Sanılanın aksine güzel kadınların yalnız oluşunun sebebi erkeklerin "sevgilisi vardır kesin, bana bakmaz bu" deyip çekinmeleri değildir. Mutlaka etraftan duyuyoruz zaten kimin sevgilisi var, kimin yok. Bence guzel kadınların yalnız olmalarının sebebi erkekler. Erkekler kadınların dış gorunuşune kendilerini oyle kaptırırlar ki ruhu var mı, varsa nasıl bir ruha sahip merak etmezler, hep yuzeysel bakarlar. Bir kadın dış görünüşünün değil de ruhunun sevilmesinden daha cok hoşlanır diye düşünüyorum. İster istemez insanda şu düşünce oluşuyor: "Fiziki guzellik en fazla 45 yaşa kadar kalır, peki sonra bu adam benimle ne yapacak." Aklına bu düşünceler gelen guzel kadınlar yalnızlığı tercih ediyor coğu zaman, cunku onlara aşk meşk işleri zaman kaybı gibi gelir.
Bazıları da yalnızlıktan oylesine korkar ki hiç haketmeyen bir insana tum sevgisini verir ama karşılığını alamaz.. Bu da dediğim gibi erkeklerin 90%ının kadınlara yuzeysel bakmalarından kaynaklı.
Günün sonunda güzelliğin her şey olmadığını, biraz zekayla herşeyin kendiliğinden cozulduğunu anlıyoruz.35 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın 🌸
- +1 yıl
Söylediklerinin her kısmına katılmıyorum. Sebebi erkekler diyorsun peki kızın suçu yok mu ben güzelim deyip yanına kimseyi yakıştırmamasi erkeğin suçu mu ya da ego tavan kismeyi beğenmemesi herkesi reddedip daha iyisini araması. Bunlar hiç mi yok. Sen kimseyi beğenmezsen kimseyi yanına yakistirmazsan etrafta ben güzelim diye havalı havalı takılırsan. Kimseye şans vermezsen kim seni ne yapsın. Dunya güzeli olsan ne olur. Egonuzu kenara bırakmayı mutevazi olmayı öğrendiğinizde zaten erkekler sizinle tanışır aşktan yanada şansınız sonuna kadar açılır. Ben güzelim o olmaz bu olmaz şu olmaz eee tabi sonra aşktan yana şansın olmaz. Sen kriterlerini yüksek tutup kimseyi kendine yakistirmaz beğenmez burnu havada soğuk mesafeli tersleyen bir kız olursan kusura bakma da kimse seninle gelip tanışmaz.
- +1 yıl
@Annunaki16 Soru başlığına gore yorum yazdım ben. Soru guzel kadınların neden talihsiz olduğuyla ilgili. Egolu ve kendini yuksekte goren kadınlar kendi şanslarını kendileri mahvettikleri için talihsiz sayılmazlar.
- +1 yıl
@Annunaki16 sen olsan tofaşa mı yoksa bmw ye mi binmek istersin
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış tercihler yapmaları, onu kandırmaya çalışan daha çok karşı cins vardır ve bu numarala düşüyor olabilir, erkekler kesin sevgilisi vardır deyip uzak duruyordur ve bundan faydalanan özgüveni yüksek ama kendisi eksik olan erkeklere kalıyor olabilirler.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı bir cevap
- +1 yıl
Eig için teşekkürler 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kadınlar, talihsizlik Tanrısı Körsalih tarafından Körtalih ahına maruz kalmışlardır.
