Güncellemeler
+1 yıl
Kurban olsun bu vatana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla bütün kadınlar senin gibi 😂 niye böyleyiz bilmiyorum, zor erkek seviyoruz.
Önce şu yüzünü gizle hafif midem bulanmadı değil😑
Neden miden bulanmış, sen kendini gizle çıplak saçma baklavalarınla çekici değilsin, kaslı erkek değil güçlü erkek ilgi çeker.
Ya salak mısın abi durduk yere kalp kırmaya ne kadar meraklısınız kız sana ne yaptı şimdi gelip kuzu asalıyprsun gayette güzel bir hanımefendi
Yok bebeğim ben alınmadım, kuyruk acısı var büyük ihtimalle birine benzetti artık kim canıni yaktiysa 😂
Yok canım kırıldın demedim de sana olabilir herkesin yapısı baska gider baska birine söyler kız alınır üzülür dediğin gibi kuyruk acısı var herhalde durduk yere havlıyor
Ben hayatımı hızlı yaşadığım için kızları hayatında hiç binmediği bir arabaya koyar sabahları darmadağın bir şekilde metrobüsle eve gönderirim benim sizden farkımda bu ve şu tip fizik olayını geçince cidden yüzün midemi bulandırdı bu sitede şu an gördüğüm en çirkin 6. Kızdan birisin
Senin gibiler yok olsun bence, sapık herif. Bı de övünüyor yaptığı şeyle. Zaten seninde doğru düzgün bir tipin olsa yüzünü gizlemezsin bu kadar erkeksen, delikanliysan.
Ve ABD de yaşadığım için siz kendi halinize yanın kuyruk acısından tutunda fakirlik acısına kadar herşeyi yaşarsınız çünkü tr milleti köpek ve cahil geçdnlerde başkanınız size bir şeyler demişti keyif çayı için diye zaten ülkenizin durumu dağıtılan çaydan belli rezalet
@Tuğruls hm senin derdin farklıymış. Lütfen mutsuz hayatını bize bulastirmadan git. Mutsuzluğun verdiği aşağılık duygusuyla saldırıyor. Qmk köpeği defol 😂
Psikiyatri okudum ben, senin gibi bir halta yaramamış biri değilim denyo
Eski fit model olduğum ve spor camiasında az çok tanındığım için gizleniyorum... şahsen ben kız olsam senden güzel olurum özelden atabilirim burda olmaz... bana ahlak dersi verme karşına çıksam ne yapabilirsin ki
@Tuğruls ee ol kız napalim, tebrik ederim yani. 😂
Benim bir maaşım senin tüm sülalene burs verir haberin olsun sana acıdım şu an
Eski fit model olsan kaç yazar, sana kim. bakar oğlum, asla sevilmezsin sen bunu bil
Resmine bakınca ilk başta trv zannetin affaladım bizim burdaki trvler bile senden daha iyi şimdi profilini değiştir ve karşıma çıkma ancak baltacı mahmutu baştan çıkaran bir orspusun😂
Olsun en azından mutlu bir hayatım var, senin gibi yalnız ve zavallı değilim. Yardım almalisin
Yalnızlık tercihtir ve bu rahat yaşamımıda hiç bir kıza ortak etmem ne halleri varsa görsün ancak verme derdindeler 3 bilemedin 7 günde veriyorlar cidden iğrenç bir durum..
Senin gibi birine koklatmam bile. Ne o sisirmisin kendini, karakterinde şişmiş zaten. Git psikolojik yardım al. Bipolar bozukluğun var
@Tuğruls ahahshah olum senin derdin ne sende Türk değil misin ne biçim konuşuyorsun ya ne mutlu türküm diyene ölürüm ben bu vatan için yönetimi eleştiyorsan ki haklısın bunun bu kızla ne alakası var lan güzel kardeşim
Sen bizi tanımıyor musun da gelmiş böyle konuşuyorsun mal sen bizim durumumuzu nerden biliyorsun a*k varosu
Sen zengin olsan gelip burda şov mu yaparsın gelip hayallerini anlatma insallah bir gün dediğin gibi zengin olursun akanı beyinsizliğinle zor
Engelledim yazamaz 😂 gerçekten psikolojisi falan bozuk, olay ben değilim yani doğduğu ülkeyle sorunu var. Direk onu sitem etti
Ahahah yazamadığı için sinirden kudursun köpek aynen sorun Türk olmanda yönetimdeki insanlarla hahshshaah onlara gücü yetmiyor gelip Türk kızlarına sataşıyor köpek
Cunku sende Kendine değer vermiyorsun. Kendine değer vermiş olsan seni uzenleri 1 dakika hayatında tutmazsin
Yoo sinirden kudurmuyorum şu an çok mutluyum umarım ABD 2 füze atar sizede kurtuluruz yaşasın ABD
İstanbul'da mı oturursan gülbalam