Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Özenmek ister anlayış ister. Her güzel de güzel olmuyor. Yorulmuşsun it gibi çalışmışım eve gelince yemek mi yapayım? Bulaşık mı yıkayım? Kadın yapsın yani, sorun ediyorsada artık güzel görünmemeye başlıyor. Resimde bakınca kızda güzellik göremedim. Kanmıyorum artık
111 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya kadın senin hizmetcin mi senden böyle bir yorum görmek üzdü
Soran+1 yılGörmeyeli sinirli bişey olmuşsun be 😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim düzeldin mi😅
Soran+1 yılTeşekkürler ahaha afiyet.😄
Soran+1 yılEvet düzenli olarak sergi veriyorum😄 sende yine bi sinir sezdim kaçtım bbbbb 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılDışı gibi içi de güzel olan, kendi gibi güzel insanları tercih eden ve güzelliğinin ziynetlerini sadece ait olduğu erkeğe sunan kadın talihlidir. İnsan, biraz da kendi talihini kendi niyet ve çabasıyla belirler.
Amaaaa... Güzelliğini her yerde herkese teşhir eden, ilgi budalası olmuş, onay alma ihtiyacı içinde yaşayan, en genç, en ateşli, en çıtır olduğu 20-35 yaş arası o güzelim yıllarını sayısız badboyla tüketmiş bohem bir kadın ise 35 yaşından sonra biyolojik saati sona yaklaşınca evlilik hayalleri kurar, belki de evlenir ama doğru, kaliteli, yüksek değerli erkeklerle değil. Gençliğinin baharında yüzüne bakmadığı toplumda ""efendi'" olarak tabir edilen orta gelir veya bir tık üzerinde maaş alan ama gerçekte pısırık ve sönük erkeklerle evlenir. Onlarla da duygusal/cinsel sorunlar yaşayacağı için ya terkeder ya aldatır.
Demem o ki bir kadın, güzelim diye 35 yaşına kadar bohemce yaşıyorsa kusura bakmasın. O yaştan sonra kedi bakacak. Çünkü yüksek değerli bir erkek, 35 yaşına kadar evlenmeyip vur patlasın çal oynasın yaşamış bir kadını evinin kadını yapmaz.
Her zaman söyledim yine söylüyorum. KADININ GEÇMİŞİ, ERKEĞİN GELECEĞİ ÖNEMLİDİR. Kadınlar konusunda seçenekleri olan değerli bir erkek, yaşı 30-35 ve üzeri, geçmişi kalabalık bir kadın istemez. 20'lu yaşlarda genç, güzel ve doğru yaşayan kadınları arzu eder.
Çünkü geçmişi kalabalık kadınlar, beyinlerindeki oksidosin hormonunun seviyesi düştüğü için bağlanma problemi yaşarlar ve mutlu evlilikler yapamazlar.
31 Yorumla- +1 yıl
@doludoludolu Nefret falan etmiyorum. Kadın düşmanı falan da değilim. Sadece gerçekçiyim. Sen erkekler konusunda önyargılıysan onu bilemem.
Kadınların yüzde 35' o çalışıyor. 20 puanlık kısmı devamlı çalışıyor, 15 puanlık kısmı mobilize. Periyodik olarak çalışıyor ya da evlendikten sonra çalışmıyor.
Kadınlar, 60 yaşına kadar soluksuz çalışacak şekilde evrimleşmedi. Kaldı ki bir kadının gerçekten senin bahsettiğin gibi başarı potansiyeli yüksek değilse ki başarılı kadınlar var, azınlıkta da olsa var. Eğer kariyer yapma şansı düşükse, zekası kıvrak değilse, ticaret yapacak finansal sermayesi de yoksa o kadın için 60 yaşına kadar üç kuruşluk adamların yanında üç kuruş paraya çalışıp laf söz işitmek akıllıca değil.
Kariyere ve servete ulaşma şansı olmayan ya da mucizevi ölçüde düşük olan bir kadın için en makul olan kariyere ve servete ulaşmış bir erkeğin karısı olmaktır.
Bunları söylememin kadın düşmanlığıyla ilgisi yok. Tam tersine kadınların menfaatine olan bir şeyden söz ediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler genelde güzel kadını kullanıp hava atmak için kullanır. Güzel kadın kafasını kullanırsa hiçbir erkeğe evlenmeden cinsellik sunmaz.
