• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Yeni YılYeni Yıl
  • GündemGündem
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Yeni Yıl Yeni Yıl
  • Gündem Gündem
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Güzel kadınlar aşktan yana neden talihsizdir?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
615
Yapay Zekaya Sor
Güzel kadınların aşk hayatı neden genelde kötü olur?
Kadın Soruları Aşk Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Janelski
    Janelski Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Sanılanın aksine güzel kadınların yalnız oluşunun sebebi erkeklerin "sevgilisi vardır kesin, bana bakmaz bu" deyip çekinmeleri değildir. Mutlaka etraftan duyuyoruz zaten kimin sevgilisi var, kimin yok. Bence guzel kadınların yalnız olmalarının sebebi erkekler. Erkekler kadınların dış gorunuşune kendilerini oyle kaptırırlar ki ruhu var mı, varsa nasıl bir ruha sahip merak etmezler, hep yuzeysel bakarlar. Bir kadın dış görünüşünün değil de ruhunun sevilmesinden daha cok hoşlanır diye düşünüyorum. İster istemez insanda şu düşünce oluşuyor: "Fiziki guzellik en fazla 45 yaşa kadar kalır, peki sonra bu adam benimle ne yapacak." Aklına bu düşünceler gelen guzel kadınlar yalnızlığı tercih ediyor coğu zaman, cunku onlara aşk meşk işleri zaman kaybı gibi gelir.

Bazıları da yalnızlıktan oylesine korkar ki hiç haketmeyen bir insana tum sevgisini verir ama karşılığını alamaz.. Bu da dediğim gibi erkeklerin 90%ının kadınlara yuzeysel bakmalarından kaynaklı.

Günün sonunda güzelliğin her şey olmadığını, biraz zekayla herşeyin kendiliğinden cozulduğunu anlıyoruz.

3
    5 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ne güzel yazmışsın 🌸

Yorumla
    • Janelski
      Janelski
      +1 yıl

❤

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Söylediklerinin her kısmına katılmıyorum. Sebebi erkekler diyorsun peki kızın suçu yok mu ben güzelim deyip yanına kimseyi yakıştırmamasi erkeğin suçu mu ya da ego tavan kismeyi beğenmemesi herkesi reddedip daha iyisini araması. Bunlar hiç mi yok. Sen kimseyi beğenmezsen kimseyi yanına yakistirmazsan etrafta ben güzelim diye havalı havalı takılırsan. Kimseye şans vermezsen kim seni ne yapsın. Dunya güzeli olsan ne olur. Egonuzu kenara bırakmayı mutevazi olmayı öğrendiğinizde zaten erkekler sizinle tanışır aşktan yanada şansınız sonuna kadar açılır. Ben güzelim o olmaz bu olmaz şu olmaz eee tabi sonra aşktan yana şansın olmaz. Sen kriterlerini yüksek tutup kimseyi kendine yakistirmaz beğenmez burnu havada soğuk mesafeli tersleyen bir kız olursan kusura bakma da kimse seninle gelip tanışmaz.

Yorumla
    • Janelski
      Janelski
      +1 yıl

@Annunaki16 Soru başlığına gore yorum yazdım ben. Soru guzel kadınların neden talihsiz olduğuyla ilgili. Egolu ve kendini yuksekte goren kadınlar kendi şanslarını kendileri mahvettikleri için talihsiz sayılmazlar.

Yorumla
    • Canduuuu
      Canduuuu
      +1 yıl

@Annunaki16 sen olsan tofaşa mı yoksa bmw ye mi binmek istersin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• CanerDiyeBiri
    CanerDiyeBiri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Yanlış tercihler yapmaları, onu kandırmaya çalışan daha çok karşı cins vardır ve bu numarala düşüyor olabilir, erkekler kesin sevgilisi vardır deyip uzak duruyordur ve bundan faydalanan özgüveni yüksek ama kendisi eksik olan erkeklere kalıyor olabilirler.

2
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Çok mantıklı bir cevap

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Eig için teşekkürler 🙂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

32

Cevap

82

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Güzel kadınlar, talihsizlik Tanrısı Körsalih tarafından Körtalih ahına maruz kalmışlardır.