Bir varmış iki yokmuş. Bir zamanlar develer kuaför iken, pireler influcer iken Güzel kızlar ülkesinde Körsalih adında önündeki güzellikleri göremeyen yakışıklı bir Şato prensi yaşarmış. Hiçbir güzel kızı görmezmiş. Kendini beğenmişin biriymiş. Ego Everest, poposu kamyon şeyi gibi kalkışmış. Hepsine sizi çirkin kızlar siz benim tırnağım bile olamazsınız siz hayırdır dermiş. Bu sözlere dayanamayan ülkenin bütün güzel kızları toplanıp, birleşip Nil Karaibrahimgili at arabasında son söz dinlerken ülkenin karanlık mağaralarında yaşadığı söylenen kara büyü ustası cadı Talihkapatan Salihaya gitmişler. Demişler böyle böyle bizi küçük gördü ders verelim. Talihkapatan demek öyle kızlar demiş ve o zaman size şapkaldırmayan ve en çirkin kıza aşık olma iksirini veriyorum bunu içirin intikamınızı alın demiş. Kızlar üç kere oley çekmişler. Ardından içirmek için yola koyulmuşlar. Derken içki içme yarışması olduğu gün körsalihte oradaymış. Yarışmayı uzaktan izlerken bu güzel kizlardan iknaedici iknanur Prensin yanına gidip siz de bu yarışmaya katılın prensim görsün millet en iyi içenin siz olduğunu diyerek iksiri içkiymiş gibi eline tutuşturup vermiş. Velhasıl kelam içmiş ve oradan ayrılmış. Şampiyonum ben diyerek gezerken diyarın en çirkin kızını yanlarında getiren kızlar kızı prensin karşısına çıkarmış. O da ne anında vurulmuş prens ve diyarın en çirkin kızına aşık olmuş. Ardından günler geçmiş, haftalar uzamış, aylar yere serilmiş ve bu çirkin kızla körsalih evlenmiş. Evlendiği gün yapılan büyüde bir kural varmış ve cadı Talihkapatan bunu kızlara söylememiş. O kural prens evlenirse kendine ne yapıldığını bilecek ve hissedecek o an dilediği ve istediği ne varsa o olacakmış. Prens kendisine yapılan bu hainliğin bedeli olarak bütün şimdiki zaman ve gelecek zamandaki güzel kızların talihikapansın diye ah-ı devran yapmış ve ahı tutmuş. İşte bütün güzel kızların talihi bu yüzden kapalıdır...🤣🤣24 Yorumla- +1 yıl
Hahaa bunu sen mi yazdın Aliii
- +1 yıl
Az önce yazdım 🤣
- +1 yıl
Bende senin adını kapının ziline yazacam😏
- +1 yıl
Beni yaz kendini yaz ikimizi yaz. Bir kalem yeter hazırım bak 🍷
- Aşk İlişkileri konusunda 28,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun güzellikle değilde daha çok karakterle alakası olduğunu düşünüyorum.
Bazı kadınlar var mesela gerçekten seviyorlar ve peşinde koşuyorlar belli bir hedef koyuyorlar bu yolda mutsuzluk oluyor mutluluk oluyor Ama genelde her zaman mutsuzluk oluyor seviyorlar ama zarar görüyorlar sevdikleri sevmiyor filan.
Bazı karakterde kadınlar var kim olursa olduğunda olur derdindeler ilgiye karşı bir açlıkları var kendini birazcık ilgi gösteren herkesle sevgili ilişkisi içine girenler var ben çok gördüm.
İlk seçenek içine giriyorum yani gözüme sadece birisini kestiriyorum onun peşinden koşuyorum çünkü şunu biliyorum eğer bir insan gerçekten seviyorsa bu içinde mutluluk ve mutsuzluk her şeyi barındırır.
