Nişanlımla 4 yıldır beraberiz evlenmedik ama karı koca gibi yaşıyoruz sürekli bizde ve sayısız kere zina girdik 100 kere belki de ama içimdeki o yarayı tarif edemem azaptan korkuyorum ama bırakamıyoruz birbirimize çok alıştık ama kendimi çok kötü hissediyorum cehennemde yanmak istemiyorum nasıl bırakabiliriz arkadaşlar lütfen yardımcı olun?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Yanına baban, amcan ya da erkek kardeşini al, gidin bir imama kıydırın nikahı. Bir sözle, bir imzayla seks yasallaşacaksa içiniz rahat eder yavrum
İmam nikahı istemiyor beyfendi
İmam istemiyorsa yanına ailenden erkek almana ihtiyaç olmadan gidip ayak üstü nikaha imza atarsınız zor değil
İstmeiyor işte nikahlanmak ne bileyim hersey tam olsun istiyor düğündür şanlı şöhretli takıp takıstırır altın önceden istemiyor amma ben bıkmısım bu günahtan dayanamıyorum içim yanıyor kalbim sızlıyor
Ohho hem ayranım dökülmesin hem gôtüm sîkilmesin. Öyle olmaz, madem öyle zina yapıyorum diye hayıflanma, seks sonrası git fakir makir doyur günahlarını sevaplarla kapatmaya bak
Bana kalsa ben anında kıyarım imam nikah bıktım bu günahtan ama beyfendi istemiyor of offf
Tek günahın bu olsun, bir şey olmaz
İnşaellah Kurtulursunuz. Yanlız Böyle ilişkiye Girerken Şeytanda Sizinle Birlikte Zinaya Dahil Olur . Birde Zinadan Çocuk Olursa Eğer Çok Sıkıntılı Olur
Görüş atan mavililerden biri çok doğru demiş. İmam nikahı istemiyorsa birlikte olma. O zaman gerçek yüzü ortaya çıkacak.
yaparken de aklina geliyor mu cehennem atesi yoksa herifin atesi unutturuyo mu hepsni LOL :D :D :D :D
Evlen madem tüm olay bir hocanın karşısında sizi evlendirmiş olmasıysa çok basit bir işlem.
Evlenin o zaman. ya da daha varsa ve kesin evlilikse niyetiniz imam nikahi yapin
Evlenerek olabilir mi acaba bu saka falan mi Allah'ınizin askina ya
ya dıni nikah cok mu zor zaten evlenecegız dıyorsunuz
dünya onun üzerine kurulu madem birlikte olmayı seviyorsunuz evlenin ya da nikah kıyın
Nikah kıymak zor değil knk, biz evleniyoruz deyin kıyın nikahı
olm delimisin nesin ne cehennemi 😂😂 seks yap bol bol evlencen nasılsa bu din denen saçmalıklarada kafanızı yormayın 😂😂
4 yıl mı evlenmeye gerek kalmamış ki yakinda da ayrılırsınız zaten. Zinanın sonu mutluluk bitmez çünkü
Nikah kiyacaksiniz o zaman, zaten 4 senedir berabersiniz belli ki anlasiyorsunuz ki berabersiniz...
İstemiyor nikah kıymak
O zaman ayrilacan ablacim, hem istemiyor hem boyle hayata devam etmek istiyor, yok yani hayatini etkileyecek bir sey mi zaten simdi de kari koca gibiymisiniz nikah dedigin nedir ki iki lafa imzaya bakar, gonlunuz rizaniz var mi, ki var zaten dedigin gibi 4 sene...
Vela tekrabüzzinaa. -zinaya yaklaşmayın. Ayet var ayet. tövbe et günahlarından arın
Allahımmm içim yanıyor yemin ederim şeytan gözümüzü kör etti haydi ben cahilim sen niye yaptın adammm 😭😭
Allah ikinizide bağışlasın🤲🏻
Amin dua edin nolur şimdi gördüm ki zinanın azabını kalbime ağrı girdi
Niyetin çok önemli unutma. Nişanlınlada resmi nikah olana kadar arana mesafe yok yaklaşma ona. Kendini günahkar hissettigini anlat o da kararına saygı duyucaktir. Abdestini al namaza başla, tövbe et. Dualarım seninle kardeşim. Kalbin nurla dolsun inşallah ☺️🤲🏻
4 yıl içinde evlenmeyi düşünmediniz mi?
4 yılda 100 kere normal bir durum anormal olan niye 4 yıldır nişanı bir türlü geçemediniz ve aynı evde kaldığınız ve ailelerin buna bi şey de dememesi
4 yıldır nişanlı değiliz yemi nişanlandık ve aynı evde kalmıyoruz zaten sadece evlerimiz çok yakın her gün gelebiliyor zafen ailem yok
Hayırlısı olsun bacım ataşle barut yan yana durmaz derler kafaya takma pek
Öyle de allaha da mı öyle dicez gardaş
Bak şimdi orta açıp bana gol atmaya istiyosun 🤣diycem 100 kere zıplarken hiç mi düşünmedin olmayacak
Müslümansan dini nikah denen bir şey var en azından vicdanını rahatlatırsın.