Bir varmış iki yokmuş. Bir zamanlar develer kuaför iken, pireler influcer iken Güzel kızlar ülkesinde Körsalih adında önündeki güzellikleri göremeyen yakışıklı bir Şato prensi yaşarmış. Hiçbir güzel kızı görmezmiş. Kendini beğenmişin biriymiş. Ego Everest, poposu kamyon şeyi gibi kalkışmış. Hepsine sizi çirkin kızlar siz benim tırnağım bile olamazsınız siz hayırdır dermiş. Bu sözlere dayanamayan ülkenin bütün güzel kızları toplanıp, birleşip Nil Karaibrahimgili at arabasında son söz dinlerken ülkenin karanlık mağaralarında yaşadığı söylenen kara büyü ustası cadı Talihkapatan Salihaya gitmişler. Demişler böyle böyle bizi küçük gördü ders verelim. Talihkapatan demek öyle kızlar demiş ve o zaman size şapkaldırmayan ve en çirkin kıza aşık olma iksirini veriyorum bunu içirin intikamınızı alın demiş. Kızlar üç kere oley çekmişler. Ardından içirmek için yola koyulmuşlar. Derken içki içme yarışması olduğu gün körsalihte oradaymış. Yarışmayı uzaktan izlerken bu güzel kizlardan iknaedici iknanur Prensin yanına gidip siz de bu yarışmaya katılın prensim görsün millet en iyi içenin siz olduğunu diyerek iksiri içkiymiş gibi eline tutuşturup vermiş. Velhasıl kelam içmiş ve oradan ayrılmış. Şampiyonum ben diyerek gezerken diyarın en çirkin kızını yanlarında getiren kızlar kızı prensin karşısına çıkarmış. O da ne anında vurulmuş prens ve diyarın en çirkin kızına aşık olmuş. Ardından günler geçmiş, haftalar uzamış, aylar yere serilmiş ve bu çirkin kızla körsalih evlenmiş. Evlendiği gün yapılan büyüde bir kural varmış ve cadı Talihkapatan bunu kızlara söylememiş. O kural prens evlenirse kendine ne yapıldığını bilecek ve hissedecek o an dilediği ve istediği ne varsa o olacakmış. Prens kendisine yapılan bu hainliğin bedeli olarak bütün şimdiki zaman ve gelecek zamandaki güzel kızların talihikapansın diye ah-ı devran yapmış ve ahı tutmuş. İşte bütün güzel kızların talihi bu yüzden kapalıdır...🤣🤣

2
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hahaa bunu sen mi yazdın Aliii

• IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Az önce yazdım 🤣

• PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bende senin adını kapının ziline yazacam😏

• IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Beni yaz kendini yaz ikimizi yaz. Bir kalem yeter hazırım bak 🍷

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 21
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,1b cevap paylaştı.

Bunun güzellikle değilde daha çok karakterle alakası olduğunu düşünüyorum.
    Bazı kadınlar var mesela gerçekten seviyorlar ve peşinde koşuyorlar belli bir hedef koyuyorlar bu yolda mutsuzluk oluyor mutluluk oluyor Ama genelde her zaman mutsuzluk oluyor seviyorlar ama zarar görüyorlar sevdikleri sevmiyor filan.

Bazı karakterde kadınlar var kim olursa olduğunda olur derdindeler ilgiye karşı bir açlıkları var kendini birazcık ilgi gösteren herkesle sevgili ilişkisi içine girenler var ben çok gördüm.

İlk seçenek içine giriyorum yani gözüme sadece birisini kestiriyorum onun peşinden koşuyorum çünkü şunu biliyorum eğer bir insan gerçekten seviyorsa bu içinde mutluluk ve mutsuzluk her şeyi barındırır.

Ayrıca şöyle de bir şey eklemek isterim herkesin hayatında mutlaka birisi olacak diye bir kaide yok.🌺🌺🌺🌺

1
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 48
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Tek başına güzellik yeterli olmaz, karakterde önemli fakat erkekler kadin güzel olunca beni beğenmez diye düşünüyorlar. Haliyle güzel kadınlardan uzak duruyorlar...

2
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 61,3b cevap paylaştı.