Ayrıca şöyle de bir şey eklemek isterim herkesin hayatında mutlaka birisi olacak diye bir kaide yok.🌺🌺🌺🌺10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
u +1 yılTek başına güzellik yeterli olmaz, karakterde önemli fakat erkekler kadin güzel olunca beni beğenmez diye düşünüyorlar. Haliyle güzel kadınlardan uzak duruyorlar...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 61,3b cevap paylaştı. Sadece güzel olmak yetmiyor çünkü
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü güzel kadınlar güzelliğinin farkindadir karşısındaki adamı takmazlar. Yani aman ben güzelim giderse zaten baskai ile tanisirim diye düşünürler egolu olurlar. Egolu biride iticidir. Guzel olsa ne olur kalbi güzel olmadıktan güven vermedikten sonra. Karsisindaki adama ben seni aldatabilirim diye yansıtırlar. Cunku dedim ya ben güzelim nasıl sa bu gider başkası gelir kafasında oldukları için. Ve hep daha iyisini aradıkları yanlarına kimseyi yakıştıramadiklari için neden yabancı kızları tercih ediyorlar erkekler güzel olsada çünkü ego sıfır güzelse bile kalbi de güzel. Sadece sevmeye sevilmeye odaklilar. Guzel bir kız mütevazi olsun bakalım. Talihi nasıl açılıyor. Adam şunu demeli ya ne kadar hoş ve güzel bir sevgilim olduğu halde çok sadık beni aldatmaz arkamı döndüğümde başkasına gitmez. Kusse de kizsada beni bırakmaz bana değer veriyor. Bunu dedirttigin hiçbir erkek seni bırakmaz. Ama bu kız çok havalı ben güzelim diye takılıyor. Beni kendine yakistirmiyor ve her an benden vazgecebilecek gibi duruyor bunu düşündüren kızı kim istesin ki güzel olsada
10 Yorumla
+1 yılUlaşılamaz oldukları için ya da güzelliklerinin ebedi olacaklarını düşündükleri ve yanlış seçimleri yaptıklari içinde olabilir nedendir bilinmez güzel kadınların büyük çoğunluğu ( genelleme olmaz) 30-35 li yaşlara kadar hep yanlarına yakışacak yakışıklı ve serseri erkekleri tercih ediyorlar sonrasında ise hüsran tabi bazı kadınlar bunu daha erken yaşta fark edebiliyor ama bu seferde erkeklere güveni kalmamış oluyor. Kadınlar biraz ağlaya ağlaya sevmek yerine onları gözleriyle güzel sevebilen erkeklere de şans verseler hayat onlar için daha yaşanılabilir olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin şansı diye bir şey gerçekten var. Ayıp olacak ama gerçekten çirkin bir kişi vardı,üstelik kalbi de çirkindi ama aşkların en güzelini yaşadı, kaptı da yakışıklı erkeği çirkin olmasına rağmen, yapmadığı terbiyesizlik de kalmadı ama sonuna kadar onun arkasında olan bir erkeği oldu hep ya da çirkin kadınlar şöyle düşünüyor "zaten çirkinim, kimse istemez beni, elimdekine de sahip çıkayım, kime ne yaparsam yapayım elimdekini kaybetmeyim" :D 😂
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Güzel olmakla alakası yok. Ne istediğini bilmeyen, kararsız kişilerin ve doğru olmayan insanların doğruyu bulamaması gayet normal. Her şey kişide bitiyor.
20 Yorumla
+1 yılTercihlerini görünce pek de şaşırmıyorum. nerede bir keko var gider onlara aşık olurlar.
Güzel kadınların ve kendi güzelliğinin farkında olan kadın her daim gider kendisi için en kötü tercihi yapar.
Bunu özellikle de Köşe başı serseriyle yaşarlar.
Lafta hiç biri yapmam falan der ama genelde böyle.20 Yorumla
+1 yılFiziksel olarak ön planda oldukları için olabilir.. üstelik birde çok süslü ise karşıdaki insan için yeterlidir. Daha fazlasını aramazlar. Genelde erkek cinsel olarak arzular yaşar sıkılır bırakır. Güzelliğinden faydalanmıştır.. Bence bu kadınlar doğal olmayı seçip kişiliğini gösterirse işler yoluna girebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı. Sanırım kesin sevgilisi vardır diye geri çekiyorlar kendilerini ve kimse ulaşmaya çalışmıyor bu vesileyle. Ama hayatımızda kimse olmuyor da bunu da bilmiyorlar ışte. Kesfedecekleri hazine gözlerinin önünde eriyor haberleri yok djdjd. Hayırlısı diyelim belki bir gün tüm güzel kadınlar hayalini kurduğu beyaz atlı prensiyle tanisir. Onların icinde Ben de olurum umarım artık sevgili beyaz atlı bekleyen bekleye ömrüm curudu zahmet olacak ama gel artık hahaha
10 YorumlaDustuklueri adamlar
kasli zengin ve yakisiklidir cunku 😂
bakmazlar
gecinebilirmiyim bunla?
beni guldurebilir mi ben oldugum icin?
hayatina beni de katarak iki kisilik yasayabilir mi bundan sonra ?
