Annemin babamı aldattığını düşünüyorum yardım?

Annem bir iş kadını babam yakın bir zamanda işi bıraktı anneme yardımcı oluyor çok tatlı sempatik ve zeki bir adam. Anneme gerçekten çok aşık ve annem ne derse yapıyor temizlik yemek vb vb. Annem nerdeyse 2-3 yıldır sürekli telefonda konuşuyor bizden kaçıyor ortalık yerde babam veya 13 yaşında ki küçük kız kardeşim yokken içip ağlıyor. Annem sürekli stresli ve bir şeyler düşünüyor babama yeterince iyi davrandığını sanmıyorum. Annemin telefon konuşmaları yazışmaları falan çok oluyor ve gizliyor ben otururken sürekli onun telefonda görüntülü konuştuğunu düşünüyorum yanına gidince hemen konu değişikliği yapıyor. Babama anlatamıyorum adam çok hassas ve masum lütfen yardım edin kardeşim daha çok küçük ne yapmalıyım babama zarar gelmesini kardeşime zarar gelmesini istemiyorum. Evde anneliği ben yapıyorum resmen hem anneme hem babama hem kardeşime lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke yapabilsem ama boşansalar bile babam dayanamaz bir şey olur diye korkuyorum. Annem zaten bizi önemsemiyor ama evde küçük çocuk var ona annelik yapmak zorundayım 😞
Annemin babamı aldattığını düşünüyorum yardım?