Sadece güzel olmak yetmiyor çünkü

2
    0 Yorumla
  • Annunaki16
    Annunaki16 Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çünkü güzel kadınlar güzelliğinin farkindadir karşısındaki adamı takmazlar. Yani aman ben güzelim giderse zaten baskai ile tanisirim diye düşünürler egolu olurlar. Egolu biride iticidir. Guzel olsa ne olur kalbi güzel olmadıktan güven vermedikten sonra. Karsisindaki adama ben seni aldatabilirim diye yansıtırlar. Cunku dedim ya ben güzelim nasıl sa bu gider başkası gelir kafasında oldukları için. Ve hep daha iyisini aradıkları yanlarına kimseyi yakıştıramadiklari için neden yabancı kızları tercih ediyorlar erkekler güzel olsada çünkü ego sıfır güzelse bile kalbi de güzel. Sadece sevmeye sevilmeye odaklilar. Guzel bir kız mütevazi olsun bakalım. Talihi nasıl açılıyor. Adam şunu demeli ya ne kadar hoş ve güzel bir sevgilim olduğu halde çok sadık beni aldatmaz arkamı döndüğümde başkasına gitmez. Kusse de kizsada beni bırakmaz bana değer veriyor. Bunu dedirttigin hiçbir erkek seni bırakmaz. Ama bu kız çok havalı ben güzelim diye takılıyor. Beni kendine yakistirmiyor ve her an benden vazgecebilecek gibi duruyor bunu düşündüren kızı kim istesin ki güzel olsada

1
    0 Yorumla
  • SadeTurkKahvesi00
    SadeTurkKahvesi00 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Ulaşılamaz oldukları için ya da güzelliklerinin ebedi olacaklarını düşündükleri ve yanlış seçimleri yaptıklari içinde olabilir nedendir bilinmez güzel kadınların büyük çoğunluğu ( genelleme olmaz) 30-35 li yaşlara kadar hep yanlarına yakışacak yakışıklı ve serseri erkekleri tercih ediyorlar sonrasında ise hüsran tabi bazı kadınlar bunu daha erken yaşta fark edebiliyor ama bu seferde erkeklere güveni kalmamış oluyor. Kadınlar biraz ağlaya ağlaya sevmek yerine onları gözleriyle güzel sevebilen erkeklere de şans verseler hayat onlar için daha yaşanılabilir olabilir

1
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Çirkin şansı diye bir şey gerçekten var. Ayıp olacak ama gerçekten çirkin bir kişi vardı,üstelik kalbi de çirkindi ama aşkların en güzelini yaşadı, kaptı da yakışıklı erkeği çirkin olmasına rağmen, yapmadığı terbiyesizlik de kalmadı ama sonuna kadar onun arkasında olan bir erkeği oldu hep ya da çirkin kadınlar şöyle düşünüyor "zaten çirkinim, kimse istemez beni, elimdekine de sahip çıkayım, kime ne yaparsam yapayım elimdekini kaybetmeyim" :D 😂

2
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.

Güzel olmakla alakası yok. Ne istediğini bilmeyen, kararsız kişilerin ve doğru olmayan insanların doğruyu bulamaması gayet normal. Her şey kişide bitiyor.

2
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Tercihlerini görünce pek de şaşırmıyorum. nerede bir keko var gider onlara aşık olurlar.
    Güzel kadınların ve kendi güzelliğinin farkında olan kadın her daim gider kendisi için en kötü tercihi yapar.
    Bunu özellikle de Köşe başı serseriyle yaşarlar.
    Lafta hiç biri yapmam falan der ama genelde böyle.

2
    0 Yorumla
  • NenVarYavrum
    NenVarYavrum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 95%
    +1 yıl

Fiziksel olarak ön planda oldukları için olabilir.. üstelik birde çok süslü ise karşıdaki insan için yeterlidir. Daha fazlasını aramazlar. Genelde erkek cinsel olarak arzular yaşar sıkılır bırakır. Güzelliğinden faydalanmıştır.. Bence bu kadınlar doğal olmayı seçip kişiliğini gösterirse işler yoluna girebilir.

1
    0 Yorumla
  • _Nağma_
    _Nağma_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı.

