uzun zamandır babamın annemi aldattıgından supheleniyorum. sadece ben degil. annem ve bir kac kisi daha bu durumdan supheleniyo. bunu nasıl anlayabiliriz? telefonunda sifre var. whatsappta takılıyo. surekli dısarda. eger aldatıyosa bunu nasıl ortaya cıkarabiliriz?
Cevabın nedir?
+1 yıluyurken telefonu aşır :D format at şifre düzelir pin kodunu gir google play storndan watsapı indir yaz telefon numarasını giriş yap eski mesajları yükle bak :D eğer hiçbirşey bulamadıysan şüphenizde haklısınız bide erkekler telefonu ters koyunca bir işler çevirir derler ona dikkat et :D
Size sorarsa kim yaptı diye benim telefonum kayboldu çaldırıp bulmak istedim senin şifreni açamayınca kiliylendi telefon bende fotmat atmak zorunda kaldı de :D04 Yorumla
Soran+1 yılsonra nırınının :D cok riskli isler bunlar su an
- +1 yıl
şifresi model olarakmı model olaraksa nasıl çizdiğine bak
Soran+1 yılyok sayılardan yapmıs sifre en son. surekli degisiyo
- +1 yıl
hm. d
En İyi Cevaplar
Onu annenizin ortaya çıkarması lazım.
18 Yorumla
Soran+1 yılevet ama nasıl yapcak bulamadık henuz
- +1 yıl
Kadın kocasını ondan bile daha iyi tanır, annenizin onu göz hapsinde tutması lazım babanızın yakayı ele vermesi an meselesidir. Karısının nefesini ensesinde hissettiğini anladığı an adam bocalamaya başlar ve hata yapar. Bunu kadın çok iyi anlar aslında.
Hafta sonu için sürekli plan yapsın anneniz ya da babanızın müsait olduğu zamanları kollasın ona göre ayarlasın, dışarıda yemek aile ziyareti vb. organizasyonlar yapsın. Bunlardan kaçan ve işinin olduğunu söyleyen erkek mutlaka takibe alınmalı takip etsin çok basit bir şekilde babanızın kirli çamaşırları ortaya dökülür.
Soran+1 yılbabam bu olaylardan once de bizimle zaman gecirmezdi. o yuzden hafta sonu etkinlikte bulunmak zor. isim var der genelde bizi basından atar. ama suphelendigimizi hissettirmeyi dusunuyoruz
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama hissettirince ne olacak adam düpedüz yüzsüz yüzsüz eve gidip geliyor bide annenizden faydalanıyor. Anneniz kadın olarak bunu hissettiği an direkt olarak yüzüne karşı sorsun aç telefonunu bana ver desin kabul etmeyince kessin biletini cehennemin dibine kadar. Ne çocuk ne evlilik ne de annenizi hak etmiyor. Sinirlendim kaba konuştum biraz ama böyle bu kadar rahat olması babanızın sinirime dokundu..
Soran+1 yılbiz de aynı durumdayız. emin olsak zaten hemen iliskimizi keseriz kendisiyle. ama direkt sorsak inkar eder. bu yuzden ortaya cıkarıp elimizde kanıtımızla konusmak istedik. bir de oyle bisey yoksa biz yanlıs anlıyosak bosuna ortalıgı karıstırmayalım dedik :(
- +1 yıl
Babanızın yapmadığı bir şey ise sizin ortalığı karıştırmakla kalmanız, yaptığının yanında devede kulak kalır. Yapmadıysa ne ala, ama durduk yere de şüphelenmiş olamazsınız. Açsın telefonunu neden şifre var bunların hepsi hafta sonunu bile ailesine ayırmayan adam da şüphe çeker ben olsam bende şüphelenirim ama ben yakalarım benden kaçmaz dediğim gibi annenize iş düşüyor işte, kadında bitiyor iş.. Umarım öyle bir durum yoktur ama kurt kemirmeye başlayınca sonu gelmez öğrenmeden içi rahat etmez insanın. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Soran+1 yılcok tesekkur ederim yorumlarınız icin. cok haklısınız
takip ettirebilirsin babanı bilgisayara keylogger koy aynı program android telefon için de var konuşmalarını takip edebilirsin gps takibi için kullanılan spy programlar var telefona gizlice yükleyip bilgisayarla senkronize ettin mi bir gün çaktırmadan babanın da gps ini açtın mı nerde olduğunu anında öğrenirsin zor değil sonra gizli takip mi yaparsın ne yaparsın bilemem
13 Yorumla