Çok uzatmışsınız evlenin artık ya da diki nikah kıyın bari en azından hatam işlemeyin
Evlen asko bunu da biz mi söyleyelim. Duracağın yeri bil 🤷♀️
şu an imkansız onu bizde akıl ediyoruz o kadar ama şu an durum el vermiyor
Onu bunu bahane etmek kolay. Ama bir imam nikahı kiy en azından. ser oluyorum biraz ama dost acı söyler kardeş
* Sert
bir an önce evlenmelisin ve artık ona bunu yapmak istemediğini söylemen lazım oruç tutmak da iyi olur 3 aylar yarın başlıyor
Resmi nikah istemiyorsanız imam nikahı var, dinde kolaylık var, tövbe edin Allah affedicidir, imam nikahı kıyın rahat olun
birlikte olmaktan zevk alıyorsan keyfini çıkart ama hiç yoktan imam nikahı kıyın zinadan kurtulursun
bırakacağını sanmıyorum ikinizde o zevki almışsınız alışmıssınız artık.
allahım nasıl olsa evlencez. kyk borçları bile siliniyor sen de bi kıyak yaparsın artık diye dua et.
Evlenerek ve tövbe ederek kurtulabilirsin başka yolu yok maalesef
Tövbeni gerçekleştirmek istiyorsan kurtulmak istiyorsan özelden mesaj at ablacım yardımcı olucağım
Sana bir sır vereyimmi cehhenem aslında yok luciferde yok :)
olan olmuş biten bitmiş diyebilirim sadece evlenin 4 yıl olmuş
Git dini nikah kıy kurtul ne korkuyon
İstemiyor beyfendi imam nikahı
İstemesini sagla
Nasıl
Iliskiye girmeyeceksin. Dini nikah yapmadan bundan sonra yapmicam diceksin. Eyerki seni seviyosa ve seni istiyosa sana nikah kıyar. Ama niyeti başkaysa sana kızar seni zorlar. Eyerki seni kullanmak için nişanlıysa bedenin için nişanlıysa belli olur. Sen kendini tutarsan istemezsen hersey belli olur.
İmam nikahı yapın sizde cahil misiniz o kadar
İstmeiyor nikah nasıl ikna edeceğim
Resmi bir şey degil ki imam dua edicek o kadar
Şu uyuştuğun dinden kurtul.
Sie.
Yorum da silinmiş 😂 ne kadar bağnaz olduğunu görmüyor musun başkasının dini değerine olan bu yaklaşımınla
😎
Nasuh tövbesi arkasından imam nikahı
Biran önce evlenmeye bakın
Araya fitne girmeden
Cehennem ateşlerinde yanmayı hak etmişsin.
Dini nikahınızı yapın
nikahlanmak zor mu cann
Nikahi niye kiymiyorsunuz
Allah hıdayet versın.. Insallah
bırakmayın evlenin artık daha nolcak 4 yıl diyon
Şekerim evlenince geçer azabın, niye kasıyorsun
Ne açıdan el vermiyor? Ne zamandır nişanlısınız ki
Para olarak yeni nisanlıyız anca 1 sene sonra evleniriz biraz çalışıp
4 senedir birliktesiniz, nişanlanmadan önce sevişmişsiniz. Vicdan yapmak için geç kalmamış mısın acaba biraz
Ben zaten dindar deildim hocalara gittim kuran kursuna vs yeni öğrendim vicdanla alakalı bi durum değil
Evlenince dindar olmaya devam edersin, artık olan olmuş, en azından tadı kaçmasın
Tövbe et bi daha yapma knk
Evlen
Nikâh kıyın olsun bitsin
Ivedi nikahlanin hemen
evlenin siz de neyi bekliyorsunuz pişman kadın
İmam nikahı yapın
İstemiyor imam nikahı
Olur mu ama öyle
nisanlin degil kandirma
Yeni nişanlandık
imkansiz bu
Niye aw
diyelim gerçek nisanlin kafasiz mi? 4 sene neden zina yapar evlencegi insanla :) bosun gunahabgirmek mantikli mi.. dini nikah yap gizlice gunaha girme bare
Evlen mesela
şu an mümkünatı yok
100 kere yapmışsın zaten yanican 150 olsa ne fark eder ki
Allah affedicidir
Sen yıllarca bile bile defalarca zina yap allah affeder de
Olsun yine de en günahkarlar bile tövbe ediyor Allah kapısı açık böyle bu kafayla düşünürsen günahkar ölürsün Allah korusun
Evlilik için para gerekmiyor kardeşim kendinizk kandırmayın gidin belediyeden sıra alın
Yüzlerce kez zina yapmış kişi bana günahkar diyor 😂😂
Düğün neyle yapcan ya da eve eşya ne ilen alacan sorarım sana gardaşım
Bn tövbe etmişim yeni allahı öğrenmeye başladım önceden bilmiyordun kimse öğretmedi cocuk iken
Gereksiz şeyler bunlar 2 imza at oldu bitti kardeş allahada düğün yapicak paramix yoktu dersin
Dini nikah ile
Ama nişanlın yakında evlencen
nikah kıydırın sizde ne var bunda imam nikahı
Evlenin.
Nikah yapabilirsin.
Çocuk yapın ozaman
Vakti gelmiş :)
Neden evlenmiyorsunuz?
Evlenin?
Evlen
Bian önce evlen.
Bırakmak istiyorsan tövbe et yapma bir daha