Sanırım kesin sevgilisi vardır diye geri çekiyorlar kendilerini ve kimse ulaşmaya çalışmıyor bu vesileyle. Ama hayatımızda kimse olmuyor da bunu da bilmiyorlar ışte. Kesfedecekleri hazine gözlerinin önünde eriyor haberleri yok djdjd. Hayırlısı diyelim belki bir gün tüm güzel kadınlar hayalini kurduğu beyaz atlı prensiyle tanisir. Onların icinde Ben de olurum umarım artık sevgili beyaz atlı bekleyen bekleye ömrüm curudu zahmet olacak ama gel artık hahaha

1
    0 Yorumla
  • 34Beyoğlu
    34Beyoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Dustuklueri adamlar
    kasli zengin ve yakisiklidir cunku 😂
    bakmazlar
    gecinebilirmiyim bunla?
    beni guldurebilir mi ben oldugum icin?
    hayatina beni de katarak iki kisilik yasayabilir mi bundan sonra ?
    bunlar muhim seyler simdi

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Kaslı yakışıklıyı buldukda beni güldürebilirmiyi sorgulayacaz 👁️

Yorumla
    • 34Beyoğlu
      34Beyoğlu
      +1 yıl

sizden gecmis artik

Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Genellemek yanlis ama çoğunlukla güzel kadınlar hicbirsey yapmadan ilgiye doyuyorlar, daha az guzel olanlar ise kendilerini farkli yonlerden gelistirmek zorunda hissederler bu yuzden kisilikleri ve kariyerleri daha guclu olur genelde. ve eglenmeyi de daha iyi bilirler

1
    0 Yorumla
  • Pulsarr
    Pulsarr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

Güzel kadınlar aşktan yana talihsizdir. Çünkü güzel kadınlara erkekler 2 yönden yaklaşmaya çekinirler. Bu sebeplerden bir tanesi, çok güzel kadın zaten hayatında birisi vardır diye düşünürler. 2.'si ise bana bakmaz diye düşünürler. Tabi bunlar özgüveni düşük olan tiplerdir. Bu sebeple güzel kadınlar genelde yalnızdırlar. Sonra özgüveni yüksek olan bir Homo sapiens gelir açılır, yalnızlık tak etmiş olan güzel kadın kabul eder. Talihsizlik böyle sürer gider.

1
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Bence güzellik kadar zeka da gerekir ve üzülmek istemiyorsa bazen insan duygularıyla değil mantığıyla hareket etmelidir. Keyifli geceler..

1
    0 Yorumla
  • ÖmerÖ41
    ÖmerÖ41 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Allah çirkin şansı versin derler hep. Neden derler onu da anlamam. Ben biraz insanların özgüvenleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir çok güzel kadın hepsi değil, çok aşırı özgüvenli oluyor. Seçiçi davranıyor ve zor beğeniyor. Bundan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Çünkü rededilme duygusu olduğundan güzel kadınlara çok çok yanaşan olmaz.

1
    0 Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl

bu şarkı güzel bir kadına veda şarkısı

https://youtu.be/i092TZhC_lU
    0
    0 Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Güzel olduğu için seçici olabilir bu da onu yalnızlığa sürüklüyor olabilir. Güzel olduğu için tüm erkekler onunla hemen ilişkiye girmeyi düşünüyordur oda bunu istemediği için aşktan yana yüzü gülmüyordur gibi gibi şeyler

1
    0 Yorumla
  • SucukluPatates
    SucukluPatates Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Akıllı oldukları için. kendimden biliyorum 2018den bu yana kimseyi sevemedim. Artık ciddi ilişkidende sevgili olaylarına kapattım kendimi paso hergün flört yaşıyorum.

1
    0 Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.

çünkü kendilerini çekilmez biri sanmadıkları için tafra yapa yapa bezdirirler güzellikleri ile erkeği tutacak sanıp vazgeçilmez biri olarak gördükleri için

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Erkek olarak güzel kadınlara yaklaşmakta
    onun hem sevgilisi vardır hem bize bakmaz
    hemde kolay lokma olmadığı psikolojisini taşırız.
    Böyle oluncada güzel bir kadın olarak
    çirkin şansı arıyorsun🙃

1
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Seçeneği çoktur, hepsinin olumlu özellikleri vardır ama hepsi bir kişide toplanmamıştır. Karar da veremiyordur.
    Senaryo yazdım 😁

1
    0 Yorumla
  • İtalyanKürdo
    İtalyanKürdo Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Güzel kız ya da yakışıklı bir erkek olunca “Bu bana bakmaz” kafasında oluyor herkes ve haliyle çekiniyorlar

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Bu işler sanş işidir.
    Güzellikle alakası yoktur..
    Bu işler biraz çaba da ister.