Güzeli geçtim hiçbir kadının evlenmeden cinsellik yaşamasını, pavyon gece kulübü, bar gibi kendilerini özgür sandıkları fakat ağzında salyası olan adamların onlara aç köpek gibi baktıkları yerlerde olmasını asla istemiyorum.
Ben kadınların toplumda değer görmesini istiyorum. Kadınların bilinçli olmasını istiyorum, manipüle eden erkekleri farkettikleri bir değişim çağı olmasını istiyorum.
Nasıl ki kardeş katliamları, evladını öldürmek gibi saçma kurallar bitti, bu devirde de kadınların kapasitelerini en iyi şekilde kullanmasını istiyorum. Çünkü kadınları çok seviyorum, kadınların zekasının sınırlarının çok geniş olduğunu, çoğu konuda erkekleri solladigini ve bunu sonuna kadar kullanabileceklerini de ben biliyorum.
20 Yorumla
Bence öyle.. Allah bir yerden veriyor bir yerden alıyor işte 😀
23 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim 💕😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır saçmalık güzel olan kadının talibi çok olur.. asıl çirkin insan şanssızdır çünkü çirkin insanı kimse sevmez.
fotoğraf da bile güzel kadın paylaşılmış mesela
18 Yorumla
Soran+1 yılE soru güzel kadın😄
- +1 yıl
Çİrkin kadınlar diye de soru açmanı bekliyoruz sdfsdf
Soran+1 yılTamam söz😂
- +1 yıl
Her istediğim soruyu açacak mısın :D
Soran+1 yılHayır tabiki Barış😄
- +1 yıl
Tüh sdfsdf
Soran+1 yılÇirkin kadın arıyorum senin yüzünden kadınlara hakaret etmek istemediğimden ironi çirkin kadın koyucam lanet😅
- +1 yıl
sdjsdj canıma deysin 😅
- Güzellik & Bakım konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılBu talihsizlik, güzel bir kadın olduğunun farkında olmanın yanında bonus olarak gelen yüksek ego ve kibirden kaynaklanıyor. "Ben çok güzelim, erkek de yanıma yakışmalı" düşüncesinin sonucu erkeği karakterine göre değil, tipine göre seçmektir. Aynı ego, güzel kadının yanına "yakışacak" erkekte de büyük ihtimalle bulunacağı için, travmatik ilişkiler yaşarlar. "Güzel" kadın ve "yakışıklı" erkek ilişki piyasasında partner bulmakta zorlanmayacaklarından, kendilerini geliştirmek için pek çaba harcamak durumunda kalmazlar. Kendilerini bilgi, görgü, kültür yönünden geliştirmedikleri için de iletişim, insanları tanıma, ilişki yaşama, değer verme, bir insanı sevme, ona bağlanma konularında yetersiz kalırlar, ayrıca dış görünüşlerinin verdiği avantajla "elimi sallasam ellisi" düşüncesinde olurlar, ellerindeki pek de kıymetli olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu pek anlamadim ingilizceyemi cevirsem acaba türkcem daha iyi giderken bu soruyu anlamam 🥲
Cirkin veya Güzel olsun onu bunu bilmem de yanima yakismiyorsa begenmiyorsam icime sinmiyorsa o kisi hic istemem herkes görünüse önem verir bence ve cok güzelin isteyinide cok olur tabi karakteri oturmussa :) güzel olsun karakteri güzel degilse de olmaz12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
💖✨️
+1 yılKadınlarin geneli gördüğünden cok duyduklarina asik olduklari icin, güzel kadinlar ağzi iyi laf eden erkeklerle oluyorlar. Erkek havaya giriyor kendini birsey sanıyor. Bu yuzden aşktan yana güzel kadinlarin şansi olmuyor. Allah çirkin şansi versin demekle yetiniyoruz
10 Yorumla
+1 yılBunun güzellikle hiçbir alakası yok.. demek ki bunu hak edecek karaktere ve yapıya sahip değildir.. yüzü güzel olanlar hiç sığınmasınlar buna, kendilerini sorgulasınlar bence..
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşıldı noktalı…
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖleyse
Her aşktan talihsiz kadin ben cok güzelim de ondan der :)
Bırakın bu kadinlari tatmin eden gereksiz dusunceleri :)
Yok erkekler zeki kadınlardan korkar
Vay güzeller talihsiz :)
Bunlar kişisel durumlar haberiniz olsun10 Yorumla
+1 yılEllerini sallasa ellisi geliyor. Neden talihsiz olsunlar?
