Babamın annemi aldattığını düşünüyorum ne yapmalıyım?

Merhaba konuya nasıl başlasam bilmiyorum bunu daha önce kimseyle konuşamadım içime ata ata artık kafayı yiyeceğim. Babamın uzun bir süredir kısa süreli gizli ilişkiler yaşadığını düşünüyorum bu düşüncemi destekleyecek birçok açığını yakaladım. Odasının kapısını kitleyip fısıldayarak telefonda konuşmalar, facebook da yazışmalar, telefona fotoğraf atan bazı kadınlar vs. Bir süre önce babamla tam ayrıntıya girmeden üstü kapalı bir şekilde bu konuyla ilgili tartıştım ve kendini bir şekilde üste çıkarıp haklı konumuna geçti daha doğrusu ben annem tartıştığımız konuyu duyup üzülür diye kapattım konuyu. Psikolojim gerçekten bozuk düşündükçe hem zihnen hem bedenen kendimi yıpratıyorum ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum benim annem ev hanımı ailesi için canını verir hak etmiyo kesinlikle bunları zaten beni en çok sinirlendiren de annemin aldatılıyo oluşu. baannem bizimle yaşıyor ve gerçekten pislik kadının teki annemi sevmiyor bize hiç huzur vermiyor fakat annem babam üzülmesin diye hep içine atıyor çok üzülüyorum. Babam birkaç haftadır bazı geceler saat 1-2ye kadar oturduğumuz sitenin güvenliğinde bayan güvenlik elemanıyla sohbet ediyor veya başka bir şey bilemiyorum ve güvenlik elemanıyla sürekli telefonda görüşüyor odasına çekilip. Ne yapmalıyım lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın
Babamın annemi aldattığını düşünüyorum ne yapmalıyım?