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 80 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Güzelliğini kibir ile taçlandıran kadınlar iletuzak olarak kullananlar aşkta çok zaman kaybeder..

2
    0 Yorumla
  • Ce-bul-kutlu
    Ce-bul-kutlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 89%
    +1 yıl

Öyle mi oluyomuş... bilmiyodum... hedefleri yüksek tuttukları için belki

2
    0 Yorumla
  • TemizMan
    TemizMan Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 94%
    +1 yıl

Gereksiz pofpoflanıp totoları kaldırılıyor. Sonra da hüsrana uğruyorlad

1
    0 Yorumla
  • AnAlien1
    AnAlien1 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Güzelliklerinin farkında olduklarından aşktan beklentileri de bir o kadar yüksektir

1
    0 Yorumla
  • bafiabi
    bafiabi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 90%
    +1 yıl

Allah çirkin şansı versin denir
    bizim gibi geri kalmış toplumlarda maalesef güzellik başa bela

1
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Yüzü güzel diye bahtı da güzel olacak diye bir şey yok

1
    0 Yorumla
  • VolrathTheFallen
    VolrathTheFallen Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

cünkü sevenleri değil sevdiklerini seçerler genelde

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel olmaları doğru seçim yapmalarını sağlamıyor. Bence bundan.

1
    0 Yorumla
  • Hakanmersn
    Hakanmersn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 88%
    +1 yıl

Çünku kimseyi beğenmiyorlar şımarıklar yüksekten uçup kirpiye konuyorlar sonra))

1
    0 Yorumla
  • redkit_089
    redkit_089 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.

Sebebini bilmek zor ulaşılmaz görüyorlar belki tıpkı yakışıklı erkekler gibi

1
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 92%
    +1 yıl

yanlış seçim yaptıkları için.. halbuki.. doğru seçenek daima gözlerinin önündedir..

1
    0 Yorumla
  • vManken
    vManken Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.

Erkekler güzel kadınları görünce nasıl olsa beni kabul etmez dedikleri için :)

1
    0 Yorumla
  • Neptune_
    Neptune_ Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel bir kızın aşktan yana talihsiz olduğuna şahit olmadım. Tamamen bir şehir efsanesi…

1
    0 Yorumla
  • Alwaromorte
    Alwaromorte Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 80%
    +1 yıl

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır , mücade arayış elbet doğrusunu bulacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Hayaticik
    Hayaticik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Güzellerin şansı yok ya benim şansımın olmaması gibi

1
    0 Yorumla
  • deryalosangelessss
    deryalosangelessss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Ben askı buldum yasıyor güzel kadınlarda demekki askı buluyormus tez yansin yoksa her kadin uzulur boyle olursa

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Her kadın ya da her güzel denmiyor zaten soru da 🧘🏼‍♀️

Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

seçim konusunda sıkıntı yaşıyorlar..
    birde ben nasıl olsa güzelim o benim için birşeyler yapsın mantığı var..

1
    0 Yorumla
  • serdarsinanatmaca
    serdarsinanatmaca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.

Güzel kadınlar yakışıklı erkek sever çoğunluğu yakışıklı erkeklerin si aşkı bacak arasında aradıkları için Aşktan yana hiç bir güzel kadının talihi Gülmeyecek tir

0
    0 Yorumla
  • NAXNAX
    NAXNAX Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Çünkü güzel kadınlara önce güzelliği nedeniyle gelir erkekler. Düşüncesi, kişiliği, tavrı, düşünceleri erkek için başlangıçta önemli değildir, O kadının erkek için en önemli özeliği her şeyden önce güzel olmasıdır.

2
    0 Yorumla
  • Uçanadam_
    Uçanadam_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Güzel kızlar ya gördükleri fazla ilgiden, ya da sırf güzel oldukları için hayatlarında kolayca açılan kapılar yüzünden kendilerini fazlaca geliştirme gereği duymazlar. Erkekler ise sırf güzel diye ciddi ilişki istemezler.

