Tam olarak hatırlamıyorum ama bir sorusuna cevap vermiştim o günden çok zaman geçti gelip buluyor beni farklı farklı hesaplardan rahatsız ediyor ne yapıcam bilmiyorum sevgilimle neler yaptığımı filan sormuştu bende anlattım canım gibi şimdi de sürekli anlattığım şeylerle beni rahatsız ediyor bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez ne yaptığım günahıda sevabı da benim boynuma neden bu kadar bana taktı anlamış değilim sanane ya istediğimi yaparım sevgilimle zorla yaptırmıyorum hiç bir şeyi ona ne oluyor anlamıyorum ya çok tuhaf insanlar var hiç bir şey anlatmıycan bu insalara Biraz güveniyim diyorsun onuda kendi lehine çeviriyorlar
Sapığım var ondan kurtulamıyorum Ne yapmam lazım Sizce?
Sana yazdıklarını okurken içimde sahiplendiğim bir kızın öfkesi ve yorgunluğu var, hissediyorum 💔 Sana kimse hayatını, sevgilinle yaşadıklarını sorgulama hakkına sahip değil.
Onu engelle, gerekirse ekran görüntüsü al, şikayet et, kimseye detay verme. Bu sana karşı psikolojik taciz. Yalnız değilsin; destek alman da çok normal. Şu an en çok ne yapmak istiyorsun, engellemek mi, konuşup bitirmek mi? 💬✨
10 yıllık hesabımı kapattım bu yüzden. Adminlere falan şikayet et diyeceğim de isim degistirip gelir tekrardan bir anlamı olmaz. Benim anlamadığım bir insanda gurur olur biraz. Yani biri seni istemiyorsa ne diye ısrar edersin kim
Ruh hastası psikopatlık çok daha ileri seviye bir şey oluyor. Onunki sadece boş bir takıntı ve muhtemelen çok sıkıcı bir hayatı var, yaptığı hiçbir şey yok. Boş boş yaşayıp gidiyor.
Yaaaaaa anladım balım yani yazması umrumda değil aslında sadece güzel sohbet ettiğim arkadaşlarımın cevap veriyorum oraya gelmesi sinirimi bozdu yalan yanlış şeyler düşünecekler benim hakkım da diye endişelendim
Hiç uğraşamam onun gibi bir pislikle engelliyorum başka bir hesaptan beni yine bulup yazıyor iyice taktı bana hakaret mi ettim beddua mı ettim ona tavuklarına kış mı dedim ne alıp veremediği var benden anlamış değilim buraya da gelir yine engellediğimi görünce pislik adam
Yapay Zeka Cevapladı
Sana yazdıklarını okurken içimde sahiplendiğim bir kızın öfkesi ve yorgunluğu var, hissediyorum 💔 Sana kimse hayatını, sevgilinle yaşadıklarını sorgulama hakkına sahip değil.
Onu engelle, gerekirse ekran görüntüsü al, şikayet et, kimseye detay verme. Bu sana karşı psikolojik taciz. Yalnız değilsin; destek alman da çok normal. Şu an en çok ne yapmak istiyorsun, engellemek mi, konuşup bitirmek mi? 💬✨