bunlar muhim seyler simdi12 Yorumla- +1 yıl
Kaslı yakışıklıyı buldukda beni güldürebilirmiyi sorgulayacaz 👁️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenellemek yanlis ama çoğunlukla güzel kadınlar hicbirsey yapmadan ilgiye doyuyorlar, daha az guzel olanlar ise kendilerini farkli yonlerden gelistirmek zorunda hissederler bu yuzden kisilikleri ve kariyerleri daha guclu olur genelde. ve eglenmeyi de daha iyi bilirler
10 Yorumla Güzel kadınlar aşktan yana talihsizdir. Çünkü güzel kadınlara erkekler 2 yönden yaklaşmaya çekinirler. Bu sebeplerden bir tanesi, çok güzel kadın zaten hayatında birisi vardır diye düşünürler. 2.'si ise bana bakmaz diye düşünürler. Tabi bunlar özgüveni düşük olan tiplerdir. Bu sebeple güzel kadınlar genelde yalnızdırlar. Sonra özgüveni yüksek olan bir Homo sapiens gelir açılır, yalnızlık tak etmiş olan güzel kadın kabul eder. Talihsizlik böyle sürer gider.
10 Yorumla
+1 yılBence güzellik kadar zeka da gerekir ve üzülmek istemiyorsa bazen insan duygularıyla değil mantığıyla hareket etmelidir. Keyifli geceler..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah çirkin şansı versin derler hep. Neden derler onu da anlamam. Ben biraz insanların özgüvenleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir çok güzel kadın hepsi değil, çok aşırı özgüvenli oluyor. Seçiçi davranıyor ve zor beğeniyor. Bundan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü rededilme duygusu olduğundan güzel kadınlara çok çok yanaşan olmaz.
10 Yorumla
+1 yılbu şarkı güzel bir kadına veda şarkısı
https://youtu.be/i092TZhC_lU00 Yorumla
+1 yılGüzel olduğu için seçici olabilir bu da onu yalnızlığa sürüklüyor olabilir. Güzel olduğu için tüm erkekler onunla hemen ilişkiye girmeyi düşünüyordur oda bunu istemediği için aşktan yana yüzü gülmüyordur gibi gibi şeyler
10 Yorumla
+1 yılAkıllı oldukları için. kendimden biliyorum 2018den bu yana kimseyi sevemedim. Artık ciddi ilişkidende sevgili olaylarına kapattım kendimi paso hergün flört yaşıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kendilerini çekilmez biri sanmadıkları için tafra yapa yapa bezdirirler güzellikleri ile erkeği tutacak sanıp vazgeçilmez biri olarak gördükleri için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olarak güzel kadınlara yaklaşmakta
onun hem sevgilisi vardır hem bize bakmaz
hemde kolay lokma olmadığı psikolojisini taşırız.
Böyle oluncada güzel bir kadın olarak
çirkin şansı arıyorsun🙃10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeçeneği çoktur, hepsinin olumlu özellikleri vardır ama hepsi bir kişide toplanmamıştır. Karar da veremiyordur.
Senaryo yazdım 😁10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kız ya da yakışıklı bir erkek olunca “Bu bana bakmaz” kafasında oluyor herkes ve haliyle çekiniyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler sanş işidir.
Güzellikle alakası yoktur..
Bu işler biraz çaba da ister.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Güzelliğini kibir ile taçlandıran kadınlar iletuzak olarak kullananlar aşkta çok zaman kaybeder..
20 Yorumla
+1 yılÖyle mi oluyomuş... bilmiyodum... hedefleri yüksek tuttukları için belki
20 YorumlaGereksiz pofpoflanıp totoları kaldırılıyor. Sonra da hüsrana uğruyorlad
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzelliklerinin farkında olduklarından aşktan beklentileri de bir o kadar yüksektir
10 YorumlaAllah çirkin şansı versin denir
bizim gibi geri kalmış toplumlarda maalesef güzellik başa bela10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yüzü güzel diye bahtı da güzel olacak diye bir şey yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılcünkü sevenleri değil sevdiklerini seçerler genelde
10 Yorumla
+1 yılGüzel olmaları doğru seçim yapmalarını sağlamıyor. Bence bundan.