1
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    +1 yıl

Kendilerine göre güzel oldukları için mantık dışı hayallere ve isteklere kapılırlar mutsuz ve huzursuz olurlar bunu da talihsizlik olarak tanımlarlar

1
    0 Yorumla
  • NeFReeT
    NeFReeT Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.

bılmem belkı guzellığının cazıbesıyle trafındakı olayları olup bıtenlerı yterı kdar ıyı ıdrak edemıyordur

0
    0 Yorumla
  • Naflaus
    Naflaus Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Değiller, aptallar ben genelde güzel kadinlara aşık oluyorum ve beni tercih etmedikleri için aptal oluyorlar.

0
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı.

Güzel bir kadın olarak sen ne düşünüyorsun caney :)

0
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Teşekkür ederim canım♡
      Güzel kadının kuru kalabalığı çok olur bu yüzden doğru seçeneği bulmak daha bir zor hale gelir

Yorumla
    • novel
      novel
      +1 yıl

Rica ederim tatlım :)
      Kesinlikle mantıklı bir cümle. nerede çokluk orada kalabalık ;)

Yorumla
  • Vural4689
    Vural4689 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kadınlar seveni değil imkansızı isterler hep bu yuzden mutsuzlar seveni değil üz3ni tercih ediyorlar garıp

2
    0 Yorumla
  • freeman0734
    freeman0734 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 88%
    +1 yıl

Güzellikle, cinselligi ayırt edemeyen tiplere denk geldikleri için

0
    0 Yorumla
  • beyzannursahinn
    beyzannursahinn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Çünkü güzel kızlar aşık olduklarında karşılarında ki kişinin egosu yükselir ve aldatırlar.

3
    0 Yorumla
  • kemik49
    kemik49 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Öyle bir şey yok sadece kendilerini beğendikleri için ve burunları havada oldukları için erkekler Uzak duruyor onlardan hepsi bu

1
    0 Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Erkekler onları ulaşılmaz göruyor, ve ondan sonra da güzeller çirkın sever dıye deyım uyduruyor, Galıba Senın sonunda böyle olacak balımm 😁

0
    0 Yorumla
  • medyumalibaba
    medyumalibaba Takip Et
    Xper 2 Yaş: 53
    +1 yıl

Sevdiğin Tarafından Cazibeli olmak İçin Dua
    Herkes Tarafından Cazibeli olmak İçin Dua
    erkekler Tarafından Cazibeli olmak İçin Dua
    Herkes Tarafından Cazibeli olmak İçin Ne Yapmalı?

0
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Büyü mü yapıyon ne yapıyon bana 🙁

Yorumla
  • yusuf201
    yusuf201 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

çok güzel olduklari icin kimse onlarin kendisine bakmayacağını düşünür

1
    0 Yorumla
  • Oguzhandiyebiri
    Oguzhandiyebiri Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

güzel kadınlar tamamen güzel oldukları için sevilir, duyguları önemsenmez

1
    0 Yorumla
  • Liz3426
    Liz3426 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Çok guzzel oldukları icin çok seçici davrandıkları için diye dusunuyorum

1
    0 Yorumla
  • kalınvuranadam
    kalınvuranadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

doyumsuz oldugu icindir. herkes ilgi gosterir saskinlik yasar

1
    0 Yorumla
  • Gxky-4
    Gxky-4 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

güzellikle herşeyin iyi olacağını sanıyordur.. maalesef sadece güzellik değil zeki olmak ta önemli..

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel kadınlar aşktan yana neden talihsizdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Güzel kadınlar aşktan yana şanssız mı? Güzel kadınların aşkta neden şansı olmuyor? Güzel kadınlar neden aşktan yana şansları yok? Sizce güzel kadınlar aşktan yana talihsiz midir? Neden bazı kadınlar çok güzel seviliyorken bazı kadınlar aşkta hep şanssızlar?
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Banyo temizliğine nereden başlanmalı?
  • Ev temizliği yapmadığınız zaman ev üstünüze üstünüze geliyor mu sizin de?
  • Hangi alanı bitirmeden temizlik tam bitmiş sayılmaz sizce?
  • Mutfakta en çok gözden kaçan kir neresi sizce?
  • Evinizde hemen kirlenen yer mutfak mı oluyor banyo mu?
  • Kilonuz boyunuza göre normal mi?
  • Evinizde en çok ortalığı kim dağıtır?
  • Kitap okuyan erkek çekiciliği diye bir şey var mıdır?
  • Yeni yıl temizliği sizin için eğlence mi işkence mi?
  • Biri seni etkileyince hemen belli eder misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2025 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...