Soran+1 yılgpsi genelde acık. soyledigin programlar icin bir arastırma yapcam tesekkur ederim
Soran+1 yılinsallah bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. ortaya çıkarınca ne olacak? annen güvenmiyorsa, babanıda sevmiyorsa boşansın, illa ortayamı çıkarmanız lazım, annen ve baban ilişkilerinden, evliliklerinden mutluysa onların arasını bozmayada çalışma, babalar bazen başka kadınlarla olabilir, normaldir bu
02 Yorumla
Soran+1 yılneresi normal acaba? bu tur dusunceler yuzunden zaten bir cok erkek aldatıyo.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu annen ve bır kaç kişi kim aileden degılse onlara ne ayrıca aldatmıyordur telefonunun kurcalanmasından rahatsız oluyordur tek özelı odur ve bakmanızı ıstemıyor ve dıyelımkı aldatıgını kanıtladın annene boşamı dıyeceksın dıyelımkı boşadı sen hangısını tercıh edeceksın babanı tercıh edeceksen neden boşanmasına neden oluyorsun yok annenı tercıh edeceksen sen babanı sevmıyormusun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılben babamı cok seviyorum. aldatmasını istemiyorum cunku anneme yazık. ve yine babamın hayatında baska biri olmasını istemiyorum. paraları millete yedirmesin. bosanırlarsa evet durum kotu olcak cunku baskasıyla evlenirse yeni gelen itinayla paraları yer ve bir de kardesim falan olursa durum daha da kotu. yani sonuc olarak gittigi yol yol degilse o yoldan donsun diye cabam
Cevap sahibi+1 yıltelefon şifreli ve dışarda zaman gecırıyor dıye şüphelenıyorsanız boşuna şüphelenıyorsunuzdur aldatan erkek telefonunu şifrelemez sevgılısıne ben aramadan sen arama der mesaj ve aramaları hep sıfırlar telefon ortalıkta dolaşır eve zamanında gelır anlamsız sevgı gösterılerı yapar umarımda aldatmıyordur allah kımsenın huzurunu bozmasın
Soran+1 yılama onceden boyle seyleri yoktu yani telefonu ortalıkta dururdu, bizimle daha cok zaman gecirirdi falan ama insallah yoktur tabi biz abartıyoruzdur :(
Yaşın kaç bilmiyorum ama babana anneni aldattığını ima edersen alacağın cevabı tahmin edebiliyrum. bunun yerine yakalamaya çalış. Evden işe giderken nereye gideceğini falan sor ima etmeden tatlı dille sonra takipte ol anca böyle anlayabilirsin yoksa ters cevap almaktan ileri gidemezsin.
Ki telde şifre varsa ve kimseye baktırmıyorsa büyük ihtimak yapıyordur.02 Yorumla
Soran+1 yıl21 yasındayım ve genel olarak ters ve sert bir adam babam. yakalamak en garantisi
babamın telefonu hep ortadir herkes alır kullanır, ansızın aradıgında baba nerdesin dediginde direk yerini söyler gevelemez, gittiginde hep onu orda bulursun, giriş çikişlari sabittir geç gelirse bir sebebini sunar, catpat ara ansızın yanına git nerde oldugunu sor (Y)
03 Yorumla
Soran+1 yıl%90 nerde oldugunu soylemez. bazen telefonu acmaz. musait olursa kendisi arar. telefonu ortada bırakmaz. genelde hep gec gelir. yani tamam ben onu bildim bileli hep dısardaydı ama telefon olayı 1 senedir falan var maximum
- +1 yıl
telefona şifre koymak birşeyin aciklamasi olmaz ama, bence aveanın sayfasında aradıgın ve mesajlastıgın numaralar var cıkıyor yani ben kendim görebiliyorum telefonu koparabilirsen avea online işlemlerden bak derim aklına takilan sürekli aranmış numaraları 11880den sorgula, tabi ilk şifreyi açmasi lazim basında dur caktırmadan yakalarsın (Y)
Soran+1 yılbutun mesele o telefonu ele gecirebilmekte :)
benimde babam annemi aldatıyo bu neden çok iyi biliyorum baban anneni aldatmıyo olsa bile kesinlikle tangoda vs arkadaşlık sitelerinde kızlarla takılıyo mesajlaşıyo falan eminim yani aldatıyomu orasını bilemem ama karı kızla konuştuğu ortada
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasıl anladın aldattıgını babanın?