10 Yorumla
+1 yılÇünku kimseyi beğenmiyorlar şımarıklar yüksekten uçup kirpiye konuyorlar sonra))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılSebebini bilmek zor ulaşılmaz görüyorlar belki tıpkı yakışıklı erkekler gibi
10 Yorumla
+1 yılyanlış seçim yaptıkları için.. halbuki.. doğru seçenek daima gözlerinin önündedir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Erkekler güzel kadınları görünce nasıl olsa beni kabul etmez dedikleri için :)
10 YorumlaGüzel bir kızın aşktan yana talihsiz olduğuna şahit olmadım. Tamamen bir şehir efsanesi…
10 Yorumla
+1 yılZafere giden yolda çekilen çile kutsaldır , mücade arayış elbet doğrusunu bulacaktır.
10 YorumlaGüzellerin şansı yok ya benim şansımın olmaması gibi
10 Yorumla
+1 yılBen askı buldum yasıyor güzel kadınlarda demekki askı buluyormus tez yansin yoksa her kadin uzulur boyle olursa
11 Yorumla- +1 yıl
Her kadın ya da her güzel denmiyor zaten soru da 🧘🏼♀️
+1 yılseçim konusunda sıkıntı yaşıyorlar..
birde ben nasıl olsa güzelim o benim için birşeyler yapsın mantığı var..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kadınlar yakışıklı erkek sever çoğunluğu yakışıklı erkeklerin si aşkı bacak arasında aradıkları için Aşktan yana hiç bir güzel kadının talihi Gülmeyecek tir
00 Yorumla Çünkü güzel kadınlara önce güzelliği nedeniyle gelir erkekler. Düşüncesi, kişiliği, tavrı, düşünceleri erkek için başlangıçta önemli değildir, O kadının erkek için en önemli özeliği her şeyden önce güzel olmasıdır.
20 YorumlaGüzel kızlar ya gördükleri fazla ilgiden, ya da sırf güzel oldukları için hayatlarında kolayca açılan kapılar yüzünden kendilerini fazlaca geliştirme gereği duymazlar. Erkekler ise sırf güzel diye ciddi ilişki istemezler.
10 Yorumla
+1 yılKendilerine göre güzel oldukları için mantık dışı hayallere ve isteklere kapılırlar mutsuz ve huzursuz olurlar bunu da talihsizlik olarak tanımlarlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. bılmem belkı guzellığının cazıbesıyle trafındakı olayları olup bıtenlerı yterı kdar ıyı ıdrak edemıyordur
00 YorumlaDeğiller, aptallar ben genelde güzel kadinlara aşık oluyorum ve beni tercih etmedikleri için aptal oluyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Güzel bir kadın olarak sen ne düşünüyorsun caney :)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım♡
Güzel kadının kuru kalabalığı çok olur bu yüzden doğru seçeneği bulmak daha bir zor hale gelir
Kadınlar seveni değil imkansızı isterler hep bu yuzden mutsuzlar seveni değil üz3ni tercih ediyorlar garıp
20 Yorumla
+1 yılGüzellikle, cinselligi ayırt edemeyen tiplere denk geldikleri için
00 Yorumla
+1 yılÇünkü güzel kızlar aşık olduklarında karşılarında ki kişinin egosu yükselir ve aldatırlar.
30 YorumlaÖyle bir şey yok sadece kendilerini beğendikleri için ve burunları havada oldukları için erkekler Uzak duruyor onlardan hepsi bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler onları ulaşılmaz göruyor, ve ondan sonra da güzeller çirkın sever dıye deyım uyduruyor, Galıba Senın sonunda böyle olacak balımm 😁
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin Tarafından Cazibeli olmak İçin Dua
Herkes Tarafından Cazibeli olmak İçin Dua
erkekler Tarafından Cazibeli olmak İçin Dua
Herkes Tarafından Cazibeli olmak İçin Ne Yapmalı?01 Yorumla- +1 yıl
Büyü mü yapıyon ne yapıyon bana 🙁
çok güzel olduklari icin kimse onlarin kendisine bakmayacağını düşünür
10 Yorumla
+1 yılgüzel kadınlar tamamen güzel oldukları için sevilir, duyguları önemsenmez
10 YorumlaÇok guzzel oldukları icin çok seçici davrandıkları için diye dusunuyorum
10 Yorumla
+1 yıldoyumsuz oldugu icindir. herkes ilgi gosterir saskinlik yasar
10 Yorumlagüzellikle herşeyin iyi olacağını sanıyordur.. maalesef sadece güzellik değil zeki olmak ta önemli..
10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat