Çünkü karşımızdaki kaba ve duygusuz insanlara fazla değer veriyoruz. Sonra bir şımarmalar filan, sizi umursamamaya başlıyor. Biz burada arayacak diye bekliyoruz, aramıyor. Çünkü arayamaz, çok önemli işleri var.
Ne demişler öküzler ikiye ayrılır: Birincisi ot yiyenler, ikincisi insanın ömrünü yiyenler.
Ben şanssız olduklarını düşünmüyorum. İstisnalar için de şunu diyebilirim; güzel kadınlar kolay beğenmiyor. Seçicilikleri, diğer kadınlara oranla daha fazla. Bu yüzden yalnız olabilirler. Seçicilikte ne kadar ince eleyip sık dokursan mükemmele ulaşmak da bir o kadar zorlaşır. İdeal erkek tanımına fazla anlam yüklememek gerekiyor. Kimse kusursuz değil neticede. Kusursuzu ararsan arayışın sonuçsuz kalabilir...
Yaşadıklarını boşuna yaşamıyorsun bunu anladığın an zaten mutluluğa çok yakınlaştın demek! Mühim olan hatalarından ya da pişmanlıklarından ders almak ve aynı tuzaklara düşmemek! güzelliğe hayran kalınır ama karektere aşık olunur…. Bunu da unutuyor bazen güzel kadınlar 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çünkü karşımızdaki kaba ve duygusuz insanlara fazla değer veriyoruz.
Sonra bir şımarmalar filan, sizi umursamamaya başlıyor. Biz burada arayacak diye bekliyoruz, aramıyor. Çünkü arayamaz, çok önemli işleri var.
Ne demişler öküzler ikiye ayrılır: Birincisi ot yiyenler, ikincisi insanın ömrünü yiyenler.
Supliminal mesaj resmen
Bir çoğu seçici bir çoğuda şıp sevdi oldukları için..
Ben şanssız olduklarını düşünmüyorum.
İstisnalar için de şunu diyebilirim; güzel kadınlar kolay beğenmiyor. Seçicilikleri, diğer kadınlara oranla daha fazla. Bu yüzden yalnız olabilirler. Seçicilikte ne kadar ince eleyip sık dokursan mükemmele ulaşmak da bir o kadar zorlaşır. İdeal erkek tanımına fazla anlam yüklememek gerekiyor. Kimse kusursuz değil neticede. Kusursuzu ararsan arayışın sonuçsuz kalabilir...
Yaşadıklarını boşuna yaşamıyorsun bunu anladığın an zaten mutluluğa çok yakınlaştın demek!
Mühim olan hatalarından ya da pişmanlıklarından ders almak ve aynı tuzaklara düşmemek!
güzelliğe hayran kalınır ama karektere aşık olunur…. Bunu da unutuyor bazen güzel kadınlar 😅
A benden bahsedilmiş buda ben
Allah bir yerden alıp bir yere veriyor işte.
Yok öyle hem güzel olup hem mutlu olmak😀😀
Sanırım benden bahsediyorsunuz 🤦🏼♀️ ciddi bahtsız olarak gelmişim dünyaya
Güzel olupta zeki değilsen değil aşktan yana hiçbir şeyden yana şansın olmaz.
Guzel kadınlarda hep yakışıklı olsun istiyor orta duzeyde isteseler yalniz kalmazlar😂😂
Benimde var bir tanıdığım bide aşırı çirkin bi tanıdığım var erkekleri parmağında oynatıyor makyajla ikisi arasındaki fark biri saf digeri kurnaz
Çünkü hep tipsiz hanzo heriflerle sevgili oluyorlar.
Ah ah yzümüz gülmüyor
Şanssız olan yoktur tercihler vardır
Kendilerini eşsiz gördükleri için...
Adı üzerinde şans yok 🤯
Bahtsız garibanlar
Bende neden diyorum guzelmisim meger
Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler
Herkes eşim kadar şanslı değil demekki
Allah çirkine şans veriyor
Çirkin seviyoruz ondandır 🤪
Secixiyiz
🤔 Benim var 🤣🤣