- +1 yıl
telefonu şifreliydi eve geç geliyodu sürekli birileriyle konuşuyordu mesajlaşıyordu en son kafayı bozdum ben bilgisayar işinden iyi anlarım bunu işlettim bilgisayarına sızdım bir şekilde fotoğraflara falan girdim fotoğrafları gördüm adam aldatmış 2 tanede çocuğu varmış * tabi ben araştırdım kimmiş neyin nesiymiş falan bu şekilde işte adam 10 senedir annemi aldatıyomuş bizim haberimiz yokmuş ben öğrendim ama annemlere falan söylemedim en son babam banyo yapıyodu telefonu çaldı baktım hülya hanım yazıyo açtım sesimi çıkarmadım alo hayatım falan dedi kapattım bu şekilde dahasıda varda uzun olur baya :D
Soran+1 yıl:( cok zormus ya allah yardımcın olsun kardesim
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sanane kızım yaa... Anan derse ben zaten biliyorum. Bu bizim fantezimiz filan.. Ne yapacaksın o zaman? insanların özel hayatları seni ilgilendirmez.
00 Yorumla
+1 yılannenizle ilişki yaşamıyor veya soğuksa evde sıkılıp dışarı çıkıp sevinçle dönüyorsa...
03 Yorumla
Soran+1 yılyok genelde bol bol icer oyle doner. sarhos falan gelmez eve tabi ama guzel icer. suratı da hep asıktır
- +1 yıl
anneniz konuşsun dert ortağı olsun
Soran+1 yılhep bahanesi var babamn
Bir kadın için asla affedilir birşey değil.
Inşallah sadece şüphe olarak kalır.
Emin olmak için şifresini öğrenmeye çalış canım.00 Yorumla
+1 yılbabanın tanımadığı bir arkadaşınıı peşine tak erkek olsun ama nerye gidiyor ne yapıyor takip ettirt. benim arkadaşımın basınada gelmişti 3 arkadaş takip ediyorduk ama sonra bişey cıkmadı yokmuş öyle bişey :) İnş. sizdede yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim babam fazla uyanık ve surekli arabayla :/ yani bir yerden sonra durumu cakar gibi geliyo o yuzden simdilik takip isini bekletiyorum
- +1 yıl
bizde o yüzden 3 kişi geziyordum birimiş kaçırsa digeri var gibi düşün ya da faceden konuş sürekli babanla ordan nerelere gidiyor neyapıyor öğrenirsin konuşmaya tıkladıgında nerden yazdıgı haritada cıkıor
Soran+1 yılfacete cok takılmaz whatsappgillerden kendisi :(
Dedektif tutun takip ettirin veya şifresini görmeye çalışın.. Şifre çözmek için de yığınla metod var ama zor yazması
02 Yorumla
Soran+1 yılsifreyi bulurum da telefonu almak sıkıntı. ayrılmıyolar cunku
ben şüpelenmiyorum biliyorum ama yapacak hiç bişeyim yok çaresiz seyrediyorumm.. çok zor bir durum allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( amin kardesim senin de
çok uğraşma o kedi birgün mutlak hata yapar sizi takibinzi anlarsa sonuç çok kötü olur
birde annen ile aralarında sorunmu var bir bak04 Yorumla
Soran+1 yılaslında yok. ama azgın teke sendromuna yakalandıgını dusunuyorum yas 44 cunku
Soran+1 yılbir iliskisi varsa bu onu engeller mi? :/
Direk bunu sorma ama ima ederek sor sonra hareketlerine bak yalan soyleyen insan kendini hep ele verir
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sorabilirim ki acaba :)
+1 yılBabasının Telefonundaki mesajı okuyan sen değilmisin?
00 Yorumla
+1 yılCikarirsan evlilik dagilabilir babani ikaz et bence ;-)
04 Yorumla
Soran+1 yılonu nasıl yapcam acaba :)
- +1 yıl
Delilleri topla ve bidaha yaparsan anneme söylerim ve bu evden gideriz diyebilirsin mesela ;-)
Soran+1 yılgeri donmeyin derse napcaz :)
- +1 yıl
Ozaman Birak yapsin ne ugrasiyorsun ozaman ;-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılCici annemden olan kardeşimle ne zaman tanışacağım diye. Sor
14 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun be :(
Cevap sahibi+1 yılAldatan adam bişeyler vaad ederde aldatır senle evleneceğim falan filan işte o yüzden hazırlıklı ol
Soran+1 yılnereye evleniyo ya? annem daha once bosanmak istediginde oyle bisey hic bir zaman olamaz dedi kabul etmedi. kendi boyu kadar 2 cocugu var. keserim onu valla baskasıyla evlenmeye kalkarsa
Cevap sahibi+1 yılYa aldatmıyor ya da zamanında ayak yapmış annane
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şüpheleniyorum ama boşver kurcalama ailenin dağılması pek iyi bir durum değil. Aldattığı kesinse bile babanla teke tek konuş düzgünce devam ederse ortaya çıkar ama yinede bir düşün
00 Yorumla
+1 yılMufettis gechat gibi takip edeceksiniz yapacak bir sey yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelefonu iphone ise icloud şifresini öğrenip takip edebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef samsung
+1 yılbu soruların sayısı hergeçen gün daha fazla artıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenle bababının cinsel hayatları nasıl o işi yapıyorlarmı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılAldattığını kanıtlarsaniz ne olcak?
02 Yorumla
Soran+1 yılbosansınlar mumkunse
- +1 yıl
O zaman peşine adam takcaniz ya da siz takilcaniz
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakip et. davranışlarına bak.
13 Yorumla
Soran+1 yıldavranıslarına bakarsam yarı yarıya gibi gorunuyo :/
Cevap sahibi+1 yılimalarda bulun aynı evdeyseniz illa birşeyi gözüne çarpar bu dünya da hiç bir sır sır olarak kalmaz
Soran+1 yıldaha dikkatli olcam tesekkur ederim
+1 yılEvli adamın telefonunda şifre mi olur
06 Yorumla
Soran+1 yıloluyomus iste
- +1 yıl
yok öyle bir şey konusun annenle acsın
Soran+1 yılsize ne, herkesin ozel hayatı var tarzı konusmalarda bulunuyo :(
- +1 yıl
Bu şekilde özel hayat evlilikte olmaz , evliysen karsıdnakıne karsı sorumlulukların var demektır bunlardan bırıde sadakatının sorgulanabılmesı suphe bıraktırmaman gerektıgıdır
Soran+1 yılevet ama kendisini her zaman haklı gormek gibi bir manyaklıgı var. aynen su kafada: calısan benim, size bakan benim, siz beni sorgulayamazsınız.
- +1 yıl
İyide onu hayırseverlerde yapıyor :D
En iyisi takip bence kardeşim
00 Yorumlaanneni biraz daha seksi giydir
00 Yorumlatakip ederek.
15 Yorumla
Soran+1 yılnasıl takip edebilirim acaba? genelde ortalıkta olmaz cunku
Soran+1 yılsurekli arabayla olmasa kolay olurdu da :(
Soran+1 yılevet aslında haklısınız olabilir bu :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnende babanı aldatsın :))
02 Yorumla
Soran+1 yıltobe yaaa o zaman normale mi doncekler yahu
Cevap sahibi+1 yılAldatanı aldatmak zevktir derler. :)
Takip.
00 YorumlaTakip edin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek adam yapar
NOKTA00 Yorumlababana bnu ima et
04 Yorumla
Soran+1 yılbunu denemeyi dusunuyorum
Soran+1 yılevet insallah ters tepmezse
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabanin cani baska kutulari cekiyo
00 YorumlaNasıl anladın
013 Yorumla
Soran+1 yılgenelde evde yok. telefonunda sifre var. surekli telefon sessizde. whatsappta takılıyo. facebook arkadas listesini gizledi. yer bildirimi ve etiketleri once ondan onay istiyo artık. nerde oldugunu soylemiyo. soyledigi yerde de olmuyo.
Soran+1 yılekliyim
Soran+1 yılevet arkadas listesi acık degil
Soran+1 yılıyyyyy :( mecbur kalırsam onu da yaparım sagol fikir icin
Soran+1 yılaldatıyosa yapmasın ne gerek var artık
Soran+1 yılaldattıysa geri donmesini hic birimiz istemeyiz ki
+1 yılyapmıyor rahat ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden bildin?
- +1 yıl
içime doğdu...
Takip et
00 Yorumla