116 Yorumla
Soran+1 yılGelenler değer bilerek ve gerçek anlamda severek gelmiyorsa neden talihli olsunlar?
- +1 yıl
Güzelim diye beklentiyi yükseltmesinler. Bir erkekten alınacak maximum verim belli.
Soran+1 yılBence erkekler direk kapatılsın ne beklentisi erkekler beklentide kadınların bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum en azından çoğunun.
- +1 yıl
Beni görünce mi çelişkili cevaplar veriyorsun, yoksa hep mi böylesin çözemedim?
Soruda talihsiz olunan durumun aşkla ve erkeklerle ilgili olduğu açık ve net.
Benim yorumuma verdiğin cevapta "Gelenler değer bilerek ve gerçek anlamda severek gelmiyorsa" derken de erkekleri kastediyorsun.
Son yorumda kadınların çoğunun beklentisi yok diyorsun.
Soran+1 yılAşk ve erkekler bir beklenti değildir.
- +1 yıl
Dünya yuvarlak değildir 😂
Soran+1 yılEvet dünya elips şeklinde yanlardan basık zaten.
- +1 yıl
Yeğeninle ödev mi yapıyorsun 😂
- +1 yıl
@doludoludolu Kadınların da beklentisi var. İyi maddi imkanların getirdiği konforlu bir hayat, bir kadının erkekten en büyük beklentisidir. Kim diyor kadının beklentisi yoktur diye.
Erkeğin de kadının da birbirinden beklentisi. Erkeğin kadından beklentisi güzellik, sadakat ve doğurganlık... Kadının erkekten beklentisi sağlıklı genlere, iyi maddi imkanlara ve güçlü bir karaktere sahip olması.
Soran+1 yıl@FikretinMücadelesi hiç bir erkekten maddi bir beklentim olmadı. Olanı vardır elbet ama benim yok.
- +1 yıl
Çünkü paraya ihtiyacın yok. Varlık içinde büyüdün kuvvetle muhtemel. Yokluk, zorluk görmedin. Görseydin eğer erkeğin ilk parasına sonra endamına bakardın.
Soran+1 yıl@FikretinMücadelesi hayır varlık içinde büyümedim kendim varlığımı kendim elde ettim eminim ki bunu bir çok kadın kendi yapabilecek güçte. “Mesleği olmasa dahi.”
- +1 yıl
@doludoludolu Doğru. ""Mesleği olmasa dahi."" Tiktoktan 1 saatte 100 bin TL kaldırabilir mesela. Sonra da mali suçların konusu olur.
Soran+1 yıl@FikretinMücadelesi katılmıyorum. Bir kadın sadece tiktokta para kazanmaz mesleği yoksa, dünya kadar iş var. Örnek veriyorum bir mağazaya işe girse orada kendini geliştirip yükseltse yönetici olsa kariyere yönelebilir.
- +1 yıl
@doludoludolu aaaah ah hayaller hayatlar. Nedense o kariyer sahibi yöneticilerin yüzde 99'u erkektir. Sekreter ve insan kaynakları pozisyonu üzerinde bir kadın yönetici bulmak, petrol bulmak kadar zor.
Soran+1 yıl@FikretinMücadelesi neden kadınlardan nefret ediyorsunuz anlayamadım kadınlar da başarılı olabilir 😃
Hep derler ya yüce mevla
Ya at verir onu koşturacak meydan vermez
Ya koca meydan verir orada koşacak at vermez
Güzel kadının veya yakışıklı erkeğin talihli olduğunu şimdiye kadar bende görmedim.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kadınlar genelde yalnızdır ya da bir kanka ile birliktedir asla sekmez. Esas gönlü güzel insanlar ya acı çeker ya da aşktan yana yüzü hiç gülmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen öyleyiz güzel olmak yetmez şuanki türk erkekleri cinsel obje gibiler hep cinsellik düşünüyorlar. En iyisi yabancı erkekler. Daha soğukkanlı oluyorlar daldan dala atlamazlar bizim erkekler gibi karı düşkünü değillerdir
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir. Bazıları sadece kendilerini güzel olunca her şey hallolur zannetikleri için sorun yaşıyorlardır.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence evet. Kimse onun ruhuna ve karakterine asla gelmeyecek. Hep güzelliğinden faydalanmak isteyenlerle dolacak etrafı.🤦
