Annemin babamı aldattığını düşünüyorum ne yapmalıyım?

Öncelikle herkese merhaba. ben çok fazla sitelere üye olan biri değilim ama bu siteyi sevdim ve maalesef bir derdim var ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :/ Annem anneannem felç olduğu için çok dışarı çıkmayıp çok fazlaca nette takılır iki haftada bir kız arkadaşlarıyla buluşur yani bize öyle diyo ama bir gün eve geldiğinde bir kaç makyaj malzemesi almış avmde bir yerin kapandığını çok ucuza aldığını söyledi hangi mağaza dediğimde adını hatırlamıyorum şimdi dedi ve bahsettiğimiz avmyi çok iyi bilirim onu denemek için amnin üst katındaki yerden mi bahsediyosun dediğimde aa evet orası dedi ama orada öyle bir mağaza yok.aradan iki ay falan geçtikten sonra orjinal parfümle geldi yine bir mağzanın kapancak olduğunu parfümlerin 20 liraya satıldğını söyledi.Bence hiç bir yer 100 liralık parfümü 20 liraya satmaz yani saçma.bende neresi öğren yarın kendi parfümüme bakıyım dedim yerini ben bilmiyorum kızlar biliyo dedi ara öğren dedim ertesi günün akşamı arkadaşını aradığını kızların o gün o yere tekrar gittiğinde mağazanın kapanmış olduğunu söylediklerini söyledi.İnandırıcı gelmedi.Sonra telefonunu aldım mesaj falan hiç bişey yok ama arkadaşlarıyla buluşcak olduğu saatteki aramalara baktım bir numara vardı numaranın sahibini öğrendim ve bana bir keresinde bahsetmiş olduğu bir adamın numarası çıktı.Ayrıca bir gün tulum peynirle geldi annem çok sever ve poşet adamın oturduğu semtte bulunan bir yerin poşeti.Şuan kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.annemi çok seviyorum onunla anne-kızdan çok arkadaş gibiyiz çok çok yakınız ve babamı da çok seviyorum kesinlikle mutluluğu hak eden biri üzülmesini istemiyorum ve annem babamla şakalaşır canımlı aşkımlı konuşur yani oof kafam çok karışık lütfen yardım edin :(
Annemin babamı aldattığını düşünüyorum ne yapmalıyım?