Güncellemeler
+1 yıl
Senelerdir babam salonda uyuyor. Surekli maddi sorunlarimiz var ve bitmiyor. Ben de hep calistim destek oldum. Kendime hic bisey yapamadim. Tatil yok sosyal hayat yok disarda yemek yok. Asla sormaz biseye ihtiyacimiz var mi bunaldik mi vs. Hep annem kavga ederek zorla isteklerini yaptiriyo. Kumar aliskanligi var. Evlilik yildonumlerinde babam anneme evlendigim gun öldugum gun dedi bizim yanimizda. Evde bisey bozulur annem yapar. Babam asla ellemez. Annem de farkinda ama bunca sene cektim diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen isten geldigi gibi basliyo bagirmaya. Fiziksel siddet disinda hersey var ozetle. Siz karismayin diyosunuz da bu saygisiz ortamda yasamak ve annemi her gun uzgun gormek canimi sikmaya basladi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saçmalama. Sana ne babanın aldattığı? Sanane anne babanın özel hayatı.
Bu durumlar dan rahatsız oluyorsan. Babanın anneni aldatması durumunu beklemene de gerek yoktu. Annene boşanma davasını actiracaktin olay bitecekti. Ama annenle babanın geçmişinde senin bilmediğin şeyler de var. Belki anneyin aşamadığı babana saygı duyduğu yerlerde vardır. Ayrıca babanın anneni aldattığını söylerken annein babanı aldatmadigindan ne kadar emin olabilirsin? Yanlış anlaşılmasın varsayım olarak konuşuyorum. Ev sizin ise ayrılmak yanlış bir karar olacak. Ev kiraları berbat durumda ortada kalırsınız. Vs vs bir suru şey var.
Defalarca soyledim anneme zaten. Onun da hep agzinda bosancam lafi senelerdir. Ama bi turlu olmuyo iste. Ya herseyi gec eyvallah ikisinin arasinda vardir problem vs. Bizim yanimizda bariz acikca konusuyo adam ya. Asla iletisim kurulmuyo hemen bagirarak uste cikiyo yalan soyluyo vs. Zehirli yilan gibi ayni. Kendi evimiz. Annem babasinin uzerine olan bi arsaya ev yaptirdi. Az cok biseyler kalir yani ilerde. Dedem yasli zaten Şu an ev araba illa ki kalicak. Şu an da evi satsak tum borclar biter en azindan 1+1 aliriz. Karismiyim diyorum ama olmuyo. Sindiremiyorum
Pek fazla dahil olma onların arasındaki mevzulara. Fiziksel şiddet yokmuş zaten. boş ver sen kendi hayatına bak. Onlar kendi aralarında olur gider. Sıkıntıyı çeken annenin kendisi değil mi zaten? Boşanma niyeti olsa çoktan bosanirdi zaten. Çoluk çocuk mevzusu değil o
Ben de boyle dusunuyorum bazen. Istemeyen kadin 1 sn durmaz. Kimse tutamaz. Hep icine atiyo da nereye kadar? Gecen gun kumar oynadigi icn sizin babaniz yok artik dedi bana sinirli sekilde. Ben de istemesem de karismak pek mumkun olmuyo maalesef. Kendi hayatima bakmak icin disarda uni okudum zorla geri getirttiler beni. Sonra ise girdim 12 saat calistim yine onlara verdim. Bu hayat boyle devam edicek yani. Herkesin bi sabir noktasi var. Evlilikten erkeklerden soguttu beni. Bi de utanmadan guluyo bu durumlara yuzsuz
Babana bakarak erkeklerle olan ilişkilerini kıyaslama. Bence baban dan çok annen sıkıntılı o evde. Annenin durup artık babanız yok demesi çok saçma ve yapılmaması gereken bir şey. Aslında seni babandan çok annen strese sokuyor anladığım kadarıyla.
Annenle konuş ve babani takip edin. Doğruysa ayrılir annen
Herkes supheleniyo zaten. Ama kanit yok. Ve babam surekli annemi istemedigini ima ediyo. Bosa artik beni aldat diye bekliyorum zaten diyo sakayla karisik. Bosanma davasini da ben acmam sen accaksin diyo anneme. Annem de ise girmek istiyo surekli ama o jzin vermiyo. Calisirsan ben calismam evde otururum diyo. Yani igrenc bi durumdayiz acikcasi. Boyle senelerdir devam ediyo. Oyle bisey olsun ki kendi kazdigi kuyuya kendisi dussun istiyorum
Sen takip et babani. Açık verecektir. Samimi oldugunuz yakın arkadası varsa ondan bilgi alın.
tamam şöyle yapın baban seninkede birlikte olsun aldatmasin
Yuhhh
yanlış anlama annen boşanacak tip değil ve sen karışma
sana düşmüyor malasef
Sosyal medya da mi aldatıyor
Hem sanal hem reel oldugunu dusunuyorum. Bir ara isyerindeki muduru babamin annemi aldattigini sakayla karisik soylemisti. O gun nasil hissettigimi anlatamam. Ama o kisi gevsek bi tip yani bilemiyorum. Kendi de tekin biri degildi. Bir de davranislari bariz belli ediyo. Konusmalari vs. Ama kanit yok iste. Annemi itiyo resmen. Bosanirsak bi gun sen ac dava ben acmam diyo yani maddi acidan. Senelerdir bosanma konusu hep geciyo aralarinda. Defalarca annem niyetlendi ama hep vazgecti
İspatlamak için fske hesapla sosyal medya da yürü ona
Şüphe varsa aldatıyordur
Telefonunu karıştır din mi
MahleMahkemede dava acalım
Kaç yaşındaa annen baban
Babanı öldür