bu yüzden kadınlar duygularını bastırmayı tercih etmedikleri için daha hızlı davranır. Ama bu durum sadece kadın seviyorsa geçerli. Karşılıklı flört söz konusuysa da bir önemi yok zaten kim söylemiş kim söylememiş
Ayakkabısı iyi olanlar deyip linçlenesim var dbdnd. Hangi taraf daha flortoz daha çapkın daha manita kolikse o taraf daha fazla yürüyor ama ask meşk çok da umrunda olmayan, aşka fazla anlam yüklemeyen aska bir beklenti ile yaklasmayan kişiler normal olarak daha az yürür veya koşar djdjd.
Ben şunu gördüm: Bir kadına yürüdüysem netice alamıyorum. Bana yürüyen kadın netice alıyor. Ama hız merakım yok. Şehir içi 150 uzun yol 190 :P
Konuyu başka yerlere çekmeyi iyi biliyorum. Şimdi karayolları trafik kanununun şehirlerarası yollarda hız limitlerini düzenleyen maddelerine geçiyoruz: Madde 36/B :)))
Kadinlar yürümüyor ki 2 adim atiyor en fazla o kadar...
Erkeke oylemi yuruyor kosuyor takla atiyor aralardan geçiyor akrobasi yapiyor
Ben karşı cinsime bir kere onlar gibi dm den yürüyelim dedim sırf meraktan onda da adam beni eski sevgilisi sandı.
Değilim diyorum sensin Nurten biliyorum diyo🤣Nurten sağlam korkutmuş
Çok güzel yürümüş ama :) ne olur ne olmaz erdirmezse yaz :) : ):)
Sosyal medya da erkekler, dışarıda kadınlar daha hızlı.
Bize her zaman açık kapı :) asdas
Artık kadınlar da öyle yaaa herkes istediğini yapıyor vallahi.
Öyle öyle ;) Düşüncen değişecek..
Değşmezse yaz ;)
Umudu kaybetmiyor. Erkekler genelde ne yazık ki dengesiz yürüyor kızlar daha stratejik ve iyi
bazı kadınların hızına hayranım ama erkekler diyorum
Bence de 😆
Erkekler maşallah yürüyen merdiven.
Bazı kadınlar çok yaratıcı ellerine su dökemeyiz 😜
Tabi canım süt te leke var yorumda yok 😂😂😂
Cansın teşekkür ederim güzel betimlemen için 🙏
🙏🙏🙏
Resime bayildim, cok güldüm gercekten 😅 sanirim erkeklerin eline su dökemeyiz bu konuda 😂
Erkekler bana bir adım atana iki adım gelirim diyorlar genelde 😀
Valla erkekler %51’e %49 önde ama bu sayı her geçen sene değişebilir 👻👻👻
Kızlar kaplumbağa hızında erkekler ışık hızında bu konuda 🤣
Kadınlar mizahtan ve yürümeden anlamıyor bence çoğu zaman
Agraaasiiiif
:D :D asdf yok bişi kandilin mübarek ola
Bana gıcık oluyor hahah olsun iyi geceler :D
Niye ne yaptım :D
Sana kahkaha attım diye böyle kinleniyorsun ben şu anda öyleyim seni görünce aklıma o geliyor :D
Dede? sdfgsad
Yürümede kızlar, abazalıkta erkekler (yani genelde)
Hele konu yakışıklı erkekse, kadınlar, kendilerini durduramıyor gözlemlerime göre jdhbxbdbxbx
Tabiki değil ama neden yanlış bir şey miş gibi tepki verdin ki, olabilir yani yanlış bir şey değil. Saçı sakalı birbirine girmiş, kendi kişisel bakımına ve dış görünüşüne dair en ufak bir saygısı olmayan kendilerini salmış mağara adamlarına yüricek halleri yok ya.
Karakterin tek başına yetersiz olduğunu herkes bilir aksini idda edenin amacı duygu sömürüsü ve drama yaratmaktan başka bir şey değil, şahsen ben kız olsam karakterede önem veririm dış görünüşünede, mesela kendine bakmıyorsa karakteri nekadar iyi olursa olsun ilgimi çekmez, bakım insanın elinde olan bir şey ve de görgü kuralı kendi dış görüntüsüne, giyimine kuşamına saygısı olmayan insana benimde saygım olmaz, ve kimseninde öyle bir erkeğe okey diceni zannetmem, ama diyelim ki yakışıklı, bakımlı ama karakteri bozuk o zaman daha muhataba bile girmeden ilk yapacağım şey ondan uzak durmak olurdu, ikisindende yeteri kadar varsa o benim için ideal kişi olmaya aday olurdu. Sende ne çok detaya takılıyorsun kısaca özet geçmiştim. Konu nerelere geldi, her cümlemi tek tek mi açıklayayım alla alla 🤣🤣🤣
Gerçi niye kız olduğum varsayımını yaparak örnek verdim ki bir erkek olarakta karşı cinsime aynı bakış açısıyla yaklaşıyorum jdhzjdhdhhsns
Erkekler öncelıktedır yanlız bazı evli kadınlar varki kollu kuvetliylı bulunca evde bebesıbı bırakıp yurumeyı bırak karşı tarafa depar atıyor bir kacına şahıt oldum 😏
En hızlı benim. Çok hızlı yüzük çekerim. Tanıştıktan bir hafta sonra evlenme teklif eder birinci yıl dolmadan ilk çocuğu ikinci yıl dolmadan ikinci çocuğu yaparım.
Benden hızlısı mezarda...