10 Yorumla Allah bir yerden verirken diğer yerden alıyor be aşkım. Güzel kadınların bu yüzden pek talihi olmaz.
10 Yorumla
+1 yılEvet, iyi veya kötü bir sürü ön yargıyla da mücadele etmek zorundadırlar
10 Yorumlanerde güzel kadın görürsem hepsi bekar galiba gerçekten talihsiziz djsjaj😄
10 YorumlaEtkenler olabilir ama tek başına talihsizlik için yeterli olduğunu düşünmüyorum.
10 YorumlaZekâdan almasında yüce mevlam aşktan alsın problem değil😂
10 YorumlaGüzel kadinlar cigeri beş para etmeyen erkeklerin elinde heder oluyolar.
10 Yorumla
+1 yılGüzel kadınlar çok aldatılır bence bazıları çok şansız
11 Yorumla- +1 yıl
Ben güzel kadınlara yürümem ama hoşlanıp beğenirim 😊
+1 yılGüzelim diye hava atıyorlarsa talihsiz olsunlar
10 Yorumla
+1 yılkısmette varsa gelir yemenden yoksa ne gelir elden demişler
10 Yorumla
+1 yılKadın güzel olduğuna kendi karar veriyorsa muhtemelen talihsizdir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 721 cevap paylaştı. Kesinlikle öyle çünkü erkek güzel kadını bulunca havaya giriyor
10 YorumlaBen ne güzel kızlarla birliktelik yaşadım, her şey nasib işi kaderin'de ne var'sa o.
10 YorumlaGüzel kadınların güzelliğin herşeyin üstesinden gelebileceğini düşünmeleri talihsizlik
10 YorumlaKesinlikle öylelerr. Çekinmeyin insanlar onlara yaklaşırken 🖤
10 Yorumla
+1 yılBiraz karakterle alakalı. Otomatiğe bağlayıp reddedenler yalnız kalıyor.
10 Yorumla
+1 yılAşktan değil de aşıktan şanssız olabiliyor güzeller😌
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnızız ya işte 🤣🤣. Sanalda gerçekliğine inanmazlar reelde bu bana bakmaz derler ve son 🤣🤣
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi soz vardıda hatirlayamadim gonlu guzel olaninmiydi bisiydi hatirliyim yazcam
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıltalihin güzellikle alakası yok bence. ne güzeller var huyları kendilerinden güzel.
ne çirkinler var... devamı küfür içerikli :D10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bunu bilmem aşk hayatım hic olmadı bence güzellikle alakalı değil nede çirkinlikle şans meselesi
00 Yorumla
+1 yılBen güzelde olsa fark etmez takılıp birakiyom evlilik bana göre degil
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Allah bir yerden verirken bir yerden alıyor diye düşünüyorum
00 YorumlaGenelde güzel kadınlar ne yazıkki mağara adamı tercih ediyor. Kibar, beyefendi, centilmen erkekleri nedense yumuşak görüyorlar. Bir nevi kendi seçimleri… Üzücü
00 YorumlaEvet, böyle olduğuna inanıyorum artık 😄
10 Yorumla
+1 yılhangi güzelliği demene bağlı
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 474 cevap paylaştı. Evet erkeklerde öyledir
10 YorumlaÖyle bir genelleme yapamayız
10 YorumlaTamamen karakterine bağlı. Tamamen.
10 Yorumla
+1 yılAşktan yana şansım yok ağlıyorum derdim yok
10 Yorumla
+1 yılKadin dedigin yalniz olur abii hsbdb
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence erkekler kadar değiller
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 980 cevap paylaştı. Hayır 😃🙂😅😅
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin şansi daha fazla
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 401 cevap paylaştı. Hepsi degildir ya
10 YorumlaEvet. Hem eziktirler hem de özgüvensiz.
10 Yorumla
+1 yılbu kadın biraz fazla özgüvenli değil mi sence de😂
00 YorumlaBurunları çok havada sadece ve manipülasyon yapmakta üstlerine yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo niye talihsiz olsun çok şanslılar
10 Yorumla
+1 yılHayır, değiliz. 😎
00 Yorumla
+1 yılEvet.
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
10 Yorumla