Bir türlü kurtulamıyorum?

Ya arkadaşlar ailem çok baskıcı ve sürekli eleştiriyorlar beni giyimime konuşmama telefonuma hatta telefonumda bi uygulama vardı 2 hafta önce family link diye bi uygulama beni gözetliyor ordan mesela hangi uygulamayı ne kadar kullandığımı görüyor canı isterse limit koyuyor telefonuma mesela günlük 30 dakikam oluyo sonra telefon kilitleniyordu falan bu 2 yıl böyleydi ama telefon değiştim o yüzden artık yok neyse ama bu aralar sürekli telefonumu istiyor abimde aynı şekil ya anlamıyorum abim beni yıllar önce taciz etmişti bunu anneme söyledim odaya çekti bişeyler konuştular sonra her şey düzeldi sanki beni hiç taciz etmemiş gibi davrandılar annem ve babam oğlunu öve öve bitiremiyor tabi babam bilmiyor bu konuyu ama yinede çok zoruma gidiyor abim olacak o şerefsizin sevgilisi var hiç bişey demiyorlar kız hergün bize geliyo ama bişey demiyorlar tabiki böyle olması gerekiyor zaten ama sıra bana gelince işler değişiyor hatta tacize uğradığım gecesi babamlar geldi eve telefonumu istediler sevgilimi öğrendiler işte ondan sonra çocuğa dava açtılar evde savaş çıktı bide bu olaydan yarım saat önce tacize uğramıştım çok kötüydüm her neyse bu durumu düzeltmek istiyorum evden kaçsam bulurlar
Bir türlü kurtulamıyorum?