Genele vurursak erkekler tabi. Bunun için çizgili mesai harcayıp günde onlarca kadına yazan erkekler var. Bir adam vardı hiç tanımadığı kadınlara video çekip atan mesela.
Erdirmedi beyfendi. , acaba teklifiniz hala geçerli mi acabba
Erkekler yürüyor, kadınlar koşuyor... Devir tersine döndü erkek kaçıyo kadın kovalıyor
Ahahhah öyle bir şey yok
😄 😄 Tabi.. nerde yaşıyon venüste mi
Yoo senin yaşadığın dünyada yaşıyorum
Evli olduğunu bile bile yazanlar bile var evli diye daha çok yazıyor millet iyice kafayı yediler bu durum normal geliyor artık dkdk
Genelde erkekler daha hızlı giriş yapıyor. Ama sonra ipler kızlarda :D Bi noktadan sonra erkek kızın hallerine uyuyor
Kadınlar çekimser bir tavır sergiliyor.
Erkeklerde ise özgüveni iyi olan, sonuç odaklı düşünen hemcinslerim kazanır.
Kadınlar arasında yürüyen bir kesim olsa da (çook az)
Erkekler bu konuda master seviyesinde bence yürümeyi bırak koşuyorlar bile
Bence çok net yanılıyosun lgbt kızlar çok çok hızlı 😉
Devir değişti artık travestiler bile yürüyor. Güzel/yakışıklı bulduğunuza yürümeyin depar atın arkadaşlar jsjsjssjks
Kadınların yürümesi tabikide erkekler ön ayak olur ama erkekler yuruse öyle mi şerefsiz olur güzel kardeşim olur neler neler 😂
Erkekler.. Tanıştıktan ertesi günü çıkma teklifi almıştım amaç ben değilim nefes alsak yeter bazılarına
Erkekler hızlı.
O değilde hadi nişanlısın şu mesaja cevap vermeye yine de niye gerek duyuyorsun ki dimi sjdj
Erkekler daha hızlı tabi ki
Bu sitede bile anlayabiliriz. Kızların mesaj kutusu mu, saçma sapan doluyor erkeklerin mi?
O yürümek değil abazalık
@theghost278 hadi öyle olsun cinsiyet değişti mi😂
Evet değişti yürüme konusunda kadınlar daha önde istersen bu konuda bana katılmayabilir ya da kabul etmeyebilirsin, misal ben sitede bu zamana kadar hiç bir kıza yazmadım ilk mesaj hep kendilerine ait :) (bu hesapta değil tabi, eskiden bir hesabım daha vardı onda)
@theghost278 adına sevindim :D
Sevinecek bir durum yok ortada gayet sıradan bir durum olduğunu düşünüyorum ama teşekkürler madem, umarım seninde her şey dilediğin gibi olur :)
Mesaj bekleyenlerde var tabi hemcinslerinden. onları unutma böyle söylerken. ben mesaj atmiyorum
Erdirmezse yazarım hayatım ama olurda erdirir evlenirim boşanırsam yine yazarım ahahahah bu ne 😂
Harika ya 😂😂😂
@Asude-m he tamam oldu yazarım
Erkekler ya yuzsuz gibi yaziyorlar ben hic yazmaya bir tarafim yemiyor ama
Kadın istemezse erkek istediği kadar tirmalasın ciğerci kedisi gibi kapıda bekler durur
Erkekler tabii maşallahları var nerede mesaj kutusu açık olan var ona yazmayı ihmal etmiyorlar 🤦🏻♀️
Yok be o kadar da değil 😂
Erkekler uğraşır kadın tavlar
Onu bilmem ama hoşuma gidene direk yürürüm valla 😂😂
😂😂 bu nasıl bi saçma cevap olmuş. Bence erkekler yürümede daha hızlı
Öyle bir yürüyorumki sanki o bana yürüyor sanır gören 😀
Erkekler daha sık olsa da kadınlar daha hızlı. Kadın yürüyünce duran erkek pek olmaz
açık kapıda bırakmış 😀😀😀 erkekler sanırım sorunun cevabıda...
Erkekler daha yaratıcı daha çok ihtiyaç duyulduğundan
Erkekler çok yürüyor ama çoğu başarısız kadınlar ise yüzde 80 oranında başarıya ulaşır
Sosyal medyada erkeğin kaybedeceği bişey olmadıpından erkek her türlü yazar
Genelde kadınlar zaten yürümez ilk adımı karşıdan bekler... o yüzdeenn erkekler
Ben çirkin olduğum için yürümüyorum kimseye. Zaten arkadaş olarak görürler.
Erkekler diye biliyorum ama bu durum değişmiş de olabilir.
Türkiye'de erkekler yurt dışında bir çok ülkede kadınlar daha aktif.
Biz erkekler daha hızlıyız hiç yürüyen kadın denk gelmedim
Bence erkekler tabi. Çünkü erkekleri yazmaya iten dürtü şehvet ve bu romantizmden daha güçlü bir duygu. Kadınlar ise romantizm duygusuyla yola cıktıgı için erkeklerle bu konuda yarışamazlar.
Bayanların bekler hali erkeklerin yürümesiyle de yarışır bırakın şimdi bu işleri📢
Bazılarına evliyim dersin saygı bile duymaz hala yazar
Koç burcu hızlı yürür diye biliyorum, cinsi fark eder mi..
Erkek yürür.
Kadının diretip diretmemesi/ikna olup olmaması beğenisiyle alakalıdır.
Erkekler daha hızlı. Kadınlar daha yavaş ilerler. Her şeyi önceden planlarona göre hareket ederler
Erkekler daha hızlı kadınlar yine bi tık temkinli. Ama kadınlarında çok fenalarını gördüm:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?